Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Μετατάξεις στρατιωτικών για το 2013

 

ΠΗΓΗ :  "  http://defenceline.gr  "
Προκηρύχθηκαν οι μετατάξεις των στρατιωτικών για το έτος 2013.Προκηρύχθηκαν οι μετατάξεις των στρατιωτικών για το έτος 2013.
Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση του υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις Μετατάξεις στρατιωτικών 2013 και συγκεκριμένα των Μονίμων Υπαξιωματικών − Ανθυπασπιστών Αποφοίτων ΑΣΣΥ και Εθελοντών Μακράς Θητείας, Στρατού Ξηράς.
Συγκεκριμένα προκηρύχθηκαν οι μετατάξεις των στρατιωτικών για το έτος 2013 Μονίμων Υπαξιωματικών και Ανθυπασπιστών αποφοίτων Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), κατόχων πτυχίου ΑΕΙ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών αλλοδαπής στο Σώμα των Αξιωματικών με ειδικότητα Αξιωματικού για την κάλυψη έξι (6) κενών οργανικών θέσεων Ανθυπολοχαγού καθώς και την μετάταξη Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) κατόχων πτυχίων ΑΕΙ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών αλλοδαπής στο Σώμα των Μονίμων Υπαξιωματικών με την ειδικότητά τους για την κάλυψη είκοσι (20) κενών οργανικών θέσεων του βαθμού τον οποίο φέρουν.
Οι επιθυμούντες έχουν προθεσμία να υποβάλλουν, μέχρι την 30 Σεπτεμβρίου 2013, την αίτηση μετάταξης στη Μονάδα ή την Υπηρεσία που υπηρετούν, με επισυναπτόμενο το επικυρωμένο πτυχίο ή τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που κατέχουν.
Εάν το πτυχίο ή ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή τότε αυτά να συνοδεύονται και από την επίσημη μετάφρασή τους καθώς και την αναγνωρισμένη, από την αρμόδια κρατική αρχή ισοτιμία τους με τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ