Σε προηγούμενη ανάρτηση είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα της εκδρομής.
Κυριακή 9-10-2011 και ώρες πρωινές ξεκίνησε το λεωφορείο από Ναύπλιο και ΄Αργος προς πραγματοποίηση και υλοποίηση του προγράμματος της Εκδρομής.
Με το ξεκίνημα της εκδρομής ο καιρός ήταν δύσκολος, βροχή τα πρωί και τα τηλεοπτικά μέσα είχαν δώσει έντονα καιρικά φαινόμενα, οι εκδρομείς όμως τόλμησαν και ο καιρός ήταν μαζί μας με ελάχιστες ψιχάλες που αντιμετωπίσαμε στο τέλος της εκδρομής στην Ναύπακτο.
Το δρομολόγιο που πραγματοποιήθηκε ήταν το εξής : Ναύπλιο-΄Αργος- Μέγαρα μέσω Θήβας Λιβαδειά - επίσκεψη Ι.Μ. Οσίου Λουκά – Αράχωβα – Ιτέα – Ναύπακτο.
Στο πρόγραμμα ήταν η Ι.Μ. Ιερουσαλήμ πλην όμως εκεί δεν πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη διότι ο χρόνος δεν έφτασε λόγω της επίσκεψης στην Ι.Μ. Οσίου Λουκά λόγω του περάσματος από εκεί και ως ξακουστή αρκετά και αυτή η Μονή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου