Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Αστυνομιών

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε το 7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Αστυνομιών, που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε
Η Ελληνική ομάδα κατέκτησε συνολικά έξι χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο, ενώ κατέκτησε και την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.
Ολοκληρώθηκε το 7ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Αστυνομιών, που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αντιπροσωπείες από τις Αστυνομίες της διοργανώτριας Ελλάδας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.
Την τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος κήρυξε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, συνοδευμένος από τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγο Ιωάννη Καλαμαρά, καθώς και τον Διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγο Στέφανο Κοζυράκη.
Η ομάδα καράτε της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε στη διοργάνωση με 15 αθλητές (13 άντρες και 2 γυναίκες) από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) αλλά και από διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας.
Η Ελληνική ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε τέσσερις ατομικές κατηγορίες ( Kata , Kumite +80 kg ,-70 kg ,-80 kg ), στην ομαδική Kumite αντρών και στην ατομική κατηγορία Kumite γυναικών. Επιπλέον κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Kata γυναικών. Στην γενική κατάταξη η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση, και ακολούθησαν στη δεύτερη θέση η Τουρκία και στην τρίτη θέση η Ρουμάνια και η Βουλγαρία.
Στην τελετή λήξης απονεμηθήκαν τιμητικές πλακέτες στον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε κ. Γεώργιο Γερόλυμπο, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κ. Χρήστο Μπουλούμπαση και στον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κ. Εμμανουήλ Δημητριάδη.
Σημαντική ήταν η συμβολή της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. στην διοργάνωση του πρωταθλήματος, με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Άνω Λιοσίων για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.
Επιπλέον, το Σάββατο (15-09-2012) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συνάντηση της Τεχνικής και Εκτελεστικής Επιτροπής της Βαλκανικής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών ( U . S . P . B .).
Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει από το 1991 στην Βαλκανική Αθλητική Ένωση Αστυνομιών (U.S.P.B.), όταν εκπρόσωποι των Υπουργείων Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξης των Βαλκανικών χωρών υπέγραψαν στο Βουκουρέστι Πρωτόκολλο συνεργασίας στον Αθλητικό και Πολιτιστικό τομέα, με σκοπό την ανάπτυξη φιλίας και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των Αστυνομιών.
Στην U.S.P.B. συμμετέχουν η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Π.Γ.Δ.Μ., η Ρουμανία, η Σερβία και η Τουρκία.



















ΠΗΓΗ: astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ