Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΕΚ Ι.Ρ.Α. ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ Μ.Τ.Σ.


ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ανακοίνωσή του, το Μ.Τ.Σ. αναφέρει ότι η καταβολή των μερισμάτων Γ΄τριμήνου, θα γίνει στις 26 Ιουλίου 2011.


ΣΧΟΛΙΟ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Από τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, μερισματούχο του Μ.Τ.Σ.


Μήπως είναι ώρα να επέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, για το σκάνδαλο του ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Μ.Τ.Σ. αφαίρεσε από την ιστοσελίδα του, τις προηγούμενες δύο ανακοινώσεις του, που είχε κάνει στις 4 και 12 Ιουλίου 2011, σχετικά με την καθυστέρηση καταβολής του μερίσματος Γ΄τριμήνου!! Το γεγονός από μόνο του, καταδεικνύει ότι στις ανακοινώσεις αυτές, με προσεκτική ανάγνωση, έβγαιναν αλήθειες για τους πραγματικούς σκοπούς της καθυστέρησης απόδοσης των μερισμάτων, (το είχαμε επισημάνει). Δυστυχώς!! Πέραν όμως αυτών των σκοτεινών σεναρίων, αποτελεί μέγα θέμα ΝΤΡΟΠΗΣ η τριετής καθυστέρηση απόδοσης των ΒΕΑ σε παιδιά Αστυνομικών και Στρατιωτικών. Κάποιοι παίζουν "ύποπτα παιχνίδια" με τα χρήματα που προέρχονται από τις κρατήσεις των γονέων επί δεκαετίες και θα έπρεπε το θέμα των ΒΕΑ, να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία και όχι με "πολιτικά σχέδια και στρατιωτικές διαταγές". Εδώ πλέον το ποτήρι ξεχείλισε και θα πρέπει οι μερισματούχοι να καταφύγουμε στην Δικαιοσύνη, με αίτημα την άμεση συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του ΜΤΣ και την απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών κατά παντός ανευθυνο-υπεύθυνου.

Σας παρουσιάζω παρακάτω τις δύο ανακοινώσεις του Μ.Τ.Σ. εκ των οποίων στην πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε στις 4-7-2011 μιλούσε για καθυστέρηση πληρωμής των μερισμάτων λόγω τεχνικού προβλήματος!! ενώ στην δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσε στις 12-7-2011 αναφέρει ότι περίμενε να του δοθούν χρήματα από το Υπουργείο Οικονομικών!!

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 4/7/2011

ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Γ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011

ΚΕΙΜΕΝΟ: Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι δεν θα καταστεί δυνατή η καταβολή του μερίσματος Γ' τριμήνου του τρέχοντος έτους κατά την 5η Ιουλίου, λόγω τεχνικού προβλήματος.


Αυτή θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, με πιθανή ημερομηνία την 11η ή 12η Ιουλίου. Η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση του Ταμείου.


2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12/7/2011

ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Γ΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατεβλήθη προσπάθεια εξεύρεσης χρηματικού ποσού για την καταβολή του μερίσματος Γ΄τριμήνου 2011, όμως λόγω αντικειμενικής δυσκολίας τούτο δεν κατέστη δυνατό. Η συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών για εξεύρεση λύσης συνεχίζεται και εκτιμούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τακτοποιηθεί το θέμα.

Εκ του Μ.Τ.Σ.


Σε επίκαιρο άρθρο του, σχετικά με την κατάσταση του Μ.Τ.Σ. ο Αντιστράτηγος ε.α. Στέλιος Καστραντάς, ζητά την παρέμβαση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Εγώ νομίζω ότι είναι ώρα να επέμβει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.


Για το σκάνδαλο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, ξεκινάμε μια μεγάλη έρευνα, την οποία θα παρουσιάσουμε από την ιστοσελίδα www.ipathessaloniki.gr και θα την αποστείλουμε και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Εκ της Ιστοσλίδος : www.ipathessaloniki.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ