Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά των αστυνομικών

ΠΗΓΗ : PoliceNet.gr

Δημοσιευμένο στο : PoliceNET.gr
Κυριακή, 23 Δεκέμβριος 2012
-ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τα παιδιά βλέπουν τον κόσμο σε μεγάλο βαθμό μέσα από τα μάτια των “μεγαλύτερων”. Κάποια χρόνια πριν, θεωρούσαμε ότι αποδεικνύαμε την αγάπη μας στα παιδιά μόνο με πολλά και ακριβά δώρα. Τώρα, η εποχή μας αναγκάζει απλώς να αλλάξουμε τον τρόπο που δείχνουμε την αγάπη μας. Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά αυτό που έχουν ανάγκη είναι το ίδιο: η αγάπη μας.
Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν εύκολα τι σημαίνει “οικονομική κρίση”, και οι δικές τους ανάγκες είναι διαφορετικές από τις δικές μας.
Δείτε στη συνέχεια μερικές από τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τα παιδιά των Αστυνομικών.
23.12.2012 :ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2012 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠιερίαςΠ Α Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χριστουγεννιάτικος χορός (σε συνδιοργάνωση της Ένωσή μας, Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και Ι.Ρ.Α) θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ώρα 19.00 στο Κέντρο ΠΙΕΡΙΔΑ ( 2 χιλμ. Επ. Ο. Κατερίνης – Ν. Εφέσσου).
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.
Περισσότερα ... http://eaypierias.gr
23.12.2012 :ΕΑΥ Γρεβενών: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιάΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22-12-2012 στην φιλόξενη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Γρεβενών, η Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Περισσότερα ...http://www.star-fm.gr
22.12.2012: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών της Αρκαδίας (vd)!Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας και η αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής (21/12/12) παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσουν τα παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και να γνωριστούν καλύτερα οι μεγάλοι, και ιδιαίτερα τα νέα πρόσωπα του αστυνομικού σώματος.
Περισσότερα ... http://www.kalimera-arkadia.gr

22.12.2012: Πύργος: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί Ηλείας
Οκτώ νέους φοιτητές από την Ηλεία, παιδιά συναδέλφων τους, που πέτυχαν στις κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές της Ελλάδας, βράβευσαν χθες οι αστυνομικοί του Νομού, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Περισσότερα ...http://www.patrisnews.com
22.12.2012: Καστοριά: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικώνΤην Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών θα πραγματοποιήσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομαρχίας Καστοριάς).
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα
Περισσότερα ....http://www.ert.gr

22.12.2012: Χανιά:Γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών διοργανώνει η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων και η Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Χανίων.Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/12/2012 στις 18.00 στον 4ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.
Περισσότερα .... http://www.cretalive.gr

20.12.2012 :Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων
Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά του Αστυνομικού και Πολιτικού προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.Τα μικρά παιδιά διασκέδασαν και έπαιξαν με την κεφάτη παρέα των κλόουν που τους χάρισε γέλιο και απόλαυσαν τα παιχνίδια του παιδότοπου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.
Περισσότερα .... http://www.trikalanews.gr

20.12.2012: Οι αστυνομικοί της Κέρκυρας γιόρτασαν με τα παιδιά τουςΗ Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και τα σωματεία των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας και της Ένωσης Αξιωματικών Ιονίων Νήσων διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και κατά την διάρκεια της μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά.
Παράλληλα βραβεύτηκαν τα παιδιά των αστυνομικών που πέτυχαν την είσοδο τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, με έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Περισσότερα .... http://www.corfupress.com

20.12.2012: Ηράκλειο : Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών
Το δική της παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχει στις 5 το απόγευμα (20-12-2012) στις Αρχάνες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ηρακλείου. Η Ένωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων έχει οργανώσει μία πολύ όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών με πολλές εκπλήξεις, δώρα και έναν Άγιο Βασίλη να σκορπά ευχές, τρανταχτά γέλια και γλυκά σε όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στο κέντρο Αναδρομές.
Περισσότερα .... http://www.prismanews.gr

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Το Σάββατο 22– 12 – 2012 και ώρα 17:00΄ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της πρώην νομαρχίας Καστοριάς η Χριστουγεννιάτικη εορτή των παιδιών, των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς .
Περισσότερα ....http://eaykastorias.blogspot.gr


19.12.2012: Αγρίνιο :Όμορφες στιγμές για τα παιδιά των αστυνομικών
Κινούμενοι στο πνεύμα των ημερών η Α.Δ. Αιτωλίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων διοργάνωσαν σήμερα το απόγευμα χριστουγεννιάτικη γιορτούλα για τα παιδάκια των αστυνομικών.
Αρχικά έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες υπό την καθοδήγηση των γονιών τους και αργότερα παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον δημοφιλή ταινία. Για το τέλος οι διοργανωτές είχαν στήσει και μικρό μπουφέ.
Περισσότερα .... http://www.aixmi-news.gr

19.12.2012: Σ.Ε.Φ.Ε.Α..ΑΤΤΙΚΗΣ : ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ
Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης που οργάνωσε για τα παιδιά των συναδέλφων, την περασμένη Κυριακή στο θέατρο Κιβωτός.
Ήταν μια εξαιρετική παράσταση και γιορτή, άρτια οργανωμένη, διδακτική, με αρκετές δόσεις χιούμορ, όπου σε συνδυασμό με τη συμμετοχή, τον έκδηλο ενθουσιασμό των μικρών παιδιών και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικράτησε, είναι σίγουρο πως η μέρα αυτή, θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας.
Στο τέλος της παράστασης μοιράστηκαν από το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. δώρα σε όλους τους μικρούς φίλους, με την βοήθεια και της θιασάρχισσας, κυρίας Κάρμεν Ρουγγέρη, την οποία και ευχαριστούμε, τόσο για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσο και για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε.
Περισσότερα .... http://www.sefeaa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ