Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ακόμα να πληρωθούν οι μερισματούχοι του Μ. Τ. Σ.!

Εκ Ιστοσελίδας morias
Ακόμα να πληρωθούν οι μερισματούχοι του Μ. Τ. Σ.!


Αναρωτιούνται οι Έλληνες πολίτες αν ζουν σε ευνομούμενη Χώρα, μετά τις τραγικές επιδόσεις της Κυβέρνησης!

Δημιουργήθηκε: 12/07/2011 11:58, Ενημερώθηκε: 12/07/2011 12:37

Απεγνωσμένοι είναι οι απόστρατοι των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας , από την παλινωδία της Ελληνικής Πολιτείας απέναντί τους.Με συνεχείς αφαιμάξεις του εισοδήματός τους και με αδυναμία καταβολής των μερισμάτων τους από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νέα δυσβάσταχτα οικονομικά και φορολοιγικά μέτρα.

Συνεπείς φορολογούμενοι οι μέτοχοι, όπουσχεδόν με ευλαβικό τρόπο ανταποκρίνονται στις επιταγές της Ελληνικής Πολιτείας, βλέπουν την αφερεγγυότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης σε όλο της το μεγαλείο.

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού με τεράστια ακίνητη περιουσία την οποία διαχειρίζεται ένα ανίκανο συμβούλιο με επιεική χαρακτηρισμό , χωρίς γνώσεις αξιοποίησης και ενίσχυσης της περιουσίας του, έφθασε στο σημείο να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Ενώ από τις 5 Ιουλίου έπρεπε να καταβάλει στους μερισματούχους του το ήδη κουτσουρεμένο μέρισμα , σήμερα 12 Ιουλίου ακόμη δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί.

Η αγωνία μεγάλη και οι επιπτώσεις στο οικογενειακό εισόδημα των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων δυνάμεων, ιδιαίτερα μεγάλες.

Επιτέλους αυτή η Πολιτεία θα γίνει ποτέ φερέγγυα απέναντι στους πολίτες της;

Πως ζητά από τους ταλαίπωρους Έλληνες συνεχώς να προσφέρουν συνεχώς ενώ οι Κυβερνώντες όχι μόνο είναι ανεπαρκείς, αλλά και προκλητικοί όταν δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με τα δικά τους προνόμια , ενώ έχουν εξουθενώσει το λαό;

Υποτίθεται ότι θα έβαζαν κάποια τάξη. Ότι οι διαχειριστές δημόσιας περιουσίας θα είχαν κάποιες ευθύνες είτε ποινικές ,είτε πολιτικές, είτε διοικητικές. Δυστυχώς μόνο λόγια και μηδέν έργα!

ΠΕΡΙ Μ.Τ.ΣΤΡΑΤΟΥ


Αξιότιμοι κύριοι του Μ.Τ.Σ. όταν επί 25 χρόνια παρακρατούσατε τις ανάλογες εισφορές γιατί ποτέ δεν είχε προκύψει τεχνικό πρόβλημα;

Αλλά τότε είμασταν δεδομένοι και μάλιστα του χεριού σας αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Δεν φτάνει που αυξήσατε το χρόνο καταβολής του ΒΕΑ από τα 18 στα 25 χρόνια, δεν φτάνει που σχετικές αιτήσεις χορήγησης του, εκκρεμούν ακόμα από το 2008, δεν φτάνει που προβήκατε αυθαίρετα στη μείωση του μερίσματος κατά 25% δήθεν για τη σωτηρία του Ταμείου τώρα αρνήστε ακόμα και την καταβολή του, λόγω τεχνικού προβλήματος, άκουσον άκουσον, μιας και σήμερα 11 του μηνός και ακόμα δεν έχει καταβληθεί. Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριοι. Γιατί αυτά τα λίγα χρήματα που δικαιούμαστε είναι προπληρωμένα και δουλεμένα με ιδρώτα και αίμα, δεν μας τα χαρίζετε. Και όλοι αυτοί οι τζογαδόροι που έπαιξαν τα αποθεματικά του Ταμείου στο χρηματιστήριο να είστε σίγουροι ότι κάποτε θα λογοδοτήσουν ΚΑΙ ενώπιον της Δικαιοσύνης ΚΑΙ ενώπιον του Ελληνικού λαού. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!



Εκ tromaktiko 12-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ