Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (9) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


1.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία 50χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος της ατομικά χρέη
που ανέρχονται σε 219.136,74 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (21-02-2012) το πρωί, στις Αχαρνές Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 50χρονη ημεδαπή, πρώην ιδιοκτήτρια καταστήματος - καφετέριας, για ατομικές οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος της ατομικά χρέη, που ανέρχονται σε 219.136,74 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αύριο (22-02-2012) το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

2.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατά τις πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας (20.02.2012) παραδόθηκαν από την πρεσβεία της Λιβύης στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της ΕΛ.ΑΣ., δεκαεννέα (19) πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρήματος, έντεκα (11) περίστροφα, δύο (2) υποπολυβόλα με πτυσσόμενο κοντάκι των 9 mm, χίλιες διακόσιες τριάντα (1230) σφαίρες ποικίλου διαμετρήματος, οκτώ (8) σιγαστήρες, γεμιστήρες, δέκα πέντε (15) κιλά εκρηκτικής ύλης SEMTEX σε έξι (6) συσκευασίες, πέντε (5) πυροκροτητές, δύο (2) χειροβομβίδες, ένας (1) ανιχνευτής εκρηκτικών, ένα (1) μηχάνημα ελέγχου υποκλοπών.
Η παράδοση έγινε ύστερα από υπόδειξη της Κυβέρνησης της Λιβύης προς την Πρεσβεία της στην Αθήνα.
Τα παραπάνω αντικείμενα έχουν σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.
Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας προχωρά στην πλήρη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.
3.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες (20-2-2012) το πρωί, συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία (3) εντάλματα σύλληψης των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πατρών κατηγορούμενος για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης και της υπεξαίρεσης, μία (1) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας με ποινή κάθειρξης επτά (7) ετών για το αδίκημα της απάτης καθώς και επτά (7) καταδικαστικές αποφάσεις των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πατρών με τις οποίες είχε καταδικασθεί συνολικά σε ποινή φυλάκισης επτά (7) ετών και δύο (2) μηνών για τα αδικήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης, της πλαστογραφίας και της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους Εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών.

4.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοσιεύονται τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία 19χρονου για συμμετοχή στα επεισόδια της 12-2-2012 και στη λεηλασία καταστημάτων.
Συνελήφθη στην πλατεία Συντάγματος την ώρα που διαπραγματευόταν την πώληση κλοπιμαίων
Βρέθηκαν κλοπιμαία στο σπίτι της φίλης του που η αξία τους κυμαίνεται στα 20.000 ευρώ.
Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του Αριστείδη Σουλιώτη του Αθανασίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε στις 9 Ιανουάριου 1993 στην Αθήνα και κατοικεί στα Εξάρχεια, για τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής συνολικής αξίας άνω των 73.000 ευρώ, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας - καταστήματος που εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, καθώς και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Σουλιώτης Αριστείδης του Αθανασίου, ετών 19
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την έρευνα, ο Αριστείδης Σουλιώτης και η 17χρονη ανήλικη φίλη του, υπήκοος Ουκρανίας, προ 9ημέρου (12-2-2012, ημέρα Κυριακή), συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, που κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που εξελίσσονταν στο κέντρο της Αθήνας, λεηλάτησαν κατάστημα φωτογραφικών και ηλεκτρονικών ειδών στην περιοχή των Εξαρχείων, αφαιρώντας προϊόντα από το κατάστημα. (σχετικές η από 13-2-2012 Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Αττικής, η από 13-2-2012 Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Αττικής και η από 16-2-2012 Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας).
Ο Αριστείδης Σουλιώτης, μαζί με την ανήλικη αλλοδαπή φίλη του, συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (18-2-2012) στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που διαπραγματεύονταν την πώληση μιας φωτογραφικής μηχανής και ενός ψηφιακού μετρητή απόστασης, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από το κατάστημα κατά τη διάρκεια της λεηλασίας του.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 17χρονης ανήλικης στην περιοχή των Εξαρχείων, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν άλλες τέσσερις (4) φωτογραφικές μηχανές, ένας (1) φωτογραφικός φακός και ένα (1) μονόκυαλο, που είχαν αφαιρεθεί από το συγκεκριμένο κατάστημα. Η αξία των αντικειμένων αυτών εκτιμάται, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, στο ποσό των 20.000 ευρώ περίπου.
Η αξία των εμπορευμάτων - αντικειμένων που συνολικά αφαιρέθηκαν από το κατάστημα, από την ομάδα των ατόμων που το λεηλάτησαν, κυμαίνεται, σύμφωνα επίσης με τον ιδιοκτήτη, στο ποσό των 120.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι ζημιές που υπέστη ο χώρος του καταστήματος.
Στην κατοχή του 19χρονου Αριστείδη Σουλιώτη επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου.
Ο Αριστείδης Σουλιώτης και η ανήλικη φίλη του οδηγήθηκαν την 19-2-2012 στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τον 19χρονο Αριστείδη Σουλιώτη ή άλλο πρόσωπο σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 170, 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επίσης, εκτός από τηλεφωνική επικοινωνία, μπορεί να απευθυνθεί και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ctu@hellenicpolice.gr
5.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
Χανιά, 21 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ο 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος σπάζοντας τη τζαμαρία καταστήματος εμπορίας ρολογιών με τσιμεντόλιθο, είχε προβεί στη διάρρηξή του.
Είχε αφαιρέσει 15 ρολόγια συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, ενώ οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Το βράδυ της επομένης κατελήφθη επ’ αυτοφώρω, μαζί με έναν 26χρονο συνεργό του, να αφαιρούν ηλεκτρονικές συσκευές από εργοτάξιο.
Συνελήφθη ο 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος το Σάββατο (18.02.2012) τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, σπάζοντας τη τζαμαρία καταστήματος εμπορίας ρολογιών με τσιμεντόλιθο, είχε προβεί στη διάρρηξη και κλοπή από το εσωτερικό του, δεκαπέντε (15) ρολογιών συνολικής αξίας (2.500) ευρώ. Στο σημείο είχε μεταβεί με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ειδικότερα, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω, το βράδυ της επομένης ημέρας (19.02.2012), μαζί με έναν 26χρονο συνεργό του, να αφαιρούν ηλεκτρονικές συσκευές από εργοτάξιο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από το φύλακα του εργοταξίου.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 33χρονος είναι ο δράστης της διάρρηξης και κλοπής από το κατάστημα εμπορίας ρολογιών, την οποία είχε διαπράξει την 04:15 ώρα του Σαββάτου (18-02-2012). Είχε αφαιρέσει (15) ρολόγια συνολικής αξίας (2.500) ευρώ, ενώ οι ζημιές που προκάλεσε ανέρχονται στο ποσό των (600) ευρώ.
Επιπλέον, για τη διάρρηξη είχε χρησιμοποιήσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε 41χρονο ημεδαπό και βρέθηκε καμμένο χθες (20-02-2012) το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αχλάδας του Δήμου Ηρακλείου.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.
Ο 33χρονος, μαζί με τον 26χρονο συνεργό του, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 
6.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 21 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάσθηκαν (7) περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ληστειών και συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί και 1 ομογενής
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 20-02-2012, στο κέντρο της πόλης, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 17χρονος ομογενής και 2 αλλοδαποί ηλικίας 19 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ληστεία», «Εγκληματική οργάνωση» και παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων».
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, λίγες ώρες νωρίτερα, με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων αφαίρεσαν από 26χρονο ημεδαπό, μία ηλεκτρονική συσκευή και μία χρυσή αλυσίδα.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 7 κινητά τηλέφωνα με τα παρελκόμενά τους,
  • 1 υφασμάτινη θήκη κινητού τηλεφώνου,
  • 1 χρυσή αλυσίδα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και
  • 2 αιχμηρά αντικείμενα, τα οποία απέρριψαν στη θέα των αστυνομικών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, από το Νοέμβριο του 2011 έως το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, συνέστησαν εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων ή απειλή βίας ή τη χρήση βίας, σε βάρος κυρίως ατόμων νεαρής ηλικίας, δρώντας κυρίως βραδινές ώρες, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη φωτισμού, στο κέντρο της πόλης,
Συγκεκριμένα, ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν συνολικά 7 ληστείες, αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα, χρηματικά ποσά και ένα ποδήλατο.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 24 κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα των παθόντων, ορισμένα από τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


7.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Κόρινθος, 21 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν δύο (2) ένοπλες ληστείες και τρεις (3) απόπειρες κλοπής σε οικίες στην Κορινθία.
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, ενώ κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι και φυσίγγια.
Εξιχνιάστηκαν δύο (2) ένοπλες ληστείες και τρεις (3) απόπειρες κλοπής σε οικίες στο Λέχαιο και στον Άσσο Κορινθίας, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου.
Συνελήφθησαν, χθες (20-2-2012) το πρωί, στο Λέχαιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές, αντίσταση και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, χθες (20-2-2012) το πρωί, στο Λέχαιο Κορινθίας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν τους δύο συλληφθέντες και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν, ένα (1) πιστόλι REPLICA και έξι (6) φυσίγγια κρότου. Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -1.020- ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Οι κατηγορούμενοι κατά τη σύλληψη τους προέβαλαν αντίσταση στους αστυνομικούς.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος με τον 26χρονο, είχαν διαπράξει τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών και απόπειρες κλοπών- διαρρήξεων, σε οικίες:
  • Την (17-2-2012) το απόγευμα, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  • Την (20-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την (8-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπής.
  • Την (15-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού.
  • Την (20-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού.
Επιπλέον, ο 26χρονος, είχε συλληφθεί την (30-9-2011) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου σε φυλάκιση δύο ετών, με τριετή αναστολή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.


8.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 66χρονος ημεδαπός επιχειρηματίας, για μη απόδοση Φ.Π.Α.
Η οφειλή ανέρχεται σε 77.189,97 ευρώ
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-02-2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 66χρονος επιχειρηματίας - εκπρόσωπος εταιρείας παραγωγής αντλιών, για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατ’ εξακολούθηση, κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-2011 έως 30-09-2011.
Το ύψος της οφειλής, ανέρχεται σε 77.189,97 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν διατάξεις των άρθρων 18,20 και 21 του Ν. 2523/97 «Μη απόδοση Φ.Π.Α. κατ’ εξακολούθηση – Διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία και άλλες διατάξεις.», σε συνδυασμό με ΄Αρθρο 98 Π.Κ. «Εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση».

9.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με σημερινό Δελτίο Τύπου της ΕΣΗΕΑ σε ότι αφορά τη σύλληψη δημοσιογράφου, χθες το βράδυ στην Αθήνα, ανακοινώνεται ότι, αυτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από εντολή των Εισαγγελικών Αρχών που επόπτευαν τις αστυνομικές επιχειρήσεις στο Κέντρο της Αθήνας, και εφόσον ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προσεκλήθη επανειλημμένως από τις αστυνομικές δυνάμεις να επιδείξει, όπως άλλωστε υποχρεούται, την αστυνομική και δημοσιογραφική του ταυτότητα.
Οι αστυνομικές ενέργειες έγιναν στο πλαίσιο του νόμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ