Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλη έρευνα της Αστυνομίας για εισαγωγή μεγάλης παρτίδας φαρμάκων μαϊμού

Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2012 20:23

 

  • ΠΗΓΗ : BLOKO.GR
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεγάλη έρευνα της Αστυνομίας για εισαγωγή μεγάλης παρτίδας φαρμάκων μαϊμού
Στο κυνήγι της ανακάλυψης του αποθηκευτικού χώρου στον οποίο έχουν μεταφεθεί μεγάλες ποσότητες φαρμάκων επιδίδονται οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, το αρχηγείο της Αστυνομίας πριν από λίγες ημέρες έγινε αποδέκτης της πολύ σοβαρής σε επίπεδο αξιοπιστίας και συνακόλουθα πρόκλησης ανησυχίας και συναγερμού, ότι στην χώρα μας έχουν
"εισαχθεί" από κυκλώματα λαθρέμπορων μεγάλες ποσότητες επικίνδυνων μαϊμού φαρμάκων, τα οποία προορίζονται όπως είναι φυσικό να ριχτούν στην αγορά σε τιμές χαμηλότερες ακόμα και των γενόσημων.
Η εισαγωγή έγινε μετά την άρνηση πολλών φαρμακείων να κάνουν δεχτές τις συνταγογραφήσεις του δημοσίου και του ΕΟΠΥΥ, αλλά κυρίως, μπροστά στη διαφαινόμενη αδυναμία πολλών ταμείων να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες των ασφαλισμένων τους.
Έτσι, τα κυκλώματα των κερδοσκόπων, εγχώρια και ξένα, μερίμνησαν να κάνουν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την παράνομη εισαγωγή, αδιαφορώντας φυσικά για τις συνέπειες άμεσες ή μελλοντικές για την υγεία όλων όσοι θα τα προμηθευτούν.
Όπως σημειώνουν οι σχετικές πληροφορίες του bloko.gr, οι αρμόδιες αρχές έχουν εστιάσει ως επίκεντρο της έρευνας τους την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς η εισαγωγή φαίνεται να έχει γίνει από Κίνα ή από την Βουλγαρία, χώρες που η μεν πρώτη φημίζεται για την παρασκευή απομιμήσεων οποιουδήποτε εμπορεύματος διακινείται, η δε δεύτερη για την υψηλή κατάρτιση των χημικών της στην παρασκευή "αντίγραφων" φαρμάκων και άλλων ουσιών.
Δεν αποκλείεται επίσης, να χρησιμοποιήθηκαν τα μέλη του ίδιου δικτύου που έχει κάνει στο παρελθόν εισαγωγές στην Ελλάδα αναβολικών.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ