Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε σ’ αυτήν τη ζωή

 


Tης Αγγελίνας Παρασκευαϊδη για το allforfun.gr
1: Ταξιδέψτε. Κάθε ταξίδι μικρό ή μεγάλο, μεταφορικό ή κυριολεκτικό, οργανωμένο η ανοργάνωτο με παρέα ή χωρίς, είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής που δεν μπορεί να την αναπληρώσει κανένα ντοκιμαντέρ ή βιβλίο.
2: Φάτε σοκολάτα. Σε κάθε μορφή, μπάρα, κέικ, τούρτα παγωτό, μους, κρέμα, σιρόπι, κορμό, μιλφέιγ, προφιτερόλ δεν έχει σημασία απλώς καταναλώστε την με οποιονδήποτε τρόπο και χωρίς χαζές τύψεις αφήστε την να γλιστρήσει αργά στον ουρανίσκο σας και να γεμίσει το στόμα το μυαλό και τις αισθήσεις σας με την πικρή γλύκα της.
3: Αναζητήστε την γνώση. Την οποιαδήποτε γνώση δεν έχει σημασία, συνεχίστε να μαθαίνετε κάτι ακόμα και αν δεν σας είναι απαραίτητα χρήσιμο στο παρόν, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.
4: Κάντε έρωτα. Με το μυαλό η με το σώμα το αίσθημα ότι δίνεσαι σε κάποιον σε γεμίζει ηδονή. Κάντε ουσιαστικό έρωτα και δοθείτε απόλυτα, δεν έχει σημασία η ποσότητα, στο πέρασμα του χρόνου δεν θα θυμάστε κάθε ένα εραστή και κάθε μια συνουσία, μια ουσιαστική ένωση όμως είναι αρκετή για να γεμίσει την ψυχή σας ευτυχία, κι ας είναι μόνο για μια νύχτα.
5: Πετάξτε. Όσο και αν φοβάστε τα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα, τα αερόστατα, τα αλεξίπτωτα, το banging jumping κλπ πρέπει να νιώστε έστω και μια φορά στην ζωή σας την αίσθηση της έλλειψης βαρύτητας. Να νιώστε σαν πουλιά όπως στα όνειρα σας.
6: Παραδεχτείτε την αλήθεια. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε πει ψέματα, ποτέ δεν είναι αργά να κοιτάξουμε τον άλλον στα μάτια και να του πούμε την αλήθεια, το βάρος που φεύγει από πάνω μας μας απελευθερώνει, νιώστε τις τύψεις και απαλλαγείτε από αυτές μια για πάντα, μια ζωούλα έχουμε να ζήσουμε.
7: Αγαπήστε. Αγαπήστε με πάθος τα πράγματα και τους ανθρώπους που σας κάνουν ευτυχισμένους και ας μην το πείτε ποτέ κάντε τα πάντα για να το δείξετε.
8: Ζητήστε συγγνώμη. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και το ξέρουμε, μια ειλικρινής συγγνώμη είναι το λιγότερο μου μπορούμε να δώσουμε πίσω.
9: Δημιουργήστε και κυνηγήστε όνειρα. Χωρίς στόχους και όνειρα η ζωή μας δεν έχει αξία για αυτό μην μένετε ποτέ χωρίς όνειρα, να ονειρεύεστε και να επιθυμείτε για τον εαυτό σας τα καλύτερα και ας μην τα κατακτήσετε στο τέλος, τα όνειρα σας θα σας βοηθήσουν να γίνεται αυτό που αξίζετε.
10: Ερωτευτείτε! Την ζωή, έναν άνθρωπο, την δουλειά σας, ένα βιβλίο, ένα ποίημα, ένα τραγούδι, μια πόλη, μια γλώσσα, δεν έχει σημασία ποιος ή τι θα είναι το αντικείμενο του έρωτα σας απλώς αφεθείτε στο συναίσθημα του έρωτα και ζήστε το μέχρι τελικής πτώσεως, γιατί ο έρωτας είναι το πιο δυνατό, παράδοξο και μοναδικό συναίσθημα που ο άνθρωπος έχει την τύχη να αισθάνεται λίγες φορές στην ζωή του.
 11/9/2012
Πηγή: Καλά Νέα

ΠΗΓΗ BLOGGER : http://www.schizas.com
Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=47457:10-pragmata-poy-prepei-na-kanete-s-aytin-ti-zoi&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz26fscP8Ye

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ