elpi2
διαβάζουμε στο http://www.adespoto.gr
Τοσους μηνες προσπαθησαμε και κρατησαμε την Αναπηρη Ελπιδα (τωρα λεγεται Εντιτα) στη ζωη ,απλα Ελπιζοντας να γινει ενα θαυμα να ξαναπερπατησει , η εστω και αναπηρη να βρει ενα σπιτι στη Γερμανια γιατι εδω στην Ελλαδα δυστυχως δεν βρεθηκε κατι!!
Η Ελπιδα αλλαξε πολλα σπιτια και πολλες εμπειριες.Οταν την βρηκανε η Αναστασια και η Γιουλα μη εχοντας χωρο καταλληλο να την φροντισουν, την ανελαβε η Σαμπρινα .Για σχεδον 3 Μηνες φροντισε ενα ζωο αναπηρο και καταλαβε ποσο δυσκολο ηταν η φροντιδα της.

Η Ελπιδα παντα υπομονετικη δεν παραπονιοταν ποτε ,περιμενε να παει την βολτα της ,εφοσον τα κοριτσια ειχαν βρει ειδικο αναπηρικο καροτσακι για σκυλους.
(Ευχαριστουμε την Κυρ.Μπετυ που το εδωσε με ολη της την καρδια).Πληγες κατακλησης δεν εκανε ιδιαιτερα, καθως η Φροντιδα της ηταν αψογη.Τον Ιουνιο Η Ελπιδα παει να μεινει στο Σπιτι του Κυρ Γιωργου οπου εμεινε αλλους 3 Μηνες.Τα εξοδα της φιλοξενειας ,και της Μαγνητικης που εγινε, ηταν τεραστια αλλα παντα οι οπαδοι της Ελπιδας ηταν εκει να βοηθησουν με Δωρεες και ποτε δεν χαθηκε η δικη μας Ελπιδα πως θα τα καταφερουμε!!Μη βρισκοντας τον καταλληλο χωρο εδω στην Ροδο για την Ελπιδα βρεθηκε φιλοξενεια στην Αθηνα με πολυ λιγοτερο Κοστος
.Η κυρια Ρανια (δεν εχουμε πραγματικα λογια να την ευχαριστησουμε) οχι απλα φροντισε την Ελπιδα με τον καλυτερο τροπο αλλα πιστευουμε πως συντελεσε αφανταστα στο γεγονος πως η σκυλιτσα εκανε τα πρωτα της βηματα και ξεκινησε δειλα να περπαταει..
Επισης αυτη η Γυναικα ηταν ο συνδετικος κρικος με το νεο της σπιτι στη Γερμανια και οσο και να την ευχαριστησουμε πραγματικα δεν ειναι αρκετο.Κυρια Ρανια ειστε ενας Αγγελος. Θελουμε σαν Τυχερες Πατουσες να πουμε ενα μεγαλο Ευχαριστω σε ολο τον κοσμο που βοηθησε .Χωρις εσας τιποτα απο ολα αυτα δεν θα γινοταν πραγματικοτητα!! Βεβαια το μεγαλυτερο ευχαριστω παει στην Ουσι και τον Βολφγκανγκ που ανοιξαν την αγκαλια τους και το σπιτι τους στην Ελπιδα μας-Να ειστε παντα καλα!! Η ευαισθησια του κοσμου που ανταποκριθηκε ειμαστε σιγουροι οτι εχει προεκταση οχι μονο στα ζωα αλλα και στους συνανθρωπους μας…Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα !!
Ελπιδακι Σαγαπαμε πολυ
και παντα θα σε σκεφτομαστε, Καλη Τυχη στη νεα σου ζωη!!
Με εκτιμηση
Τυχερες Πατουσες
Δείτε τα πρώτα βήματα της ανάπηρης Ελπίδας που άλλοι θα είχαν εύκολα καταδικάσει σε ευθανασία, στο video:
Για το VIDEO μεταβείτε στην Πηγή της ανάρτησης : ΚΑΛΑ ΝΕΑ ή http://www.kala-nea.gr