Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ

 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 1 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε τέσσερις (4) Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Συνελήφθησαν είκοσι τέσσερα (24) άτομα, προσήχθησαν εκατόν δεκατρία (113) και έ γινε έλεγχος σε επτακόσια ένα (701)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τετρακόσια τριάντα πέντε (435) οχήματα και βεβαιώθηκαν εκατόν δεκατρείς (113) παραβάσεις
Κατασχέθηκαν συνολικά ένα (1) κυνηγετικό όπλο και -291- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (31-5-2013), έως και σήμερα (1-6-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε επτακόσια ένα (701) άτομα, εκ των οποίων πεντακόσιοι τριάντα ένα (531) ήταν ημεδαποί και εκατόν εβδομήντα (170) ήταν αλλοδαποί καθώς και σε τετρακόσια τριάντα πέντε (435) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εκατόν δεκατρία (113) άτομα, από τα οποία σαράντα (40) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα τρεις (73) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι τέσσερα (24) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -81.163,58- ευρώ.
  • Τρείς (3) ημεδαποί στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
  • Ένας (1) ημεδαπός, στην Αρκαδία, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη από μη απόδοση Φ.Π.Α, ύψους -133.871,96- ευρώ.
  • Ένας (1) αλλοδαπός στην Αρκαδία, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο (2) αλλοδαποί, για ναρκωτικά. (Το σχετικό από 31-5-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).
  • Ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
  • Επτά (7) αλλοδαποί στην Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
  • Τρείς (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ στην Λακωνία, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Μία (1) ημεδαπή ΡΟΜΑ στην Λακωνία, για παράνομη κατοχή όπλου.
  • Ένας (1) αλλοδαπός στην Λακωνία, για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.
  • Ένας (1) ημεδαπός στην Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν ένα (1) κυνηγετικό όπλο, καθώς και διακόσιοι ενενήντα ένας (291) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν τέσσερις (104) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθώς και εννέα (9) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 3 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 61χρονη ημεδαπή για οφειλές προς το Δημόσιο στην Αργολίδα
Το ύψος των οφειλών της ανέρχεται στις -107.122,43- ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (3-6-2013) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) 61χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, σε βάρος της 61χρονης, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -107.122,43- ευρώ.
Η 61χρονη οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
 
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 5 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα
Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα, προσήχθησαν είκοσι οκτώ (28) και έ γινε έλεγχος σε εκατόν τριάντα έξι (136)
Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν εξήντα τρία (163) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν τριάντα τρεις (33) παραβάσεις
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (5-6-2013), από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα έξι (136) άτομα, εκ των οποίων εκατόν ένας (101) ημεδαποί και τριάντα πέντε (35) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν εξήντα τρία (163) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι οκτώ (28) άτομα, από τα οποία δεκαοκτώ (18) ήταν ημεδαποί και δέκα (10) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν επτά (7) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Πέντε (5) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Μία (1) ημεδαπή, γιατί σε βάρος της έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους –206.102,02- ευρώ.
  • Ένας (1) αλλοδαπός, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν τριάντα τρεις (33) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία (1) παράβαση για υπαίθριο εμπόριο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 6 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα στην Αργολίδα που αφαιρούσε μετασχηματιστές και καλώδια της Δ.Ε.Η.
Εξιχνιάστηκαν είκοσι οκτώ (28) κλοπές και απόπειρα κλοπής μετασχηματιστών και καλωδίων υποσταθμών
Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενώ αναζητούνται άλλα δύο (2) μέλη της
Η ζημιά που προκάλεσαν στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. ξεπερνά τις -145.000-ευρώ
Εξαρθρώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων από υποσταθμούς της Δ.Ε.Η, ενώ εξιχνιάστηκαν είκοσι οκτώ (28) κλοπές και απόπειρα κλοπής μετασχηματιστών και καλωδίων από υποσταθμούς , στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν, χθες (5-6-2013), στα διόδια Καλαμακίου Κορινθίας, έξι (6) αλλοδαποί, πέντε υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24, 28, 20, 18 και 18 ετών, καθώς και ένας 22χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, μέλη της εγκληματικής ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 24 και 27 ετών, επίσης μέλη της εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι αναζητούνται.
Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε μετά από αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, από τις αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους, έως και χθες (5-6-2013), είχαν διαπράξει είκοσι επτά (27) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει μετασχηματιστές και καλώδια από υποσταθμούς της Δ.Ε.Η., από τις περιοχές Στέρνας, Φιχτίων, Μυκηνών, Κουτσοποδίου, Αγίας Τριάδας, Νέας Τίρυνθας και Καρνεζέικων Αργολίδας.
Επιπλέον, κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα, χαλκός βάρους -400- κιλών, -12- μέτρα καλώδιο, καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα.
Συνολικά από την παράνομη δράση τους, είχαν προκαλέσει ζημιά στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., που ξεπερνά τις -145.000- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν και τα άλλα δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 14 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Αργολίδας.
Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα για διάφορα αδικήματα
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (14-6-2013) από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Κίου και του Ναυπλίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριάντα τέσσερα (34) άτομα και δεκαπέντε (15) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά δέκα (10) άτομα και συνελήφθησαν επτά (7) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ρεύματος.
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ και ένας (1) ημεδαπός, γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος τους Εντάλματα Σύλληψης.
  • Μία (1) ημεδαπή ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για παράνομη κατοχή όπλου.
Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκε ένα (1) κυνηγετικό όπλο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 19 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ έ γιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό οχημάτων και ατόμων
Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής οχήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ
Κατασχέθηκαν εκατό (100) μέτρα καλώδιο και ένα μοτοποδήλατο
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-6-2013) το πρωί, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο Ηραίο και την Αγία Τριάδα Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν έξι (6) άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Επιπλέον, εξιχνιάστηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία (1) υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 3-6-2013 από τον ιδιοκτήτη του, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατό (100) μέτρα καλώδιο, καθώς και ένα (1) μοτοποδήλατο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 20 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση ληστείας σε βάρος ημεδαπού στην Αργολίδα
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ο ένας κατηγορείται και για ληστεία
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία (1) υπόθεση ληστείας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, που είχε γίνει την 29-5-2013 το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας.
Συνελήφθησαν, σήμερα (20-6-2013) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 34 ετών αντίστοιχα, για ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ο 31χρονος κατηγορείται και για ληστεία.
Ειδικότερα, σήμερα (20-6-2013) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στους ανωτέρω, όπου στην κατοχή τους βρήκαν δεκατέσσερα (14) δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος, την 29-5-2013 το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, αφού διέρρηξε όχημα 56χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε χρήματα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο πλην όμως όταν έγινε αντιληπτός από τον 56χρονο τον απείλησε με μαχαίρι προκειμένου να διαφύγει.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 26 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο στην Αργολίδα
Το ύψος των οφειλών τους ανέρχεται στις -532.048,29- ευρώ και -525.927,12- ευρώ, αντίστοιχα
Συνελήφθησαν, σήμερα (26-6-2013) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 38 και 42 ετών αντίστοιχα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, σε βάρος του 38χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -532.048,29- ευρώ, ενώ σε βάρος του 42χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -525.927,12- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 27 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο στην Αργολίδα
Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στις -84.067,39- ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (27-6-2013) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 60χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, σε βάρος του 60χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -84.067,39- ευρώ.
Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 28 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο στην Αργολίδα
Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στις -171.675,17- ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (28-6-2013) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, σε βάρος του 37χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -171.675,17- ευρώ.
Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 29 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 24χρονη αλλοδαπή για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αργολίδα
Αναζητείται ακόμα ένας 51χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκαν επτά (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα
Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»
Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθη, χθες (28-6-2013) το βράδυ, στην Ερμιόνη Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, μία (1) 24χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ αναζητείται ακόμα ένας (1) 51χρονος ημεδαπός.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Ερμιόνη Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφετέρια με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, όπου κατελήφθη η 24χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει θέση και να λειτουργεί έξι (6) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι σε παράνομη ιστοσελίδα, πρόσφοροι για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών και τους οποίους έλεγχε μέσω κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστή ( SERVER ).
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν παραβάσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του καταστήματος.
Η 24χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.
Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ