Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Golden Age 50 plus.ΤΑΞΙΔΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑΣ-ΑΝΑΛΥΣΗ-

Ταξίδι Ονειρικό στη Γη της Καππαδοκίας - 8 ημέρες

Συνέχεια ανάλυση των διαφόρων προγραμμάτων

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΣΜΥΡΝΗ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου θα ακολουθήσει πτήση για Σμύρνη. Άφιξη στο αεροδρόμιο “MENDERES” και ακολουθεί περιήγηση της πόλης, στην οποία γεννήθηκε ένα από τα σημαντικότερα είδη αστικού τραγουδιού, το Ρεμπέτικο. Είναι μια πόλη όπου ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας του παρελθόντος της είναι εμφανής ακόμη και σήμερα. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην αγορά. Μεταφορά στο Κουσάντασι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Παμούκαλε, το Φρούριο του Βαμβακιού, όπου τα ιαματικά λουτρά τα οποία βρίσκονται σε ένα κατάλευκο σκηνικό από τρακεντίνη, εύκολα δικαιολογούν το όνομά του. Πρόκειται για ένα από τα θαυμαστά τουριστικά κέντρα της Τουρκίας, μια και λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων των θερμών πηγών του με τα ασβεστούχα άλατα, συνέρρεε εδώ πολύς κόσμος, από την αρχαιότητα. Συνεχίζουμε για την Ιεράπολη του θεού Απόλλωνα, όπου θα ξεναγηθούμε στην αγορά, στα λουτρά, στη νεκρόπολη και στο αρχαίο Θέατρο. Θα δούμε επίσης το μαρτύριο του Φιλίππου, ένα ιερό αφιερωμένο στον Απόστολο, ο οποίος μαρτύρησε εκεί την εποχή του Δομιτιανού. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ (ΠΡΟΚΟΠΙ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Καππαδοκία, γνωστή για τους βυζαντινούς θησαυρούς που διαθέτει. Θα περάσουμε μέσα από τα ψηλά οροπέδια της Ανατολίας, όπου βρίσκονται οι αποξηραμένες λίμνες. Επίσκεψη στο ΚαραβάνΣεράϊ, το οποίο ήταν το σημείο ξεκούρασης για τα καραβάνια που ακολουθούσαν το Δρόμο του Μεταξιού. Άφιξη στο ξενοδοχείο στο Προκόπι, στην περιοχή Νεάπολη και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΚΟΠΙ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΠΡΟΚΟΠΙ

Αναχώρηση για την ξακουστή Καισάρεια, γενέτειρα πόλη του Αγίου Βασιλείου, η οποία πήρε το όνομα της το 17 μΧ από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Τιβέριο, προς τιμήν του πατέρα του Καίσαρα Αύγουστου. Επίσκεψη, περιήγηση στην πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τα τείχη, τα μαυσωλεία, και την σκεπαστή αγορά. Επίσκεψη στο Talas (Μουταλάσκη), καθώς και στο κοντινό χωριό Zincirdere. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει γνωριμία με την Καππαδοκία. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα μεγάλα χριστιανικά κέντρα στην Ανατολία και σήμερα μπορεί να δει κανείς το μοναστικό συγκρότημα από λαξευμένες στο βράχο εκκλησίες και παρεκκλήσια στην κοιλάδα Γκιορεμέ, που έχει χαρακτηριστεί υπαίθριο μουσείο. Συνεχίζουμε με την τρωγλοδυτική κοινότητα του Γκιορεμέ, το γεωλογικό συγκρότημα του Ζελβέ και την Άβανος, με τα εργαστήρια κατασκευής αντικειμένων από πυλό και όνυχα. Κλείνουμε την ημέρα με την υπόγεια πολιτεία του Καϊμακλή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΙΚΟΝΙΟ – ΑΦΙΟΝ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την αρχαία πόλη Ικόνιο, μια από τις ιερές πόλεις της Τουρκίας. Κατά την περιήγησή μας θα δούμε, μεταξύ άλλων, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μαυσωλείο. Συνεχίζουμε για Αφιόν, όπου θα δούμε το σελτζούκικο μεγάλο τζαμί, που κτίστηκε το 1272, καθώς και την Ακρόπολη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΟΝ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Κουσάντασι. Στη διάρκεια της διαδρομής, επίσκεψη στις Σάρδεις, στις Επτά Εκκλησίες της Αποκάλυψης, συμπεριλαμβανομένου του ναού της Άρτεμις, της παλιάς Συναγωγής και το Γυμναστήριο. Άφιξη στο Κουσάντασι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΣΜΥΡΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σμύρνης, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ

4 * ΑΣΤΕΡΩΝ 580 € 550 € 400 €



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΣΜΥΡΝΗ – ΑΘΗΝΑ.

• Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

• 3 διανυκτερεύσεις στο Προκόπι, 1 διανυκτέρευση στο Παμούκαλε, 1 στο Αφιόν, 2 διανυκτερεύσεις στο Κουσάντασι, σε ξενοδοχεία 4 αστέρων.

• Ημιδιατροφή (συνολικά 7 πρωινά και 7 γεύματα ή δείπνα).

• Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό.

• Αρχηγός – συνοδός.

• Φ.Π.Α. και ασφάλεια αστικής ευθύνης.

• Φόροι αεροδρομίων.



ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Είσοδοι στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

1η Περίοδος: Από 17 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα έως και14 Νοεμβρίου.

2η Περίοδος: Από 26 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα έως και 23 Απριλίου.

Βρείτε μας στο facebook και γίνετε μέλος της παρέας των προνομίων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Διεύθυνση: Απόλλωνος 4 10557, Αθήνα

Τηλέφωνο:+30 210 3311900

FAX:+30 210 3311776

E-mail: ιinfo@lazarisholidays.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ