Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ





Ο αδελφός λέει την ιστορία του Γεν. Tehrani Moghadam, σκοτώθηκαν σε έκρηξη των βαλλιστικών MissilePosted: 21 Νοεμβρίου, 2011
Η κρατική Ιράν εφημερίδα σε μια σπάνια-του-ένα είδος συνέντευξης με Brig. Γεν. Mohammad Tehrani Moghadam, ο αδελφός του αείμνηστου ταγματάρχη στρατηγός Χασάν Tehrani Moghadam, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε μια έκρηξη στο IRGC βαλλιστικών πυραύλων βάση υπό τις διαταγές του, παρέχει λεπτομέρειες για το τι συνέβη εκείνη την κακότυχη μέρα και μας λέει την ιστορία του ρόλου του αδελφού του στην οικοδόμηση των θεμελίων του προγράμματος πυραύλων του Ιράν. Γεν. Moghdam, ο αδελφός του, είναι ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών του IRGC [γεγονός ότι αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης] και είναι σήμερα ο διευθυντής του IRGC του «Sobh-e Qarib« Πολιτιστικό Ίδρυμα. Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο στην περσική γλώσσα, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ . Τα παρακάτω είναι τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη. [Κείμενα σε παρένθεση είναι δική μου].
1. Γεν. Tehrani Moghdam ήταν παρών στο χώρο δοκιμή ενός νέου βαλλιστικού πυραύλου, όταν εξερράγη, σκοτώνοντας τον ίδιο και άλλους 16 του IRGC αξιωματικών και του προσωπικού. Η δοκιμή που διεξάγεται ήταν το τελευταίο σε μια σειρά δοκιμών του μεγάλου βεληνεκούς συστήματος διανομής. Γεν. Moghadam ο αδελφός λέει το Ιράν εφημερίδα ότι το «πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων (το οποίο ο αδελφός του εργαζόταν σε) θα φθάσει σύντομα στην τελική του φάση." [Ο ισχυρισμός επιβεβαιώνει τη δήλωση του στρατιωτικού επικεφαλής του Ιράν του προσωπικού, Ταγματάρχη Γεν. Firouzabadi ότι η έκρηξη που σκότωσε Γεν. Tehrani Moghadam συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης δοκιμών του οπλικού συστήματος που θα μπορούσε να χτυπήσει το Ισραήλ.]
2. Γεν. Tehrani Moghadam ήταν ο πατέρας των συστημάτων πυραύλων του Ιράν.Υιοθέτησε και παράγονται τα στερεά καύσιμα κινητήρων πυραύλων του Ιράν πυραύλους Σκουντ γύρω στο 1987 κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράκ. "Η λιβανική Χεζμπολάχ αγαπούσε Προσκυνητών. Χασάν [Γεν. Tehrani Moghdam] για τις ρουκέτες που τους παρέχονται. Κάθε φορά που οι Σιωνιστές ενήργησε πονηρία, ότι (η Χεζμπολάχ) θα τα ντους με τις ρουκέτες ». [Αυτός ο ισχυρισμός είναι ένα από τα λίγα επίσημη επιβεβαίωση από το Ιράν παρέχει στερεά καύσιμα πυραύλων στη Χεζμπολάχ].
3. Λόγω του ό, τι στα τέλη γενική έκανε, η Χεζμπολάχ θα στοχεύσει στην καρδιά του Τελ Αβίβ με τους πυραύλους τους, εάν οι Σιωνιστές ανέλαβε [στρατιωτικές] δράση κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
4. Με καινοτομικής προσέγγισης, Γεν. Tehrani Moghadam χτίστηκε το θεμέλιο των βαλλιστικών δύναμη πυραύλων του Ιράν. Το Ιράν είναι μία από τις λίγες χώρες που αναπτύσσουν βαλλιστικούς πυραύλους. "Ως ηγέτης μας [Αγιατολάχ Χαμενεϊ] έχει πει σε πρόσφατη ομιλία του, τώρα θα απαντήσει απειλή με απειλή."
5. Γεν. Tehrani Moghadam έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των βαλλιστικών πυραύλων της χώρας. Μπορούμε να φτάσει σύντομα το ιστορικό αυτό επίτευγμα στρατιωτική της ανάπτυξης βαλλιστικών πυραύλων.
6. Η γενική είχε άλλη σημαντική επιτυχία, αλλά αυτό που συζητήθηκε πιο πάνω είναι ο βαθμός στον οποίο μπορούν να συζητηθούν σε ένα ανοικτό φόρουμ.
7. Γεν. Moghadam είχε ξεκινήσει πολλές επιθέσεις με πυραύλους κατά τουmonafeghin [MEK - Μουτζαχεντίν Χαλκ] βάσεις [στο Ιράκ]. Η MEK είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του, μαζί με τον Αντισυνταγματάρχη Γεν. Sayad Shirazi. Σκότωσαν Shirazi, αλλά δεν μπορούσε να πάρει την Γεν. Tehrani Moghadam. Είχε ενταχθεί επίσης τον αδελφό του (ο ερωτώμενος) στον αγώνα κατά της αντι-επανάσταση [Sarbedaran Ομάδα] στη Amol ζούγκλες [κατά τα πρώτα χρόνια της ισλαμικής επανάστασης]. Χρόνια αργότερα, Γεν. Moghadam ο αδελφός υπηρέτησε ως προσωπική λεπτομέρεια της ασφάλειας έδωσε ο Αγιατολάχ Χομεϊνί [ένα γεγονός γνωστοποιείται από τον ίδιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης].
8. Πρόεδρος Αχμαντινετζάντ ήταν ένας από τους ισχυρότερους υποστηρικτές των βαλλιστικών πυραύλων του έργου Γεν. Tehrani Moghadam του. Αχμαντινετζάντ είχε στείλει μία φορά την αντιπροσωπεία του κυβερνητικό πρόγραμμα χώρο για να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις κάτω από την εντολή του Γεν. Tehrani Moghadam, η οποία κατέληξε σε μια στενή σχέση μεταξύ του άμαχου διαστημικό πρόγραμμα και η IRGC αυτοδυναμία [βαλλιστικών πυραύλων] εντολή. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, ο IRGC [βαλλιστικών πυραύλων] μονάδα υπό τις διαταγές του στρατηγού Tehrani Moghadam βοήθησε τους δορυφόρους εκτόξευσης στο διάστημα Οργανισμό στην τροχιά. [Η ιστορία επιβεβαιώνει εκθέσεις κατά τη στιγμή της έναρξης της Omid δορυφορική το Φεβρουάριο του 2009, και Rasad δορυφόρο, τον Ιούνιο του 2011, ότι οι πύραυλοι που χρησιμοποιήθηκαν ήταν της εξαιρετικά προηγμένηςτύπου, που αναπτύχθηκε και υπό τον έλεγχο του IRGC].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ