Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ενέργειες Παρόντος Δ.Σ / Ε.Α.Α.Σ, αναφορικά με το Μ.Τ.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα,  29 Οκτ 2012
 
1. Με αφορμή τα διάφορα Δημοσιεύματα στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως (Μ.Μ.Ε) και  ποικίλες  ανακοινώσεις  και Δελτία Τύπου , που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Διαδίκτυο, από άλλους  Φορείς  
( κυρίως από .ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ  και Α. Κι. Σ)  που  άλλοτε ευθέως και άλλοτε με υπαινιγμούς,θεωρούν ότι και εμείς στην Ε.Α.Α.Σ  δεν έχουμε  προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες, επειδή  δήθεν μας εμποδίζει η υπαγωγή μας στο ΥΠ.ΕΘ.Α, θεωρούμε επιβεβλημένο χρέος να σας ενημερώσουμε, για τις ενέργειεςτου παρόντος ΔΣ,αναφορικά  με το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (Μ.Τ.Σ), απόαναλήψεως καθηκόντων μας (την 2αΜαΐου 2011)μέχρι σήμερα.






2.Οι ενέργειές μας, κατά χρονολογική σειρά , ήσαν συγκεκριμένα, οι ακόλουθες 
 
α. Την 27 Ιουλ 2011. Ζητήσαμε κατά προτεραιότητα  Διαχειριστικό - Οικονομικό Έλεγχο του Μ.Τ.Σ από το  Υπ. Οικονομικών/ Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης / Διεύθυνση Δημοσίων Νομικών Προσώπων και ΔΕΚΟ,με το  Φ.800 / 11/ 1225 / Σ. 97/ 27 Ιουλ.20111 / Ε.Α.Α.Σ.
 
β. 24 Μαΐου 2012.  Εκδώσαμε Δελτίο Τύπου, αναφορικά με τις θέσεις της Ε.Α.Α.Σ για το  Μ.Τ.Σ (Το κείμενο είναι αναρτημένο στην Ιστοσελίδα της Ενώσεως (www.eaas.gr).
 
γ. 21 Σεπτ 2012.  Διαβιβάσαμε τηνΕιδική Οικονομική Επιθεώρηση,στην Προϊσταμένη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (κα Ελένη Ράϊκου), με το Φ.800/18/1467/Σ 177/12 Ιουλ 2012/ Ε.Α.Α.Σ.
 
3.  Συμπερασματικά, ύστερα από τα ανωτέρω :
 
α. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι έχουμε προβεί στις ενδεδειγμένες και αποτελεσματικές ενέργειες. Ωστόσο πάντοτε είμαστε δεκτικοί σε συγκεκριμένες προτάσεις  Συναδέλφων μας  για τη βελτιστοποίηση των ενεργειών μας. 
 
β.Διαβεβαιώνουμε όλους τους ε.α. Συναδέλφους και τα Μέλη των Ορφανικών Οικογενειών, ότι θα συνεχίσουμε με τις εκάστοτε νόμιμες ενέργειες όπως και με κινητοποιήσεις όταν απαιτηθεί, μέχρι να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι που έφεραν το Μ.Τ.Σ. στην σημερινή οικτρά κατάσταση, που έχει οδηγήσει  δεκάδες χιλιάδες μερισματούχους στην απόγνωση.
 
γ. Εκφράζουμε την εύλογη απορία, προς όσους αντιμάχονται την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ), τι παραπάνω επιδιώκουν να επιτύχουν, εκτός από το να προβαίνουν εκάστοτε σε κινήσεις εντυπωσιασμού, χρησιμοποιώντας  μάλιστα τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις επικοινωνίας της Ε.Α.Α.Σ με τα σαράνταδύο (42) Παραρτήματα της σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, προβαίνοντας ευθέως ή με υπαινιγμούς σε κατηγορίες κατά του Δ.Σ/ Ε.Α.Α.Σ, γεγονός που έχει αναγκάσει δύο (2) από τα Παραρτήματα μας  δικαιολογημένα  να ανταπαντήσουν.
 
Αντιστράτηγος ε.α Παντελής Χ. Μαυροδόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ/Ε.Α.Α.Σ
 
ΠΗΓΗ : http://www.eaas.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ