Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Νέα καταγγελία για καταπατήσεις δικαιωμάτων και αντιπαιδαγωγικές πρακτικές στη Σχολή Αξιωματικών

Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2012 07:43

 

  • ΠΗΓΗ : BLOKO.GR
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)
Νέα καταγγελία για καταπατήσεις δικαιωμάτων και αντιπαιδαγωγικές πρακτικές στη Σχολή Αξιωματικών
"Σας στέλνω αυτο το άρθρο, με σκοπο να δώσω μια εικόνα σχετικα με τις γνωστες καταπατησεις δικαιωματων που συμβαινουν στην σχολη αξιωματικων, δικαιωματα τα οποια απορρεουν απο το συνταγμα και τους νόμους του κράτους, για τις οποιες καταπατησεις όλοι ξέρουν αλλα κανενας δεν μιλαει.
Απο την αρχη της χρονιας υπάρχει στη σχολη ενα ανελεητο κυνηγητο των δοκίμων, οι οποίοι τιμωρούνται και για
τα πιο παράλογα πειθαρχικα παραπτωματα, που ουδεμια σχέση έχουν με τη φύση της αστυνομίας σαν σώμα,τα οποία παραπτώματα βεβαιώνονται στους δοκίμους με τις πιο κραυγαλέες αυθαιρεσίες του κώδικα διοικητικης διαδικασίας για τον οποιο αυτοι που τις επιβαλλουν δεν εχουν ακούσει ποτε.
Η Διαδικαδια της επιβολης του διοικητικου μετρου της αρσης εξοδου, προυποθετει, απευθειας κληση σε απολογια,η οποιοα κληση σε απολογια πρεπει να περιεχει αριθμο πρωτοκολλου, και να διδεται αντιγραφο στον ενδιαφερομενο,και ακομα πρεπει να του δινεται το δικαιωμα να καταθεσει εγγραφως την απολογια του εντος 5 ημερων απο τη στιμηπου του επιδοθηκε. και επι αυτης της απολογιας, ο ασκων τον πειθαρχικο έλεγχο, αποφασιζει.
Αντι αυτου, έχουμε την διαπίστωση πειθαρχικων παραπτωματων, Δεν δίνεται το δικαιωμα ακρόασης, η ποινη είναι προεξοφλημενη στις 3 μέρες άρση εξόδου, και δίνεται η ευκαιρια να απολογηθεις εντος 5 λεπτων με το ρολοι, για αριθμο πρωτοκόλλου ή αντιγραφο ούτε λόγος, πόσο μάλλον για το 5ήμερο να απολογηθεις. υπάρχουν και φορες δε, που η κλήση σε απολογία δεν αναγράφει πραγματικά περιστατικά. Υπάρχουν δόκιμοι που έχουν στερηθει την έξοδο τους το Σαβ/ριακο επειδη, κοιτούσαν το πάτωμα, επειδη δεν δείχναν ιδιαιτερο ζήλο κατα την ώρα της γυμναστικής, και άλλα πολλά.
Υπάρχουν δε και τα κατάλληλα άτομα που ασκουν αυτη την πολιτικη, σκόπιμα πάντα, τα οποία επιβεβαιώνουν στον εαυτο τους το πόσο σκληροι άντρες είναι, με το να ασκουν τελειως αυθαιρετα την διαδικασια και να στερουν στους δοκίμους τα δικαιωματα τους. Πολλοι πηγαινουν στην ψυχολογο τακτικα, και αλλοι σκεφτονται πιο τραγικα πραγματα. Ειναι καιρος να ψάξει καποιος λιγο καλυτερα το τι συμβαινει σε αυτη τη σχολη γιατι υπαρχει και ενα παιδαγωγικο στοιχειο για το ποιο δεν εχει μιλησει ποτε κανενας ουτε και το εχει σκεφτει".
Διαβάστηκε 1285 φορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ