Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μια βραδιά για τους φίλους των ιδιαίτερων ταξιδιών αλλά και τους λάτρεις της Μοτοσικλέτας.


 
ΠΗΓΗ : Versus Trave
Δευτέρα 25.02.2013 -  Ώρα :1930
 
Παρουσίαση προορισμού: 
Ο Δρόμος του Μεταξιού πάνω σε δύο τροχούς. Από τη Θεσσαλονίκη στο Σιάν, με τον διάσημο Αναβάτη και ταξιδευτή Κώστα Μητσάκη, με σπάνιες φωτογραφίες από την Περσία, το Κιργιστάν και την Κίνα.
  
Έχουμε συνηθίσει στα ταξίδια μας να διασχίζουμε τις διάφορες χώρες του πλανήτη μας με αεροπλάνα, τρένα, πούλμαν ή πλοία. Τη βραδιά αυτή θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο: θα διανύσουμε την Ασιατική Ήπειρο πάνω σε δύο τροχούς.


 
Στο ταξίδι αυτό θα είναι οδηγός μας ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, διάσημος και αθεράπευτος αναβάτης και ταξιδευτής, που αρθρογραφεί σε ελληνικές εφημερίδες και περιοδικά, αλλά ταυτόχρονα οργώνει τις ηπείρους με τη μηχανή του.
 
Μια παρουσίαση που σίγουρα ενδιαφέρει όλους καθώς πρόκειται για μία περιπέτεια που ομοιάζει με αυτή των παλιών εξερευνητών, διαθέτει όμως σύγχρονο εξοπλισμό – αυτόν της μηχανής- δίνοντας στο ταξίδι ένα ιδιαίτερο χρώμα και μία διάσταση που στους περισσότερους από εμάς είναι άγνωστη.
Ένα οδοιπορικό από την Θεσσαλονίκη μέχρι το Σιάν, με μοναδικές εικόνες από την πόλη Μπάμ του Ιράν, η οποία πια έχει καταστραφεί από τον σεισμό του 2003 και σπάνιες εικόνες από το πέρασμα στο Κιργιστάν και στην Κίνα.   
 
 
Ταξίδια με μοτοσικλέτα
 
Για τους λάτρεις της περιπέτειας αλλά και των δύο τροχών το Versus Travel, πάντα με καινούργιες ιδέες και πάντα με επίκεντρο το ταξίδι, σας παρουσιάζει το νέο κομμάτι του, στα πλαίσια του τμήματος Adventure and Diving. Σχεδιάζουμε δυο ταξίδια και δυο διαδρομές για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2013 ( Δαλματικές Ακτές και παράλια Μικράς Ασίας με Καππαδοκία), που θα συνοδευτούν από τον απόλυτα ειδικό Κωνσταντίνο Μητσάκη. Επίσης σχεδιάζουμε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα με μοτοσικλέτα.
 
 

Είσοδος δωρεάν αλλά μόνο μετά από δήλωση συμμετοχής στο 210 4101601 εσωτ. 217 (κα. Κατσουλάκου Έλενα) ή στο email: versusclub@versus-travel.gr .
 
Σημαντική παρατήρηση
Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αυτή όπως και στις διάφορες εκδηλώσεις του Versus Club, θα γίνεται ΜΟΝΟ μετά από κράτησή σας και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Η διαδικασία αυτή είναι αναγκαία για τη δική σας εξυπηρέτηση, για να περάσουμε όλοι πιο ευχάριστα και για να μην υπάρχει συνωστισμός.
Το πρόγραμμα του Versus Club  και πως μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκδηλώσεις του
 
Επικοινωνήστε με το Versus Travel  και ζητήστε το συνολικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Versus Club 2012 – 2013 ή βρείτε το αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας στο internet.
Οι εκδηλώσεις είναι μόνο για τα μέλη του Versus Club
 
Πως μπορείτε να γίνεται μέλος του Versus Club ;
Μέλη του Versus Club είναι όλα τα άτομα που έχουν την κάρτα του Versus Club. Μέλη του Versus Club γίνονται μετά από αίτησή τους όλοι οι πελάτες του Versus Travel, άτομα που έχουν προτείνει πελάτες του Versus Travel, έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας με συνέντευξη και έχουμε δώσει την έγκρισή μας για τη συμμετοχή τους ή άλλοι ταξιδιώτες που δεν έχουν σχέση με τοVersus Travel, αλλά μετά από αίτησή τους έχουν περάσει από συνέντευξη στο Versus Travel.
Σε όλα τα δρώμενα του Versus Club πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα σας για να περνάει από το ειδικό μηχάνημα και να καταγράφεται η συμμετοχή σας.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ