Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Exploring West India and Kashmir. Από τη Βομβάη στο Κασμίρ


17 Ημέρες
Εξασφαλισμένη αναχώρηση: 15/3/2013

Το ταξίδι αυτό σχεδιάστηκε έχοντας στο μυαλό τον ταξιδιώτη που δεν αρέσκεται στα τετριμμένα και αναζητά τα πιο αυθεντικά κομμάτια, για να τα προσθέσει στο πάζλ των γνώσεων, των βιωμάτων και των αναμνήσεών του.



Με αυτό το γνώμονα, το ταξίδι στη Δυτική Ινδία και το Κασμίρ δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Ξεκινάμε από την επαρχία Μαχαράστρα της Ινδίας, όπου εκτός από την πρωτεύουσά της Βομβάη, μεταβαίνουμε αεροπορικώς στο Αουρανγκαμπάντ για να επισκεφθούμε τα αριστοτεχνικά σκαλισμένα σπήλαια της Αγιάντας και Ελλόρας, στολισμένα με μοναδικά αγάλματα και νωπογραφίες. Η λέξη "μοναδικά" δεν είναι ένα απλό επίθετο προσδιορισμού, αλλά εκφράζει ακριβώς το τι θα δούμε, μια και τα σπήλαια αυτά αποτελούν σημεία του πλανήτη που πρέπει οπωσδήποτε να εμπεριέχονται στην ταξιδιωτική μας συλλογή.

Την εμπειρία των σπηλαίων διαδέχεται η μαγεία του Ρατζαστάν, το πιο ποικιλόχρωμο και εξωτικό κομμάτι της Ινδίας, το οποίο εξερευνούμε χωρίς εκπτώσεις, με ένα αξέχαστο οδοιπορικό από την ΟυνταΪπούρ στο Δελχί.

Ο επίλογος είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, αφού το ταξίδι μας ολοκληρώνεται με το Κασμίρ, ένα από τα ωραιότερα σημεία της Κεντρικής Ασίας στη σκιά των Ιμαλάϊων. Εδώ, στη γαλήνια λίμνη Νταλ, μέσα από τους λωτούς και τα νούφαρα, θα ζήσουμε το δικό μας παραμύθι, μένοντας σε πολυτελές houseboat (καραβόσπιτο) και θα γράψουμε άλλο ένα αίσιο τέλος σε ένα ακόμα ταξίδι του Versus Travel.

 

Αεροπορική εταιρεία : Qatar Airways

(Αθήνα – Βομβάη, Δελχί – Αθήνα ) μέσω Ντόχας (Κατάρ)

Γεύματα: Καθημερινά ημιδιατροφή που ξεκινάει με Δείπνο τη 2η ημέρα και τελειώνει με Πρωινό τη 17η ημέρα. 

Διανυκτερεύσεις: 17 Ημέρες/15 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, 1 στο αεροσκάφος. Επιστροφή αυθημερόν. Οι διανυκτερεύσεις είναι σε ξενοδοχεία 5* Deluxe στις μεγάλες πόλεις και σε πολύ καλά παραδοσιακά, από τα καλύτερα διαθέσιμα, ξενοδοχεία στο Ρατζαστάν (μερικές επιλογές από όμορφα παλάτια ή κάστρα).

Στο Κασμίρ διανυκτερεύουμε σε πολυτελές houseboat (καραβόσπιτο)

Τιμή συμμετοχής: 2.820 € + 530 € (φόροι, επίναυλος καυσίμων, βίζα Ινδίας, φιλοδωρήματα, επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια)

Ειδική τιμή για τα ενεργά μέλη του Versus Club: 2.720 € + 530 € 

 

 

EXPLORING THE WORLD

 

Το Exploring the World, κλείνοντας τρία χρόνια από τη δημιουργία του, προσθέτει κάποια ανεκτίμητα διαμάντια στη συλλογή του, ακολουθώντας πάντα τις ίδιες γραμμές: καλοδουλεμένα, ανελλιπή προγράμματα, ιδιαίτερες διαδρομές, εξειδικευμένους αρχηγούς, προσεκτική επιλογή ξενοδοχείων (ανάμεσα από τα καλύτερα καταλύματα της κάθε περιοχής) και πάντα με τις ασυναγώνιστες τιμές του Versus Travel. Ταξίδια μοναδικά για τους λάτρεις του εξαιρετικού!

 

Με το Exploring the World ανατρέψαμε για άλλη μια φορά την επικρατούσα άποψη, που ήθελε τα μακρινά και ιδιαίτερα ταξίδια πανάκριβα και "για λίγους", χωρίς στην πραγματικότητα να προσφέρονται στους συμμετέχοντες οι ανάλογες παροχές σε ξενοδοχεία κλπ. ή οι εκπληκτικές διαδρομές και τοποθεσίες που εξαγγέλλονταν - πολλές φορές μάλιστα επισκέπτονταν τόπους χωρίς ιδιαίτερη σημασία και με μηδαμινή  υποδομή, απλά και μόνο για την προσθήκη ενός ακόμα σημαδιού στον χάρτη των διοργανωτών τους.   

Τα ταξίδια του Exploring the World αποτελούν μονοπάτια στις Φυλές του Κόσμου και στα ανεκτίμητα Μνημεία της Ανθρωπότητας, με τα δοκιμασμένα στάνταρ του VersusTravel: Υψηλή Ποιότητα, Εξασφαλισμένες Αναχωρήσεις, Δελεαστικές Τιμές!


ΠΗΓΗ :  Versus Travel


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ