Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ


Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011


Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ- ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ


Τα πάνω κάτω φέρνει στο βαθμολόγιο της Αστυνομίας η δικαστική δικαίωση 25 ανθυπαστυνόμων που έκαναν προσφυγή στα διοκητικά δικαστήρια πριν από 3 χρόνια, όταν άλλαξαν οι κανόνες προαγωγής κι η βαθμολογική εξέλιξη των κατωτέρων αποφασίστηκε να γίνεται με γνώμονα τα χρόνια υπηρεσίας κι όχι τις προαγωγικές εξετάσεις.
Πριν από λίγες ημέρε, όπως μαθαίνουμε μέσα από την ειδική σελίδα στο facebook που δημιούργησαν οι "POLICE OFFICERS OF SOUTHEASTERN ATTICA"βγήκε η απόφαση του πρώτου δικαστηρίου, με την οποία ικανοποιείται η προσφυγή και ουσιαστικά επιβάλει στο αρχηγείο την προαγωγή όχι μόνο των 25 αλλά και όλων όσοι συγκαταλέγονται σ' αυτή την κατηγορία, στο βαθμό του αστυνόμου Β'.
Παραθέτουμε τη διαταγή του αρχηγείου.

"ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 6003/3/ 84-κγ

9 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ : Προαγωγή στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β' των Aνθυπαστυνόμων

1. Σας γνωρίζουμε ότι με την ανωτέρω α) σχετική, έγινε δεκτή η από 18-3-2009 αίτηση ακυρώσεως των αναγραφομένων στο θέμα Ανθυπαστυνόμων για προαγωγή τους στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β' κατ' εξαίρεση των προβλεπομένων στο άρθρο 7 του Ν. 3686/2008.

2. Κατόπιν τούτου παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε ενυπογράφως στους ενδιαφερόμενους με αποδεικτικό που θα τηρήσετε οτο Αρχείο της Υπηρεσίας σας, ότι εφόσον επιθυμούν την προαγωγή τους στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄, σε εκτέλεση της ως άνω δικαστικής απόφασης που δυνάμει του (β) σχετικού είναι δεσμευτική για τη Διοίκηση, να υποβάλουν σχετική αίτηση, επί της οποίας να συνταχθεί έκθεση εγχείρισης, όπου θα εκφράζουν ιη βούλησή τους για την υπαγωνή τους στη ρύθμιση του άρθρου 7 του Ν. 3686/2008.

3.Να ενημερώσετε επίσης ενυπογράφως τους με α/α 10 και α/α 17 Ανθυπαστυνόμους, που έχουν ήδη προαχθεί στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β', ότι σε περίπτωση που επιλέξουν την προαγωγή τους σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις, θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση προαγωγής τους προκειμένου να να προαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην (α) σχετική.

4. Λαμβανομένου υπόψη του ισχύοντος νομικού πλαισίου, από το οποίο προκύπτει, χωρίς περιθώριο αμφισβήτησης, ότι οι προαγόμενοι στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β' κατ' εφαρμογή των διατάξεων του (γ) σχετικού, δεν δικαιούνται να υποβάλλουν στη συνέχεια αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις για εισαγωγή τους στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετ/σης Aνθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), καθόσον για το λόγο αυτό καλούνται μόνο όσοι κατέχουν το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, προς δε και οι Υπαστυνόμοι Β', που έχουν προαχθεί στο βαθμό τους με βάση ειδικές διατάξεις (π.χ. επ' ανδραγαθία, ολυμπιονίκες κλπ) παρακαλούμε να ενημερώσετε τους ανωτέρω για τα ισχύοντα και το μελλοντικό αποκλεισμό τους, εκ του λόγου αυτού, από τη συμμετοχή τους τους στις προαναφερόμενες εξετάσεις.

5. Οι αιτήσεις να υποβληθούν απαρεγκλήτως μέχρι το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου τ.ε. στη Δ/νση Aστυν. Προσωπικού /Τμήμα 20 /Γραφείο 20 (τηλ. επικοινωviας 2106922170 P.Ο.L. 1031220) για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.
Εκ Ιστοσελίδος: BLOCO.gr

3 σχόλια:

  1. Όμως οι απόστρατοι. Άνθυπαστ με εξετάσεις απόφοιτοι Παραγ. Σχολής Ανακριτ. Υπαλ.εμειναν στον ίδιο βαθμό και προαγωνται κατώτεροι!!!!! Επιβάλλεται Νομοθετική Ρύθμιση! Των αδικιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμως οι απόστρατοι. Άνθυπαστ με εξετάσεις απόφοιτοι Παραγ. Σχολής Ανακριτ. Υπαλ.εμειναν στον ίδιο βαθμό και προαγωνται κατώτεροι!!!!! Επιβάλλεται Νομοθετική Ρύθμιση! Των αδικιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....εκτος όλων των άλλων οι συνάδελφοι ΜΠΣ χωρίς παρ Σχολη Αρχκων εξετάσεων Ανθμων προαγ. στον βαθμό του Ανθμουκαι Υπαστυνόμου Β (δίκαιο με τόσα χρόνια υπηρεσίας) Όμως εμείς με την αποστρατεια μας όσοι δεν είχαν 4,5ετη στον βαθμό του Ανθμου αποστρατ. με τον ίδιο βαθμό δλδ Ανθμου!!!!!η αν είχαν 4,5 έτη στον βαθμό Υ/Β .Κατάφωρη αδικία κατωτέρων να προαγ.σε ανώτερο βαθμό η ίσο.Χρειάζεται νόμοθ ρύθμιση τουλάχιστον αυτοί που αποστρατευτηκαν με 24,5 χρόνια πραγματ.υπηρ. και με πλασμ.να προαχθουν στον βαθμό Α/Β ....ευχαριστω για τον χρόνο σας! Ήταν και είναι αδικία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ