Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Α.Σ.Π.Α: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ Μ.Τ.Σ


Εκ Ιστοσελίδος : policenet.gr
Δημοσιευμένο στο : http://aspapolice.blogspot.com
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2011

Χθές 1-9-2011 αμέσως μετά την συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σχεδόν σύσσωμο (βλέπε παρακάτω f1) το Γενικό Συμβούλιο μετέβη στα γραφεία του Μετοχικού Ταμείου Στρατού όπου έγινε διαμαρτυρία με συνθήματα και πανώ έξω από το μέγαρο του Μ.Τ.Σ και εν συνεχεία όλοι οι διαμαρτυρόμενοι αστυνομικοί με πλήθος ερωτημάτων και αποριών (μη έγκαιρη καταβολή μερισμάτων, αδικαιολήγητη στάση πληρωμών Β.Ο.Ε.Α κτλ) ανέβηκαμε στο γραφείο του προέδρου του κ. Σωτηρόπουλου για να ακούσουμε από τον ίδιο ποια είναι η κατάσταση και τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως είπε, το ταμείον είναι μείον και τα έξοδα υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα με αποτέλεσμα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο να αναγκαστεί να υποβάλλει πρόταση για παύση πληρωμών του μερίσματος το 2012, αλλά χωρίς και με αυτό το μέτρο να εξασφαλίζεται η βιωσιμότητά του....

Παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν υπήρξε λάθος διαχείριση με αλόγιστη αύξηση μερισμάτων, γεγονός για το οποίο, ως γνωστόν, η Ομοσπονδία μας μαζί με την ΠΟΑΞΙΑ έχουν υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Επίσης, συμφώνησε ότι είναι ελλειμματική η εκπροσώπηση της Ελληνικής Αστυνομίας και του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αλλά επί της ουσίας παραμένει άγνωστο πότε θα ληφθούν αποφάσεις για να υπάρξει αναλογική εκπροσώπηση στο Δ.Σ. του Ταμείου.

Όπως δε, είπε, αρχές Οκτωβρίου θα συνεδριάσει το Δ.Σ. με καινοτόμες προτάσεις, οι οποίες θα κοινοποιηθούν και στην Ομοσπονδία, χωρίς να είναι όμως αισιόδοξος ότι θα εγκριθούν.

Πάντως η γενική αίσθηση που αποκόμισαμε σχεδόν όλοι μας τόσο από τις τοποθετήσεις , όσο και από τις απαντήσεις σε πλήθος ερωτημάτων που υποβλήθηκαν στον Προέδρου και τον Γενικό Διευθυντή του Ταμείου είναι ότι εσκεμμένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Ταμείο οδηγείται στην κατάρευση προκειμένου να εκβιαστεί η αποχώρηση των αστυνομικών και η εν συνεχεία ενοποιήση των Μ.Τ.Σ - Μ.Τ.Α και Μ.Τ.Ν.

-Η Α.Σ.Π.Α ήταν παρούσα και συμμετείχε στην σημαντική αυτή διαμαρτυρία που απασχολεί χιλίαδες συναδέλφους εν ενεργεία και αποστρατεία από τον ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Γιώργο, ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη και ΔΑΖΕΛΙΔΗ Βασίλη που με την διπλή ιδιότητα τους ως μέλη του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ ο πρώτος και ως μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Θεσσαλονίκης οι δεύτερος και τρίτος.
F1-
Για άλλη μια φορά το Προεδρείο της Ε.Α.Υ.Ν.Θεσσαλονίκης απουσίαζε από μια τόσο σημαντική συνδικαλιστική εκδήλωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ, εισπράτωντας την δυσφορία και δυσμενή σχόλια από πολλές Α'Βάθμιες Ενώσεις για την απουσία τους!!!!!

Α.Σ.Π.Α



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ