Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -Β- Golden Age 50 Plus

Golden Age 50 Plus
(Σε άλλες αναρτήσεις υπάρχουν διάφορα σχετικά με τις εκδρομές αυτές )
ΤΑΞΙΔΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΝΕΤΑΝΥΑ

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για Ισραήλ. Άφιξη στο Τελ Αβίβ, μεταφορά στη Netanya, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Στη συνέχεια περιήγηση με τουριστικό λεωφορείο στην πόλη της Νετάνυα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΝΕΤΑΝΥΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – JAFFA

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στη σύγχρονη πόλη του Τελ Αβίβ, με τη διάσημη παραλιακή της οδό, για ξενάγηση. Θα θαυμάσουμε τα μουσεία Τέχνης και Βιομηχανικού Σχεδιασμού, την πλατεία Γαμπίν με το Δημαρχείο, το μνημείο του Ολοκαυτώματος και τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της περιοχής, την Carmel. Θα δούμε ακόμη τη Λευκή Πόλη, με τα 4.000 σε στυλ Μπάου-Χάους κτίσματα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στη Γιάφα (Πράσινος Λόφος), την αρχαία Ιόππη, που λέγεται πως ιδρύθηκε τον 20ο αι. π.Χ. και είναι ένα από τα αρχαιότερα λιμάνια στον κόσμο. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τη Γέφυρα των Ευχών, τον Πύργο του Ρολογιού, το Τέμενος της Θάλασσας και χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια του παλιού Τελ Αβίβ, με το τοπικό παζάρι, τα πολλά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΝΕΤΑΝΥΑ – ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ

Μετά το πρόγευμα μεταφορά στην Ιερουσαλήμ. Η παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ είναι 3.000 χρόνων, μολονότι το σημερινό χωροταξικό σχέδιό της, χρονολογείται κυρίως στη βυζαντινή περίοδο. Ανατολικά και νότια της παλιάς πόλης βρίσκονται το Όρος των Ελαιών και το Όρος Σιών. Και τα δύο συνδέονται με τις τελευταίες στιγμές του Ιησού Χριστού.

Στη συνέχεια διασχίζουμε την οδό του Μαρτυρίου (ο δρόμος που περπάτησε ο Χριστός, πηγαίνοντας στον Γολγοθά) και καταλήγουμε στον Ναό της Αναστάσεως, για προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο, την ιερότερη απ’ όλες τις χριστιανικές τοποθεσίες. Ελεύθερος χρόνος στην Ιερουσαλήμ για τα ψώνια σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΝΕΤΑΝΥΑ – ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣΑΝΤΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Και η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει προαιρετική εκδρομή στη Νεκρά Θάλασσα, κινούμενοι προς τα ανατολικά. Η Νεκρά Θάλασσα είναι μία λίμνη ανάμεσα στο Ισραήλ και την Ιορδανία και είναι το χαμηλότερο σημείο της Γης, 411 μ. πιο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η περιοχή θεωρείται από την αρχαιότητα ιδιαίτερα σημαντικό θεραπευτικό κέντρο, λόγω της σύστασης του νερού και της λάσπης που βρίσκεται εκεί. Επόμενος σταθμός μας το ορεινό Φρούριο της Μασάντα, το οποίο ήταν η χειμερινή κατοικία του βασιλιά Ηρώδη. Θα ανεβούμε το βουνό με τελεφερίκ, για να δούμε τα λουτρά και την αρχαία Συναγωγή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΝΕΤΑΝΥΑ – ΓΑΛΙΛΑΙΑ – ΝΑΖΑΡΕΤ – ΚΑΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί προαιρετική εκδρομή στη Γαλιλαία. Θα περάσουμε από τη Μεγιδδώ, στο μέρος όπου σύμφωνα με την «Αποκάλυψη», με τη Δευτέρα Παρουσία, θα λάβει χώρα η τελική μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Εν συνεχεία θα φθάσουμε στη Ναζαρέτ, το μέρος όπου ο Ιησούς πέρασε την παιδική του ηλικία. Επίσκεψη στον Ναό του Ευαγγελισμού, στη κρύπτη του οποίου υπάρχει το σπήλαιο, όπου λέγεται ότι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εμφανίστηκε στην Παρθένο Μαρία. Επόμενος σταθμός μας η Κανά, γνωστή από το πρώτο θαύμα του Ιησού στον «γάμο της Κανά», όπου μετέτρεψε το νερό σε κρασί. Θα καταλήξουμε στη λίμνη Τιβεριάδα, της Γαλιλαίας και θα δούμε το σημείο όπου συγκεντρώνεται πλήθος προσκυνητών, για να βαπτισθεί στον ποταμό (Ιορδάνης), που λέγεται ότι βαπτίσθηκε και ο ίδιος ο Ιησούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΝΕΤΑΝΥΑ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΑΚΡΑ – ΧΑΪΦΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε τη σημερινή, προαιρετική εκδρομή μας. Επίσκεψη στην Καισάρεια, έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους του Ισραήλ. Τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται μέσα στο Εθνικό Πάρκο Καισάρειας, όπως το ρωμαϊκό θέατρο αλλά και κάποιοι μισογκρεμισμένοι τοίχοι, οι οποίοι σηματοδοτούν το ανάκτορο του Ηρώδη. Λίγο πιο πέρα συναντάμε τα εγκατελλειμένα ερείπια, ενός από τους μεγαλύτερους ιπποδρόμους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εν συνεχεία θα φθάσουμε σε δύο πολύ σημαντικά λιμάνια, της Χάϊφα και του Άκκο (Άκρα). Η Χάϊφα βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Κάρμηλος και ήταν ένα μικρό λιμάνι, μέχρι που κατακτήθηκε από τους Σταυροφόρους. Εκεί βρίσκεται το Σπήλαιο του Προφήτη Ηλία. Το Άκκο ή Άκρα είναι μία πόλη η οποία χρονολογείται από την εποχή της Χαννα. Δηλώνεται και ως η πόλη των Σταυροφόρων ενώ στέκει εκεί μεγαλόπρεπα το εντυπωσιακό της κάστρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΝΕΤΑΝΥΑ – ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΙΧΩ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Τη σημερινή ημέρα, αφού προγευματίσουμε, θα ξεκινήσουμε μία ακόμη εκδρομή, προαιρετικά. Θα επισκεφθούμε στη Βηθανία την Ιερά Μονή Λαζάρου, Μάρθας και Μαρίαςκαι ακολούθως θα ξαναβρεθούμε στην Ιερουσαλήμ,για να επισκεφθούμε το Όρος Σιών, που έχει ταυτιστεί με τη Γη της Επαγγελίας και το όρος των Ελαιών, όπου έγινε η Ανάληψη του Ιησού. Θα δούμε τον Τάφο της Παναγίας, τον Τάφο του Δαυίδ, τον Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου και το μέρος όπου λέγεται ότι έλαβε χώρα ο Μυστικός Δείπνος.Στη συνέχεια θα πάμε στη Βηθλεέμ, η οποία είναι κτισμένη σε λόφο στην άκρη της ερήμου της Ιουδαίας. Θα δούμε την πλατεία της Φάτνης, όπου βρίσκεται ο ναός με το σπήλαιο της Γέννησης (4ου αι.), στο σημείο όπου λέγεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς. Τελευταίος μας σταθμός η Ιεριχώ, η αρχαιότερη, σύμφωνα με κάποιους, πόλη του κόσμου. Το μέρος όπου η Καινή Διαθήκη αναφέρει πως ο Ιησούς θεράπευσε δύο τυφλούς και φιλοξενήθηκε στο σπίτι του φοροεισπράκτορα Ζακχαίου. Κοντά στο κέντρο της πόλης υπάρχει μία συκομουριά αιωνόβια, όπου λέγεται ότι σκαρφάλωσε για να δει τον Ιησού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νετάνυα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΝΕΤΑΝΥΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο Τελ Αβίβ. Πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος

6 ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ

4 * ΑΣΤΕΡΩΝ 530 € 510 € 680 € αναμένεται


8 ΗΜΕΡΕΣ

4 * ΑΣΤΕΡΩΝ 600 € 580 € 800 € αναμένεται



ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ:

ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣΑΝΤΑ: 50 €

ΚΑΝΑ-ΝΑΖΑΡΕΤ-ΓΑΛΙΛΑΙΑ: 45 €

ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΑΚΡΑ-ΧΑΪΦΑ: 45 €

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΒΗΘΛΕΕΜ-ΙΕΡΙΧΩ: 50 €

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ (ΠΡΟΑΓΟΡΑ): 150 €

ΓΙΑ ΤΟ 6ΗΜΕΡΟ (ΠΡΟΑΓΟΡΑ): 120 €

ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ: ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΑΚΡΑ-ΧΑΪΦΑ.



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Αεροπορικά εισιτήρια για ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

• Φόροι αεροδρομίου.

• Πέντε (5) ή επτά (7) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.

• Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο.

• Δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο.

• Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας.

• Γιατρός στο ξενοδοχείο κατά την παραμονή του group.

• Αποχαιρετιστήρια βραδιά με παραδοσιακά συγκροτήματα.

• Ταξιδιωτική ασφάλεια.



ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Ποτά στα δείπνα.

Φιλοδωρήματα.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ/ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

1η περίοδος: από 23 Οκτωβρίου έως και 29 Νοεμβρίου.

2η περίοδος: από 20 Φεβρουαρίου έως και 9 Απριλίου.


8 ήμερο: κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη


6 ήμερο: κάθε Πέμπτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ