Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φιλανθρωπικό bazaar με τις αναμνήσεις μιας ζωής στη διαιτησία

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
27/12/2012
Ένα bazaar διαφορετικό από τα άλλα, διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2013, ώρες 17:00 – 21:00 με θέμα «Αναμνήσεις μιας ζωής στη διαιτησία του Κύρου Βασάρα».

Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος διαιτητής της εποχής του, που είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, διαθέτει γι’ αυτόν το σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό τα συλλεκτικά αντικείμενα για κάθε ποδοσφαιρόφιλο από την τεράστια καριέρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα έσοδα από το bazzar θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 3 Ιανουαρίου 2013, ώρα 19:30, στην αίθουσα «Τέχνης» του Δημαρχιακού Μεγάρου (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως, Περιστέρι).

Για τους ποδοσφαιρόφιλους και συλλέκτες περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φανέλες ποδοσφαιριστών Ρονάλντο, Νάνι, Νέστα, Ριβάλντο, Κακά, Ριμπερί, Ρομπέν, Ντρογκμπά, Πανούτσι, Μπουφόν, Ντελ Πιέρο, Μούτου, Ρομπίνιο, Χούλιο Σέζαρ, Φαν Νίστελρόϊ, Βαν Πέρσι, Ρούνεϊ, Μαλντίνι, αξεσουάρ διαιτησίας και φανέλες του Κύρου Βασάρα από τη συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις.

Επίσης υπογεγραμμένες φανέλες διαιτησίας από σημαντικούς αγώνες, μπάλες από σπουδαίους αγώνες, όπως ο τελικός ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, κασκόλ, λάβαρα και άλλα που αποτελούν ανάμνηση μιας ζωής αφιερωμένης στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.

«Τέτοιες αποφάσεις δείχνουν και το μεγαλείο του ανθρώπου. Ίσως άλλος στη θέση του να ήθελε να κρατήσει για πάντα αυτά τα αναμνηστικά, γιατί δεν είναι εύκολο να τα αποχωριστείς. Ο Κύρος είχε όμως τη διάθεση να τα προσφέρει για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» δήλωσε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος θα τιμήσει τον παλαίμαχο διεθνή διαιτητή για την κοινωνική του προσφορά.

Από την πλευρά του, ο κ. Βασάρας τόνισε: «Είναι αναμνήσεις μιας καριέρας στον χώρο της διαιτησίας. Αποφάσισα όμως, σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες να μην τα κρατήσω και να τα προσφέρω στη μνήμη του πατέρα μου. Εύχομαι τα έσοδα να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και το «Χαμόγελο του παιδιού» που κάνει αξιέπαινη δουλειά τόσα χρόνια».

ΠΗΓΗ :  " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ