Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μαίνονται οι αντιδράσεις για την ίδρυση υπηρεσιών φύλαξης των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών [vid]

Σάββατο, 01 Δεκέμβριος 2012 18:48

 

  • ΠΗΓΗ : BLOKO.GR
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Μαίνονται οι αντιδράσεις για την ίδρυση υπηρεσιών φύλαξης των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών [vid]
Την ανάκληση της πρόσφατης απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και της κυβέρνησης δια της οποίας συνιστώνται ειδικές υπηρεσίες φύλαξης των εγκαταστάσεων κράτησης λαθρομεταναστών στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή και το Παρανέστι Δράμας, ζητεί με ψήφισμά του από τον αρμόδιο υπουργό, το περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που συνεδρίασε στην Κομοτηνή. Τα μέλη του οργάνου καταγγέλλουν τον νέο αιφνιδιασμό και την παγιοποίηση μιας κατάστασης για την οποία υπήρξαν ρητές δεσμεύσεις από τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες ότι θα έχει προσωρινό χαρακτήρα.
Ταυτόχρονα εκφράζει τη δυσφορία του για το γεγονός ότι το Υπουργείο αγνόησε τις συνεχείς αντιδράσεις και προειδοποιήσεις και αρνήθηκε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το ψήφισμα «να βρεθούμε μπροστά σε γεγονότα, που έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και ζωή αστυνομικών και μεταναστών και κατέληξαν με την καταστροφή μιας σημαντικής και πολύτιμης υποδομής για την περιοχή που αποτελεί δημόσια περιουσία».
Το Συμβούλιο προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε νέα μέτρα δραστηριοποίησης για να αλλάξει ο σχεδιασμός για την Περιφέρειά Αν. Μακεδονίας και Θράκης και να εξορθολογιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος από την κυβέρνηση.  


dete.gr kanali6.gr Police Net
Θυμίζουμε τί είπαν το πρωί στο bloko.gr πηγές του αρχηγείου για τις σχολές που λειτουργούν ως στρατόπεδα συγκέντρωσης    
 
 Δεν πρόκειται ν' απωλέσουν ούτε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα τους, ούτε αναμένεται να γίνει αλλαγή χρήσης διαβεβαιώνουν πηγές του αρχηγείου της Αστυνομίας το bloko.gr, ως απάντηση σε δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου μετά τη δημοσιοποίηση των ΦΕΚ για τους όρους και τις προϋποθέσεις φύλαξης καθενός από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών που ήδη βρίσκονται σε λειτουργία, μεταξύ αυτών και μέσα στις
αστυνομικές σχολές της Ξάνθης και της Κομοτηνής.
Όπως υποστηρίζουν, αμέσως μόλις προσδιοριστούν ως κατάλληλα τα στρατόπεδα του στρατού στη βόρεια Ελλάδα και θα εκχωρηθούν στην Αστυνομία, αυτόματα θα μεταφερθούν σε αυτά οι συνολικά περίπου 1.000 μετανάστες που κρατούνται τώρα στις δύο παραπάνω αστυνομικές σχολές οι οποίες θ' αδειάσουν.
Στο ερώτημα εάν υπάρχει οποισδήποτε συσχετισμός με το πάγωμα ελέω μνημονίου για δύο χρόνια της εισαγωγής στις σχολές  μαθητών που διαγωνίζονται στις πανελλαδικές, η απάντηση ήταν κατηγορηματική αρνητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ