Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
17/12/2012
ΦΩΤΟ: STUDIO PANOULIS
Το μήνυμα των Χριστουγέννων αλλά και την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στα  παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», έστειλε την Παρασκευή με τη  θαυμάσια συναυλία που έδωσε ο συνθέτης Γιώργος Π. Λαιμός, στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. 

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους μουσικούς, τους τραγουδιστές και τον συνθέτη Γιώργο Π. Λαιμό, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την πρωτοβουλία του να προσφέρει αφιλοκερδώς τόσο όμορφες μελωδικές στιγμές, αφιερωμένες στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», συνεισφέροντας έτσι στο μεγάλο σκοπό του Συλλόγου, τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 

Στην ορχήστρα που ερμήνευσε τις συνθέσεις του Γιώργου Π. Λαιμού  συμμετείχαν οι μουσικοί Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Παπαγιαννάκης, Βασίλης Ραψανιώτης, Χριστόδουλος Κολιοθωμάς, Χρύσα Κουτσαφτάκη, Νώντας Φίλιππας, Χρήστος Φουλούρης, Μαριαλένα Καραγιάννη, Jamie Smith, Γιάννης Ρωμανός, Γιώργος Γαϊτάνος, Ελευθερία Τόγια, Μιχάλης Πορφύρης, Έλλη Φιλίππου, Μυρτώ Δημητρουλοπούλου, Ζαχαρίας Τσίχλας, Χάρης Μέρμηγκας, Μικαέλα Παναγιωτοπούλου, Δημήτρης Σιδέρης, Μανούσος Πλουμίδης, 
Γεράσιμος Αναστασόπουλος, Νίκος Δημαράς, Χρήστος Καλούδης, Άγγελος Τζαμαρίας, Γιώργος Σχοινάς, Δημήτρης Βαρζαμπετιάν και Δημήτρης Ουρανός. Την ενορχήστρωση έκανε ο Ζαχαρίας Τσίχλας, την ορχήστρα διηύθυνε ο Ευστάθιος Αρβανίτης υπεύθυνη για την διδασκαλία της χορωδίας ήταν η Μαρίλια Ηλία, και τα τραγούδια, εκτός από την Παιδική Χορωδία Δήμου Μεγαρέων, ερμήνευσαν η Χριστίνα Αλεξάνδρου, η Μαριάννα Γερασιμίδου και ο Σωτήρης Δογάνης. 

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Ιωάννα Γκελεστάθη. 

Την συναυλία του Γιώργου Λαιμού παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, ο κύριος Νίκος Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Αλεξία, ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος και η σύζυγός του Μαρία, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», οι κυρίες:  Μελίνα Δασκαλάκη, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Ελένη  Σαμαρά-Κωνσταντακάτου,  Χριστίνα Τσατσακη, Ντίνα  Πριτσιβέλη, Τζωρτζίνα Έλληνα, Έλενα Πάλλη –Χαρλαύτη, κ.ά. 

Μία ημέρα πριν, αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ». 

O Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Ορέστης Καρνέζης, ο Χάρης Μαυρίας, ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, ο Σπύρος Φουρλάνος, ο Αντρέ Πίντο, ο Αναστάσιος Λαγός, ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο Ιμπραήμ Σισόκο, ο Χαμπίμπ Σο Πασέ και ο Αμπέγιε Κουίνσι Οβούσου, 14 μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δημοφιλείς παίκτες του Παναθηναϊκού, μαζί με τον προπονητή τους, Χουάν Ραμόν Ρότσα, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά με ζεστά χαμόγελα και πολλά δώρα.  
Την ομάδα συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναίκού, κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου, τα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναίκού, κύριοι Στράτος Σοπιλής και Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου καθώς και ο βοηθός προπονητής, Γιάννης Βονόρτας.
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ