Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Εγκαίνια του νέου πυροσβεστικού κλιμακίου Κρανιδίου


 






Χθες το μεσημέρι στο Κρανίδι έγινε η τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ερμιονίδας με έδρα το Κρανίδι.
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με την άφιξη του Γενικού Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδας Αντιστρατήγου Σωτηρίου Γεωργακόπουλου στο χώρο της εκδήλωσης έμπροσθεν του αύλιου χώρου των εγκαταστάσεων, όπου παρατεταγμένη η μουσική μπάντα και ομάδα πυροσβεστών απέδωσαν τιμές.
Στη συνέχεια ακολούθησε αγιασμός από τους ιερείς μας και κατόπιν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχος Δελογιάννης Γεώργιος ανάγνωσε την Ημερήσια Διαταγή.
Για το γεγονός μίλησαν με τη σειρά ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής, οποίος εκτός των άλλων στην ομιλία του εξήρε το έργο που επιτελεί το πυροσβεστικό κλιμάκιο στην Ερμιονίδα που το κύριο και απαράμιλλο χαρακτηριστικό της είναι αυτό το σμίξιμο του πράσινου με το γαλάζιο και κάνει το τόπο μας να έχει μια αξεπέραστη ομορφιά. Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος,ο περιφερειακός σύμβουλος και πολτευτής Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος και ο ιδρυτής και Γενικός διευθυντής της Εταιρείας DOLPHIN CAPITAL INVESTORS Μίλτος Καμπουρίδης.
Επίδοση τιμητικών πλακετών
Κατόπιν έγινε η απονομή τιμητικών πλακετών από τον Γ.Ε.Π.Υ.Ν.Ε. Αντιστράτηγο Σ. Γεωργακόπουλο στο Δήμαρχο Ερμιονίδας και στον Γενικό Δ/ντή της Εταιρίας DOLPHIN CAPITAL Μ. Καμπουριίδη και η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της κορδέλας ανοίγοντας και τυπικά η είσοδος προς το κεντρικό κτήριο των εγκαταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ