Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

To βίντεο με την επίδειξη του Demo Team F-16 Zeus στην Πολωνία!

ΠΗΓΗ :  "   http://defenceline.gr   "
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 07:00

  • Η επίδειξη του ελληνικού αεροσκάφους με χειριστή τον Σμηναγό (Ι) Γιώργο Ανδρουλάκη προσέφερε 12 λεπτά δυνατής αεροπορικής αδρεναλίνης!Η επίδειξη του ελληνικού αεροσκάφους με χειριστή τον Σμηναγό (Ι) Γιώργο Ανδρουλάκη προσέφερε 12 λεπτά δυνατής αεροπορικής αδρεναλίνης!
    Αποστολή defenceline.gr - Γιώργος Λαμπράκης
    Καθήλωσε τους χιλιάδες Πολωνούς αλλά και τους λάτρεις της αεροπορικής ιδέας που βρέθηκαν στο Radom International Airshow η επίδειξη του ελληνικού F-16 η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην αεροπορική βάση, με τους Έλληνες Ιπταμένους και Τεχνικούς να αποσπούν το χειροκρότημα των 60.000 περίπου θεατών, οι οποίοι κυριολεκτικά αποθέωσαν την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" (F-16 Demo Team) της Πολεμικής Αεροπορίας!
    Η επίδειξη του ελληνικού αεροσκάφους με χειριστή τον Σμηναγό (Ι) Γιώργο Ανδρουλάκη ξεκίνησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και προσέφερε 12 λεπτά δυνατής αεροπορικής αδρεναλίνης, ανεβάζοντας και τους θεατές οι οποίοι μέχρι εκείνη την ώρα είχαν δεν μόνο τις διελεύσεις αεροσκαφών της Πολωνικής Αεροπορίας, πτήσεις ελικοπτέρων και την επίδειξη του ελβετικού ακροβατικού σμήνους Patruille Suisse με τα F-5E.
    O Σμηναγός (Ι) γ. Ανδρουλάκης, αφού τροχοδρόμησε μπροστά από το κοινό, τους επισήμους αλλά και τους φωτορεπόρτερ, απογειώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμα της επίδειξης, ενώ οι περισσότεροι ελιγμοί γίνονταν δεκτή με επιφωνήματα θαυμασμού από τους θεατές.
    Η προσγείωση έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στην ελληνική αποστολή, αλλά και εκατοντάδες επιπλέον θεατές στο κιόσκι της ομάδας, οι οποίοι θέλησαν να συγχαρούν από κοντά τους Έλληνες πιλότους και τεχνικούς!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

    χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

    ΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

    υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

    άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

    Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

    Η λίστα ιστολογίων μου

    Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

    ΝΑΥΠΛΙΟ

    ΝΑΥΠΛΙΟ
    ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

    ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

    ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

    ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

    ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

    ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ