Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Η ευτυχία της προσφοράς είναι το πιο γλυκό συναίσθημα που μπορεί να νιώσει ο καθένας μας όταν στηρίζει τον συνάνθρωπο του».


ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

                                                                       Αθήνα 12 Δεκεμβρίου  2012

 

                                    ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 
Αυτό το μήνυμα έστειλε η ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα Αικατερίνη  της Σερβίας  μιλώντας στο  χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο, που διοργάνωσε  η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» για την οικονομική ενίσχυση του  Κέντρου  «Έλλη Λαμπέτη» και το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

«Είχα την ευτυχία, συμπλήρωσε η πριγκίπισσα Αικατερίνη, οι γονείς μου να με μεγαλώσουν λέγοντας πως η προσφορά φέρνει ευτυχία και να με διδάξουν τη χαρά της προσφοράς από πολύ μικρή ηλικία.

Κάλεσε δε όσους μπορούν να στηρίξουν το   Κέντρο  «Έλλη Λαμπέτη» προκειμένου να συνεχιστεί το έργο του».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας  Μαστολογίας καθηγήτρια κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, που ήταν και η ψυχή της διοργάνωσης, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους εξέφρασε τις ευχαριστίες των μελών του Δ.Σ της Εταιρείας για την στήριξη τους.

Η κ. Μουζάκα αναφερόμενη στο  Κέντρο, που φέτος  συμπλήρωσε  δέκα χρόνια ζωής και προσφοράς, είπε πως έχουν στηριχτεί στα χρόνια που πέρασαν περισσότερα από 4500 άτομα(πάσχουσες από καρκίνο του  μαστού γυναίκες και άτομα της οικογένειας τους).

«Δυστυχώς, τόνισε η κ Μουζάκα, η οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έπληξε και το «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο κινδυνεύει να αναστείλει τη λειτουργία του λόγω οικονομικών αδυναμιών.

Όμως αυτό δεν πρέπει να γίνει σε αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί το έργο του Κέντρου  είναι αναγκαίο όσο ποτέ. Πιστεύουμε  στην ανθρώπινη αλληλεγγύη και ελπίζω ότι με τη βοήθεια όλων το Κέντρο  θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες στις πάσχουσες από καρκίνο του μαστού γυναίκες που τις  έχουν ανάγκη».

Ακολούθησε η βράβευση από την κ. Μουζάκα της πριγκίπισσας Αικατερίνη της Σερβίας, για το πλούσιο κοινωνικό έργο που προσφέρει διεθνώς.

Το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης άνοιξε η τραγουδίστρια  κ. Μαρία Τσαρούχα,  που τραγούδησε με τη συνοδεία του πιανίστα κ. Κώστα  Αναδιώτη.

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη μόδας από τον Οίκο   Oscar De La Renta, ο διευθυντής του  οποίου  κ.  Μιχάλης Μαυρίκης και  η σύζυγος του Αντιγόνη Γιαννουκάκου,  διευθύντρια του Οίκου Νυφικών  του  Oscar De La Renta  μερίμνησαν να έρθει  από τη  Νέα Υόρκη η ανοιξιάτικη συλλογή RESORT 2013 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα μετά τη Νέα Υόρκη. Tην καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η κ. Αλίς Δικαίου.

Επίσης παρουσιάσθηκαν  γούνες Ντίνας Σιώρα και Κοσμήματα από την προσωπική συλλογή της Κορίνας  Βουράκη.

 

Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία το φιλανθρωπικό δείπνο οι πρέσβεις του Μαρόκου και του Καναδά με τις συζύγους τους,  ο πρέσβης της Κορέας, η σύζυγος του πρέσβη της Τουρκίας   και η γενική πρόξενος της Τουρκίας. Την Πριγκίπισσα της Σερβίας συνόδευε η αδελφή της κ. Μπέτυ Ρουμελιώτη.  

 

Χορηγοί του  δείπνου ήταν η Ευρωιατρική,το Μαιευτήριο Λητώ,η  Εuromedica, η  Εταιρεία τεντών  Βελέκης, η Interamerican, η Διαφημιστική Εταιρεία ΒΒDΟ, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία   και η Εταιρεία  2 care plus

 
Για περισσότερες πληροφορίες για την επίδειξη μόδας της Oscar de la Renta, σας επισυνάπτουμε και το παρακάτω.

Ο οίκος Oscar de la Renta Ελλάς σας παρουσιάζει τη Συλλογή Resort 2013. Ο κόσμος του Oscar de la Renta για την φετινή σεζόν είναι εμπνευσμένος από τις πόλις που λάτρεψε όπως η Δομινικανή Δημοκρατία, η Μαδρίτη, το Παρίσι και η Νεα Υόρκη.

Τα βασικά χαρακτηριστικά στο στυλ του Oscar de la Renta είναι:

·                                                                  Το έντονο χρώμα όπως το κόκκινο του γαρύφαλου, το ζωντανό πράσινο των ανθέων, το λιλά των κρίνων και το βαθύ μπλέ του ωκεανού.

·                                                                  Τα εμπριμέ υφάσματα σε όλους τους τύπους των ανθέων όπως, γκιπούρ, κυβιστικά μοτίβα με λουλούδια τύπου τουλίπας και κρίνων.

·                                                                  Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του οίκου είναι τα κεντήματα. Ο ίδιος ο σχεδιαστής τονίζει πως δεν είναι ένας μινιμαλιστής σχεδιαστής. Είναι λάτρης των διακοσμητικών στοιχείων και τα κεντήματα δίνουν αυτή ακριβώς τη διάσταση στα ρούχα του. Φροντίζει πάντοτε οι συλλογές του να έχουν τα πιο ξεχωριστά κεντήματα από τους πιο έντεχνους τεχνίτες της Ινδίας.

·                                                                  Τα σχέδια του Oscar de la Renta πάντα τονίζουν και αναδεικνύουν την θηλυκότητα της γυναίκας.

Στη συλλογή Oscar de la Renta Resort 2013 θα μαγευτείτε από τα εμπριμέ μοτίβα λουλουδιών εμπνευσμένα από τους κήπους της πόλης Punta Cana, σε χρώματα του έντονου πράσινου και μοβ. Ασπρόμαυρα κυβιστικά μοτίβα ανθέων και υφάσματα με μεταλλικές διαφάνειες.

Την ολοκληρωμένη συλλογή του οίκου Oscar de la Renta Resort2013 θα βρείτε στη Boutique, Λεβίδου 16& Αργυροπούλου 1 Κηφισιά, τηλ. 210-8089668.

Manager Oscar de la Renta Hellas: ΜιχάληςΜαυρίκης.


ΠΗΓΗ : docs.google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ