Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟ 100% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣΕπέκταση της προθεσμίας για το «Αποθεματικό Απροβλέπτων»


23/01/2012

Γράφει ο Θεόφιλος Μιχαλάτος*

Επεκτάθηκε η προθεσμία υποβολής αίτησης ένταξης στο πρόγραμμα «Αποθεματικό Απροβλέπτων» για ένα μήνα (μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2012) και τροποποιήθηκε ο Οδηγός του Προγράμματος με βελτιώσεις. 

Προκειμένου μάλιστα, να ενσωματωθούν στη φόρμα συμμετοχής που συμπληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι τα νέα, «φιλικότερα» δεδομένα του τροποποιημένου οδηγού, υπήρξε προσωρινή αναστολή υποδοχής ηλεκτρονικών προτάσεων ένταξης στο Πρόγραμμα (στο www.ependyseis.gr/mis). 

Όσοι έχουν ήδη υποβάλει φάκελο ή σχέδιο πρότασης θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά από τον ΕΦΕΠΑΕ προκειμένου να πληροφορηθούν τις τροποποιήσεις και εάν το επιθυμούν να ξαναϋποβάλουν την πρόταση τους με τα νέα δεδομένα. 

Υπενθυμίζουμε ότι το ποσοστό χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100% του συνολικού προϋπολογισμού και για τις 2 Δράσεις του προγράμματος μέσω του οποίου ενισχύονται επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού από 10.000-20.000 ευρώ. (Στην περίπτωση που η πρόταση προβλέπει τη δημιουργία νέας θέσης εργασίας ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός μπορεί να φτάσει μέχρι του ποσού των 35.000 ευρώ) 

Η 1η Δράση «Σχέδιο στήριξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ανέργων και νέων επιχειρηματιών» απευθύνεται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις (που έχουν ιδρυθεί μετά την 1.11.2011) και σε νέους επιχειρηματίες με προτεραιότητα στους ανέργους που επιθυμούν να ιδρύσουν νέες επιχειρήσεις. Μέσω της Δράσης ενισχύονται τα λειτουργικά έξοδα. 

Η 2η Δράση του προγράμματος αφορά την στήριξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων (που έχουν ιδρυθεί πριν την 1/1/2011 και απασχολούν πάνω από 5 εργαζόμενους). Μέσω της δεύτερης δράσης του προγράμματος ενισχύονται ενέργειες κατάρτισης και συμβουλευτικές υπηρεσίες. 


*Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης


ΠΗΓΗ : Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΖΩΝΗ ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ