Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κραδασμοί στο ΠΑΣΟΚ από το νέο σχήμα

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "  ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΠΑΛΙ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»
26/06/2013
Κραδασμούς στο ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει η συμμετοχή του κόμματος στη νέα κυβέρνηση, με την Αριστερή Πρωτοβουλία να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης. 

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «η απόφαση της ηγεσίας του Κινήματος δεν έχει καμία κοινωνική και κομματική νομιμοποίηση» και είναι «σε πλήρη αναντιστοιχία ακόμη και με τις αποφάσεις του τελευταίου συνεδρίου». 

Όπως έγινε γνωστό, τα νέα δεδομένα θα συζητηθούν σε προσεχή σύσκεψη, ενώ στην ανακοίνωση, ασκείται έντονη κριτική σε όσους «θέλουν να καταγραφούν στην ιστορία σαν το «σωσίβιο» του Σαμαρά και τονίζεται ότι «εμείς δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε». 

Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης λόγος για «πλήρη υποταγή της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στην κεντροδεξιά» και ότι έγιναν συνεταίροι του κ. Σαμαρά, «του πρωθυπουργού της πιο σκληρής δεξιάς που πλέον στηρίζουν χωρίς προφάσεις». 

Τονίζεται επίσης ότι «είναι μια επιλογή που πολιτικά, στρατηγικά και ηθικά αφήνει έκθετο το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη στα μάτια των φίλων, των μελών του και όλου του ελληνικού λαού».
    
Με πολύ αιχμηρές αναφορές σχολίασε την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, και ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος σε σελίδα του στο facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπήσουμε και να αφομοιωθούμε σε αυτό το χωνευτήρι της ενσωμάτωσης και της διολίσθησης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ