Αν νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι και πως όλα σας πάνε στραβά, ορίστε μερικά tips για να ανεβάσετε την διάθεσή σας μέσα σε μισή ώρα.
Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές οι εξελίξεις της ζωής μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν για το τι είναι ευτυχία, αυτό που έχει σημασία είναι να ζούμε τη ζωή μας με ένταση, ενέργεια και να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους μας.
Μάθετε μερικά μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα:
  • Βάλτε ενέργεια στη ζωή σας:  Για παράδειγμα αν μιλάτε
    στο τηλέφωνο και κάθεστε σηκωθείτε όρθιοι και δώστε ενέργεια και χρώμα στη φωνή σας.  Προτιμήστε να ανεβείτε με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ (ανάλογα με τον όροφο πάντα).
  • Περπατήστε: Κάντε έστω μια δεκάλεπτη βόλτα περπατώντας. Οι έρευνες έχουν δείξει η άσκηση βοηθάει στην έκκριση ουσιών που είναι υπεύθυνες για την διάθεση.
  • Μιλήστε με τους φίλους σας: Πάρτε τηλέφωνο ένα παλιό σας φίλο να μιλήσετε που έχετε καιρό ή προτείνετε του να πάτε έξω για έναν καφέ. Η επικοινωνία θα σας φτιάξει την διάθεση.
  • Σταματήστε την γκρίνια: Φτάνει πια με την μιζέρια. Ήρθε η ώρα να βρεθείτε αντιμέτωποι με τα προβλήματα σας. Ψάξτε να βρείτε λύσεις και μην χάνετε άλλο χρόνο. Ότι είχατε αναβάλλει μέχρι τώρα ήρθε η ώρα να το διεκπεραιώσετε.
  • Βελτιώστε το περιβάλλον σας: Προσπαθήστε να οργανώσετε το χώρο σας σωστά. Αν στο περιβάλλον σας υπάρχει τάξη, αυτό σας βοηθάει να είστε ήρεμοι.
  • Ενημερωθείτε για ένα θέμα: Μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο να βρείτε πληροφορίες για ένα θέμα που σας απασχολούσε και επιτέλους ήρθε η ώρα να ενημερωθείτε για αυτό.
 ΠΗΓΗ BLOGGER : schizas.com
Πηγή: Καλά Νέα