Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Incredible India - παράξενη Ινδία - τα εξωπραγματικά στοιχεία μιας απίστευτης χώρας, Festival Kubah Mela

ΠΗΓΗ : Versus Travel

ΜΕ E-MAIL
1:44 μ.μ. (Πριν από 8 ώρες)
προς mantasm
 
 
 
Τετάρτη 31.10.2012. Ώρα : 19 : 30
 
 
 
Ø      Γνωρίζατε ότι στην Ινδία υπάρχει ο Ναός του Ποντικιών, όπου τα ποντίκια είναι ιερά και προστατεύονται; Αν σκοτώσεις ένα τότε είσαι υποχρεωμένος να το αντικαταστήσεις με άλλο από αληθινό χρυσάφι!

Ø      Γνωρίζατε ότι στην Ινδία υπάρχει ένα στοιχειωμένο χωριό, όπου μετά το βράδυ συμβαίνουν ατυχήματα και διάφορα παράξενα πράγματα; Το χωριό αυτό έχει εγκαταλειφτεί και οι Αρχές δεν αφήνουν επισκέπτες μετά τα μεσάνυχτα ή καλύτερα επιτρέπουν την είσοδο αλλά με δική τους ευθύνη.
Ø      Γνωρίζετε για το φεστιβάλ Kubah Mela, τη μεγαλύτερη συγκέντρωση πιστών στον κόσμο, όπου εκατομμύρια πιστοί συγκεντρώνονται για να κάνουν μπάνιο σε ιερούς ποταμούς στη Βόρεια Ινδία. Ένα φεστιβάλ οπτασία χρωμάτων με τους ιερείς με τα χαρακτηριστικά κατακόκκινα μάτια από την μαριχουάνα, μια και πιστεύουν ότι τους βοηθά στην επιφοίτηση, αλείφουν τα γυμνά σώματα τους με στάχτη.
 
Αυτά και άλλα πολλά παράξενα από την απίστευτη αυτή χώρα θα ακούσουμε τη βραδιά αυτή.
 
Η παρουσίαση που όλοι περιμένατε
 
Την Τετάρτη 31/10/2012, Ώρα : 1930 στο στέκι μας
 
Λ. Συγγρού 61,  5ος και 6ος όροφος
 
Είσοδος δωρεάν αλλά μόνο μετά από δήλωση συμμετοχής στο 210 4101601 εσωτ. 217 (κα. Κατσουλάκου Έλενα).
 
Περιορισμένες θέσεις μια και η παρουσίαση θα περιοριστεί μόνο στον 5ο όροφο. 
 
Θα ακολουθήσει κρασάκι στον 6ο όροφο για να συζητήσουμε τις εντυπώσεις μας από αυτά που ακούσαμε.
 
 
… και κάτι σημαντικό
 
Πρωινό Σαββάτου και  Ταξιδιωτικό Καφενείο
 
Τα Σάββατα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε σε συνήθειες που μας ευχαριστούν. Μια τέτοια συνήθεια είναι και το ταξιδιωτικό μας καφενείο. Το στέκι μας, ο χώρος που μπορούμε να διαβάζουμε να συναντούμε τη ταξιδιωτική μας παρέα. 
Το ταξιδιωτικό καφενείο θα λειτουργεί όπως και πέρυσι στον ατμοσφαιρικό χώρο του 6ου όροφου.  Ο χώρος είναι αποκλειστικά για τα μέλη του Versus Club και τους φίλους τους που τυχόν θέλουν να φέρουν και είναι δωρεάν.
 
Πάντα στο χώρο του Café θα βρίσκεται ένα άτομο του γραφείου μας, το οποίο θα έχει την ικανότητα και τις γνώσεις για να σχεδιάσετε από κοινού κάποιο ταξίδι ή να συζητήσετε για κάποιο ταξίδι. Θα παρευρίσκεται επίσης μερικά από τα Σάββατα (μπορείτε να ενημερώνεστε στα γνωστά τηλέφωνα) ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Κατσιμίχας Ευάγγελος, με τον οποίο θα μπορείτε να συζητάτε διάφορα θέματα ή να σχεδιάζετε και μαζί κάποιο ταξίδι.
 
Στο Café θα υπάρχει υπολογιστής με Ιντερνέτ, χάρτες καθώς και πρόσβαση σε αεροπορικά εισιτήρια, ώστε να μπορούμε να σχεδιάζουμε επί τόπου το ταξίδι σας.
 
Όσοι ταξιδιώτες έχουν στο μυαλό τους κάποιο ταξίδι που δεν πραγματοποιείται εύκολα ή ακόμα και κάποια παραλλαγή ενός κλασσικού ταξιδιού, αλλά και όσες μικρές ομάδες έχουν  προγραμματίσει κάποιο ταξίδι και επιθυμούν να ενταχτούν και άλλα άτομα σε αυτό προκειμένου να μειωθεί το κόστος, το Club  αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία. Μπορούμε να το συζητάμε μαζί να το δημιουργούμε και μέσω του μεγάλου πελατολογίου του Versus Travel να το προωθήσουμε και να το πραγματοποιήσουμε.
 
Όμως το παραπάνω δεν είναι ο σκοπός του Café. Απλά κάποιες φορές βρίσκουμε  σαν ευκαιρία όταν δεν μπορούμε να συναντηθούμε χαλαρά μέσα στη βδομάδα. Ο σκοπός του Café είναι να συζητάμε και να περνάμε όμορφα με την ταξιδιωτική μας παρέα.  Για το λόγο αυτό είναι καλεσμένα όλα τα μέλη του Versus Club ανεξάρτητα αν έχετε κάποιο ταξίδι στο μυαλό σας. Τα περισσότερα Σάββατα επίσης έχουμε εντάξει κάποιες εκδηλώσεις όπως ομάδες εθελοντών, παρουσιάσεων  reunion εκδρομών  και άλλες.
 
Εμείς κερνάμε τον καφέ και εσείς την παρέα !
 
Στο χώρο του Versus Café θα λειτουργεί επίσης wifi  για τους ταξιδιώτες που θέλουν να φέρουν μαζί τους το Tablet, το κινητό ή το laptop.
 

Το νέο πρόγραμμα του Versus Club  και πως μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκδηλώσεις του
 
Επικοινωνήστε με το Versus Travel  και ζητήστε το νέο φιλόδοξο συνολικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Versus Club 2012 – 2013 η βρείτε το αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας στο internet.
 
Οι εκδηλώσεις είναι μόνο για τα μέλη του Versus Club
 
Πως μπορείτε να γίνεται μέλος του Versus Club ;
Μέλη του Versus Club είναι όλα τα άτομα που έχουν την κάρτα του Versus Club. Μέλη του Versus Club γίνονται μετά από αίτησή τους όλοι οι πελάτες του Versus Travel, άτομα που έχουν προτείνει πελάτες του Versus Travel, έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας με συνέντευξη και έχουμε δώσει την έγκρισή μας για τη συμμετοχή τους ή άλλοι ταξιδιώτες που δεν έχουν σχέση με το Versus Travel, αλλά μετά από αίτησή τους έχουν περάσει από συνέντευξη στο Versus Travel.
Σε όλα τα δρώμενα του Versus Club πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα σας για να περνάει από το ειδικό μηχάνημα και να καταγράφεται η συμμετοχή σας. Για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Versus Club ( εκτός από τη συμμετοχή σας στο ταξιδιωτικό καφενείο )  απαιτείται πριν κράτησης σας στο τηλ. 210 4101601 εσωτ 217.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ