Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (10) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 20-2-2012


1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ναύπλιο, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν δύο (2) ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα των «ΕΛ.ΤΑ» και Τράπεζας στην Αργολίδα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών.
Εξιχνιάστηκαν, δύο (2) περιπτώσεις ένοπλων ληστειών, σε υποκαταστήματα των «ΕΛ.ΤΑ» και Τράπεζας, στο Τολό και Ναύπλιο Αργολίδας αντίστοιχα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών, του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 29, 55 και 28 ετών αντίστοιχα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την (22-07-2011) το πρωί, στο Τολό Αργολίδας, οι ανωτέρω μπήκαν σε υποκατάστημα των «ΕΛ.ΤΑ.» και με την απειλή όπλων, αφού πυροβόλησαν εκφοβιστικά στον αέρα, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Επιπλέον, από την έρευνα, προέκυψε ότι, ο 55χρονος, την (24-06-2011) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, μπήκε σε υποκατάστημα Τράπεζας, με την απειλή όπλου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Οι Αστυνομικές έρευνες, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

2.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 66χρονος ημεδαπός επιχειρηματίας, για μη απόδοση Φ.Π.Α.
Η οφειλή ανέρχεται σε 77.189,97 ευρώ
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-02-2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 66χρονος επιχειρηματίας - εκπρόσωπος εταιρείας παραγωγής αντλιών, για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατ’ εξακολούθηση, κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-2011 έως 30-09-2011.
Το ύψος της οφειλής, ανέρχεται σε 77.189,97 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν διατάξεις των άρθρων 18,20 και 21 του Ν. 2523/97 «Μη απόδοση Φ.Π.Α. κατ’ εξακολούθηση – Διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία και άλλες διατάξεις.», σε συνδυασμό με ΄Αρθρο 98 Π.Κ. «Εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση».

3.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με σημερινό Δελτίο Τύπου της ΕΣΗΕΑ σε ότι αφορά τη σύλληψη δημοσιογράφου, χθες το βράδυ στην Αθήνα, ανακοινώνεται ότι, αυτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από εντολή των Εισαγγελικών Αρχών που επόπτευαν τις αστυνομικές επιχειρήσεις στο Κέντρο της Αθήνας, και εφόσον ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προσεκλήθη επανειλημμένως από τις αστυνομικές δυνάμεις να επιδείξει, όπως άλλωστε υποχρεούται, την αστυνομική και δημοσιογραφική του ταυτότητα.
Οι αστυνομικές ενέργειες έγιναν στο πλαίσιο του νόμου.
 
4.-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια των από 17.02.2012 Ανακοινώσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες και περιγραφές των εβδομήντα επτά (77) αρχαίων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν το πρωί την ιδίας ημέρας από τις προθήκες του Μουσείου Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση της αφαίρεσης των παραπάνω αντικειμένων μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
  • Στον αριθμό 11012 της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση
  • Στον αριθμό 210 647 6188 του Τμήματος Προστασίας Πολιτισμικής Κληρονομιάς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που λειτουργεί από τις ώρες 08.00 έως 23.00 κάθε μέρα .
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: financialpolice@hellenicpolice.gr
Πίνακας με το συνημμένο φωτογραφικό υλικό και τις περιγραφές ( ΄Οποιος επιθυμεί να δεί τις φωτογραφίες με τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν ) στην σελίδα astynomia.gr)

5.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενώ εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις απάτης και τρεις (3) απόπειρες.
Εξαρθρώθηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε υποθέσεις απάτης, σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσούπολης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 41 ετών για σύσταση εγκληματικής ομάδας, απάτη και απόπειρα απάτης.
Ειδικότερα, μετά από ενδελεχείς έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι οι δυο ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα Νοέμβριος του 2011 έως και Ιανουάριος 2012, εξαπάτησαν πέντε (5) ηλικιωμένους ημεδαπούς, ενώ αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλους τρεις (3), χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες, αρχικά αποσπούσαν πληροφορίες από ηλικιωμένα άτομα, για συγγενικά πρόσωπα άλλων ηλικιωμένων ατόμων. Στη συνέχεια εμφανίζονταν στα ηλικιωμένα άτομα για τα οποία είχαν συλλέξει τις πληροφορίες, όπου προφασιζόμενοι οφειλές συγγενικών τους προσώπων προσπαθούσαν να αποσπάσουν από αυτά, διάφορα χρηματικά ποσά.
Μόνο στις πέντε από τις παραπάνω περιπτώσεις απάτης κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, ενώ συγκεντρωτικά προκύπτει ότι, κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά, το χρηματικό ποσό των 2.100 Ευρώ.
Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες, έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας, για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

6.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες (19-2-2012) το βράδυ, συνελήφθησαν στη περιοχή του Κεραμικού, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 33 και 29 ετών για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών.
Μετά από πληροφορία για σπείρα αλλοδαπών υπηκόων Μπαγκλαντές, που διακινεί συστηματικά στο κέντρο της Αθήνας ναρκωτικά, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς και τους συνέλαβαν.
Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και στο διαμέρισμα που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -1.639- γραμμαρίων.
  • Χρηματικό ποσό -650- ευρώ.
  • Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

7.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα
του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Την παράνομη διείσδυση στον ιστότοπο του υπουργείου είχε αναλάβει ομάδα ατόμων με την ονομασία Greek Hacking Scene (G.H .S.).
Συνελήφθη ένας 18χρονος ημεδαπός, μέλος της ομάδας, ενώ στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται επιπλέον δύο νεαροί ημεδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών.
Εξιχνιάστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οργανωμένη ηλεκτρονική επίθεση που είχε δεχθεί η ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις αρχές του μήνα (2.2.2012).
Την παράνομη διείσδυση στα υπολογιστικά συστήματα και τον ιστότοπο του Υπουργείου, είχε αναλάβει ομάδα νεαρών CRACKER, με το ψευδώνυμο Greek Hacking Scene (G.H.S.), οι οποίοι στο μήνυμά τους δήλωναν ότι εκπροσωπούν τους ANONYMOYS.
Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη ένας 18χρονος ημεδαπός, στην Αθήνα, μέλος της ομάδας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμα δύο νεαρούς ημεδαπούς, ηλικίας 16 και 17 ετών, όλοι τους μαθητές Λυκείου, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστικά συστήματα.
Ειδικότερα, εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα που διενήργησαν σε ιστότοπους, οι οποίοι είχαν παραβιασθεί, εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών οι οποίοι, όπως προέκυψε, συμμετέχουν σε οργανωμένα κτυπήματα κατά ελληνικών ιστοτόπων και χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο «GHS».
Οι εν λόγω CRACKER, εκτός του ψευδώνυμου της ομάδος τους, χρησιμοποιούσαν και προσωπικά ψευδώνυμα όπως «delirium», «nikpa» και «extasy».
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στις οικίες των τριών ημεδαπών στην Αθήνα, κατασχέθηκαν:
  • (12) σκληροί δίσκοι Η/Υ
  • (3) φορητοί υπολογιστές.
Διενεργείται ψηφιακή ανάλυση στα κατασχεθέντα πειστήρια για να ταυτοποιηθούν οι ψηφιακοί «βανδαλισμοί» των εν λόγω ατόμων σε ιστοσελίδες της χώρας μας, καθόσον σύμφωνα με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο έχουν διαπράξει δεκάδες ψηφιακές επιθέσεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Η κατηγορία που βαρύνει τους συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική προσβολή της ιστοσελίδας αφορά στην παράβαση των διατάξεων για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστικά συστήματα (αρθρο 370 ΠΚ).
Οι αστυνομικές ψηφιακές έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό και άλλων μελών της ομάδας συνεχίζονται.

8.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που είχε συμβεί πριν τέσσερις μήνες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Νεοχώρι Κυλλήνης.
Ο δράστης είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας, που είναι ήδη προφυλακισμένος για διάπραξη ενόπλων ληστειών.
Εξιχνιάστηκε , από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, η ένοπλη ληστεία που είχε συμβεί πριν τέσσερις περίπου μήνες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Επαρχιακή Οδό Λεχαινών – Κυλλήνης, στο Νεοχωρι Ηλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών και ενός ακόμα συνεργού του, που αναζητείται, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, την 6-11-2011 το βράδυ, στο Νεοχωρι Ηλείας, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβηκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων 75χρονου ημεδαπού όπου αφού πυροβόλησαν μια φορά για εκφοβισμό, με την απειλή του όπλου ακινητοποίησαν την 38χρονη υπάλληλο και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε προέκυψε ότι ένας από τους δράστες της ληστείας είναι ο 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος είχε συλληφθει από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, την 20-12-2011 καθότι μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς του, είχε συγκροτήσει εγκληματική ομάδα η οποία διαθέτοντας βαρύ οπλισμό (kalashnikov, πιστόλια και χειροβομβίδες) και φορώντας κουκούλες τύπου full face, μετέβαινε βραδινές ή μεταμεσονύκτιες ώρες σε διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων και περίπτερα και με την απειλή βίας ή ζωής με τη χρήση όπλων, αφαιρούσε από τους υπαλλήλους όλες τις εισπράξεις.
Η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα είχε διαπράξει συνολικά εικοσιτέσσερις (24) ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερα στα βόρεια προάστια της Αττικής.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 24χρονου θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του δράστη και σε άλλες παράνομες ενεργειες συνεχίζονται.

9.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη σήμερα (20-2-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δασική περιοχή του Σουφλίου , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του FRONTEX , 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δέκα (4) μη νόμιμους μετανάστες. Έξι (6) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράν, δύο (2) υπήκοοι Συρίας, και δύο (2) υπήκοοι Σομαλίας και Ιράκ.
Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί , εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου μία ομάδα δέκα (10) μη νόμιμων μεταναστών, καθοδηγούμενη από τον 25χρονο διακινητή και τους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Η ομάδα κατευθύνθηκε σε δασώδη περιοχή και λίγο αργότερα ο διακινητής εισήλθε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, ενώ οι μη νόμιμοι μετανάστες κατευθύνθηκαν πλησίον της Εθνικής Οδού. Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον διακινητή και τους μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς διακινητής θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

10.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα, 20 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Κατασχέθηκε περίπου μισό κιλό ηρωίνης.
Συνελήφθη, χθες (19-02-2012) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 26χρονος ημεδαπός, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας (1) αλλοδαπός συνεργός του.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και τηλεφωνική επικοινωνία με αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, συμφωνήθηκε η αγορά μισού κιλού ηρωίνης, την οποία θα μετέφερε μέλος του κυκλώματος από Αθήνα στα Ιωάννινα, έναντι χρηματικού ποσού.
Στη συνέχεια, στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης για την παραλαβή της συμφωνηθείσας ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη ο 26χρονος, τη στιγμή που παρέδιδε στον αστυνομικό, ο οποίος εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, μία νάιλον σακούλα που περιείχε ηρωίνη, βάρους (550) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ