Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (Ο.Ε.Β.Ε.Α.)

 
ΠΗΓΗ : http://www.argonafplia.gr      ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΖΑΣ

 
Με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας (Ο.Ε.Β.Ε.Α.), που υπογράφουν ο πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης και ο γραμματέας Χρόνης Κωνσταντίνος αναφέρονται στην θέση της Ομοσπονδίας για τον περιορισμό της δραστηριότητας του ΟΑΕΕ σε Ναύπλιο και Άργος.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Με το πρόσφατο υπόμνημα των υπάλληλων της περιφερειακής διεύθυνσης Πελοποννήσου ΟΑΕΕ πληροφορηθήκαμε για τις δρομολογούμενες εξελίξεις σχετικά με συρρίκνωση των Διευθύνσεων και τμημάτων του ΟΑΕΕ, το επερχόμενων κλείσιμο των τμημάτων Ναυπλίου και Άργους και την μεταφορά τους στην Πάτρα.

Για μια ακόμα φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αντικοινωνικές και απάνθρωπες αποφάσεις από τους κυβερνόντες που απαξιώνουν  και υποβαθμίζουν  το βιοτικό μας επίπεδο. Αντί για την ανάπτυξη και απλοποίηση των διαδικασιών για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αντιμετωπίζουμε  κοινωνική εξαθλίωση με το συνεχόμενο κλείσιμο οργανισμών και  υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μέσα από τις πολιτικές των μνημονίων τα τελευταία τρία χρόνια δεχτήκαμε την επιβολή δυσβάσταχτων φόρων , χαρατσιών και αυξήσεων σε Φ.Π.Α, ΔΕΗ και αντίστοιχα την κατακόρυφη πτώση του τζίρου, την ανεργία τα συνεχόμενα λουκέτα την φτώχεια, την ανέχεια τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι και με την απαξίωση των κοινωνικών  υπηρεσιών με το κλείσιμο τους χωρίς  κανένα σχεδιασμό για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η Ομοσπονδία επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας στηρίζει αποφάσεις για τη ορθολογική αναδιοργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης που θα έχουν όμως ως μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και όχι την μεγαλύτερη ταλαιπωρία του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ