Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι αστυνομικοί της Αρκαδίας, βίντεο

Tρίτη, 28 Αύγουστος 2012 16:06

 

  • ΠΗΓΗ : BLOKO.GR
Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι αστυνομικοί της Αρκαδίας, βίντεο
Σε αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας Παναγιώτη Καγκαράκη, λόγω των αναφορών που υπάρχουν για περικοπές στους μισθούς τους. Σύμφωνα με τον κ. Καγκαράκη ήδη έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις στα χρήματα που λαμβάνουν και συγκεκριμένα σε ποσοστό από 25-35% μέσα σε ένα έτος. «Μία περαιτέρω μείωσε θα σήμαινε οικονομική εξαθλίωση αλλά και  ψυχολογική και ηθική», σημειώνει ο κ. Καγκαράκης και αναφέρεται στις συναντήσεις που είχαν στη διάρκεια του Γενικού Συμβουλίου του που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας επισημαίνει πως εκτός από το θέμα της μισθοδοσίας τους απασχολεί και το θέμα των περικοπών στα κονδύλια, κάτι που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην λειτουργία του αστυνομικού σώματος αφού δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους έτσι όπως πρέπει.
Να διευκρινίσουμε πως οι αστυνομικοί θεωρούν πως πρέπει να τηρηθεί η προεκλογική δέσμευση του Σαμαρά για διατήρηση των μισθολογίων και για αποκατάσταση των αδικιών που υπήρξαν και όχι να γίνουν περαιτέρω μειώσεις.
Ο τρόπος και το μέγεθος των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα από την Ομοσπονδία των Αστυνομικών
Τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών δημιουργούν προβλήματα υγιεινής αλλά και αποδυνάμωσης των αστυνομικών τμημάτων της επαρχίας
Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και με τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών όπως τόνισε ο κ. Καγκαράκης στις σημερινές δηλώσεις του και ως παραδείγματα ανέφερε τον Έβρο, όπου εκεί χρησιμοποιήθηκε η σχολή της Αστυνομίας για την μεταφορά λαθρομετανάστων, και την Κόρινθο. Ειδικά για την περιοχή της Κορίνθου, σημείωσε πως λόγω των μεγάλων ζητημάτων που ανακύπτουν από την μεταφορά τόσων παράνομων μεταναστών στο χώρο του 6ου στρατοπέδου και σχετίζονται τόσο με την υγιεινή όσο και με την αποδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων από προσωπικό, αφού μεταφέρονται εκεί αστυνομικοί από άλλες περιοχές, έχει αποφασιστεί την Τετάρτη το πρωί να γίνει ευρεία σύσκεψη για το θέμα στην Κόρινθο παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων..
Ελένη Τράκα

Δείτε το  βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Καγκαράκη



http://www.arcadiaportal.gr

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ