Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Μ.Τ.Σ. : ΟΡΟΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/7/2012 
ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΟΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 
ΚΕΙΜΕΝΟ
ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & KINHTΩΝ ΑΞΙΩΝ


Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 

ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για την εξεύρεση Χρηματιστηριακής Εταιρείας


Ο Ρ Ο Ι Δ Ι Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ


1. Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Μετοχικό Ταμείο Στρατού” (ΜΤΣ), που έχει έδρα στην Αθήνα και στην οδό Κολοκοτρώνη 13 τ.κ. 105 62 ΑΘΗΝΑ (τηλ. 2103313020-27 εσωτ. 240, Fax 210-3233275), προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές που θα γίνει στα γραφεία του στην Αθήνα ενώπιον επιτροπής την 07-09-2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00΄-11:00΄ π.μ., για την εξεύρεση Χρηματιστηριακής Εταιρείας η οποία θα διενεργεί τις χρηματιστηριακές συναλλαγές του ΜΤΣ και θα τηρεί το χαρτοφυλάκιό του.


2. Ο διαγωνισμός και η σύμβαση που θα υπογραφεί, της οποίας σχέδιο επισυνάπτεται στην παρούσα διακήρυξη, διέπονται από τις διατάξεις του ΠΔ 118/2007.

3. Κάθε προσφορά πρέπει :

α. Να είναι γραμμένη στην Ελληνική γλώσσα. 

β. Να αναφέρει ότι υποβάλλεται αφού ο προσφέρων έλαβε γνώση των όρων του διαγωνισμού και της σύμβασης και τους αποδέχεται όλους ρητά και ανεπιφύλακτα.

γ. Να γράφει αριθμητικά, ολογράφως και με σαφήνεια την τιμή (ποσοστό) που προσφέρεται. Να σημειώνεται ρητά ότι η προσφορά είναι καθαρή χωρίς καμία επιφύλαξη, αίρεση ή όρο.

δ. Να αναγράφει τον τίτλο ή την επωνυμία και όλα τα στοιχεία του προσφέροντος.

ε. Να μην έχει ξέσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις και να είναι καθαρά γραμμένη με γράμματα που να μπορούν να διαβάζονται εύκολα και κατά προτίμηση με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε προσθήκη ή διόρθωση, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραμμένη και μονογραμμένη από τον προσφέροντα. 

στ. Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους συμμετέχοντες επί εκατόν είκοσι ημέρες από της επομένης της διενέργειας του διαγωνισμού.

./.

4. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό υποχρεούται να υποβάλλουν, μαζί με την προσφορά τους, τα εξής:

α. Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, σύμφωνα με το άρθρο 25 του ΠΔ 118/2007, για χρηματικό ποσό χιλίων Ευρώ (1.000,00 €)

β. Υπεύθυνη δήλωση της παραγράφου 4 του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 (Α’75), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής, στην οποία :

(1) Να αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισμού στον οποίο συμμετέχουν.

(2) Να δηλώνεται ότι, μέχρι και την ημέρα υποβολής της προσφοράς :
(α) Δεν έχουν καταδικασθεί με αμετάκλητη απόφαση για κάποιο αδίκημα από τα αναφερόμενα στην περίπτωση (1) του εδαφίου α της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του ΠΔ 118/2007. 

(β) Δεν τελούν σε κάποια από τις αναφερόμενες στην περίπτωση (2) του εδαφίου α της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του ΠΔ 118/2007 καταστάσεις.

(γ) Είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους, της περίπτωσης (3) του εδαφίου α της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του ΠΔ 118/2007.

(δ) Είναι εγγεγραμμένοι στο οικείο Επιμελητήριο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην περίπτωση (4) του εδαφίου α της παραγράφου 2 και στην περίπτωση (3) του εδαφίου β της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του ΠΔ 118/2007. 

(ε) Δεν τελούν σε κάποια από τις αναφερόμενες στην περίπτωση (2) του εδαφίου γ της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του ΠΔ 118/2007 κατάσταση. 

(3) Να αναλαμβάνεται η υποχρέωση για την έγκαιρη και προσήκουσα προσκόμιση των δικαιολογητικών της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του ΠΔ 118/2007 και σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του άρθρου 20 του ΠΔ 118/2007.

γ. Παραστατικά εκπροσώπησης, εφόσον συμμετέχουν με αντιπρόσωπό τους.

5. Οι σφραγισμένες γραπτές προσφορές υποβάλλονται στην Επιτροπή του διαγωνισμού μέχρι και τη λήξη της προκαθορισμένης, στην παραγράφου 1 της παρούσης, ώρας 10:00΄ π.μ. – 11:00΄ π.μ. Προσφορές που υποβάλλονται στην παραπάνω Επιτροπή, μετά την έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης, δεν αποσφραγίζονται αλλά παραδίδονται στην Υπηρεσία για επιστροφή, ως εκπρόθεσμες.

6. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.

./.

7. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής στις 11:01΄ της 30-07-2012 θα προβεί στην αποσφράγιση των προσφορών για να διαπιστώσει αν αυτές είναι σύμφωνες με τους όρους του διαγωνισμού και θα τις ανακοινώσει σε αυτούς.

8. Στη συνέχεια η Επιτροπή θα κοινοποιήσει στον προσφέροντα, στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση, έγγραφη ειδοποίηση, ότι οφείλει να υποβάλει σε σφραγισμένο φάκελο τα απαιτούμενα κατά περίπτωση έγγραφα και δικαιολογητικά του άρθρου 6 της παραγράφου 2 του ΠΔ 118/2007, εντός προθεσμίας είκοσι ημερών από την κοινοποίηση και θα συντάξει το πρακτικό του διαγωνισμού το οποίο θα υποβάλλει στο Τμήμα Δανείων και Κινητών Αξιών, προκειμένου να τεθεί υπόψη της Ιεραρχίας. 

9. Η Επιτροπή αφού παραλάβει τον σφραγισμένο φάκελο της παραγράφου 8, προβαίνει στην αποσφράγισή του και στον έλεγχό του, την ημερομηνία και ώρα που θα ορίσει, ειδοποιώντας σχετικά και τους λοιπούς συμμετέχοντες. Έπειτα συντάσσει πρακτικό το οποίο υποβάλλει στο Τμήμα Δανείων και Κινητών Αξιών προκειμένου, το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, να τεθεί υπόψη του ΔΣ/ΜΤΣ. 

10. Στον προσφέροντα, στον οποίο κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και αναδείχθηκε μειοδότης μετά από απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ, αποστέλλεται σχετική ανακοίνωση και υποχρεούται να προσέλθει στο ΜΤΣ μέσα σε δέκα ημέρες, από την ημερομηνία κοινοποίησής της, για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, προσκομίζοντας και την προβλεπόμενη εγγύηση καλής εκτέλεσης αυτής. Εάν δεν προσέλθει για την υπογραφή της σύμβασης ή δεν εκτελεί τις από τη σύμβαση απορρέουσες υποχρεώσεις του ή διακόψει μονομερώς τη σύμβαση, θα κηρυχθεί έκπτωτος με απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 34 του ΠΔ 118/2007.

11. Σε περίπτωση που δεν θα κατακυρωθεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, το ΔΣ/ΜΤΣ θα επαναλάβει, κατά την κρίση του, το διαγωνισμό.

    ΠΗΓΗ:  ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ