Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Toύρκοι ακινητοποίησαν τρένο και έψαλλαν το εθνικό τους ύμνο εντός της Ελλάδας!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/tourkoi-akinitopoiisan-treno-kai-epsallan-ton-ethinko-tous-umno.html#ixzz2kMh0BgZh


 tourkoi-akinitopoiisan-treno-kai-epsallan-ton-ethinko-tous-umno
Ομάδα Τούρκων βουλευτών και δημοσιογράφων με επικεφαλής τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να "προσκυνήσουν" το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ )που η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε ..."μουσείο") για να τιμήσουν την ημέρα μνήμης για τον θάνατο του, σαν σήμερα το 1938, ακινητοποίησαν το τρένο του ΟΣΕ επί ελληνικού εδάφους στις 09:05 το πρωί σήμερα και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας  επί ελληνικού εδάφους!Κάθε τέτοια ημέρα οι Τούρκοι την ώρα που πιστεύεται ότι έφυγε από τη ζωή ο Ατατούρκ κάθονται σε στάση προσοχής όπου κι αν βρίσκονται, ό,τι κι αν κάνουν. 
Σημειώνεται ότι το ταξίδι γινόταν μετά από πρόσκληση του «Συνδέσμου Αλληλεγγύης Δυτικής Θράκης».

Η ενέργεια αυτή, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Μιλιέτ", έγινε προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την "κωλυσιεργία των ελληνικών αρχών με στόχο να μην είναι στην ώρα τους στη Θεσσαλονίκη".

Το ίδιο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Μιλιέτ" αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τις ελληνικές αρχές να καθυστερούν υπερβολικά για τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μουεζίνογλου επικοινώνησε με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και λίγο αργότερα ξεκίνησαν για την Θεσσαλονίκη αλλά στις 09.05 ακινηττοποίησαν το τρένο και άρχισαν  να ψάλλουν τον εθνικό του ύμνο!

Φταίνετε ου Τούρκοι; Όχι! Φταίνε αυτοί που έκαναν μουσείο το σπίτι του μεγαλύτερου σφαγές των Ελλήνων και κατοικούν στο Μαξίμου και στα βόρεια προάστια... 

defencenet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ