Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑΪΑΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας: Ασφαλιστικό και σύνταξη στο επίκεντρο των αστυνομικών




Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά όχι μόνο των αστυνομικών αλλά και των Πυροσβεστών και Λιμενικών που βρέθηκαν στην ενημερωτική εσπερίδα που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας, την Πέμπτη 16-6-2011 το απόγευμα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο», προκειμένου να ενημερωθούν για οικονομικά δεδομένα του κλάδου, Ασφαλιστικό, Συνταξιοδοτικό , Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., Μ.Τ.Σ.






Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο έγκριτος Καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Μητρόπουλος Αλ., ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΕΑΠΑΣΑ, Υπ/γος ΕΛ.ΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κ., ο Αντ/γος ε.α. κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Αλ. και ο Νομικός Σύμβουλος ΠΟΑΣΥ κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ Χαρ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απήθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ.Χρήστος Φωτόπουλος.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποστράτηγος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ.Ελλάδος κ.Χρ.Ψυχογιός, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαίας κ.Θεόδ. Γεωργιόπουλος , από την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστη ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχος κ.Ιωάννης Σιάμος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαίας Ταξίαρχος κ.Δημήτριος Δριβίλας.



Επίσης παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ κ.Αντ. Ζαχαριουδάκης , ο Οργανωτικός Γραμματέας ΠΟΑΣΥ Γρ. Μπακάρας, ο Βασ. Κωνσταντόπουλος Γραμματέας του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυν. Ηρακλείου Γεώργ. Ζερβουδάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Φώτης Τζιμάνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αιτ/νίας κ.Δημ. Ρούσης καθώς και Προεδρία των Δ.Σ. Ενώσεων Πυροσβεστών και Λιμενικών.

Πηγή:http://www.policenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ