Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΜΤΣ και ΒΟΕΑ: Ένας αξιωματικός του ΠΝ επισημαίνει αδικία!

Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2013 11:21

 

  • ΠΗΓΗ : BLOKO.GR
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
ΜΤΣ και ΒΟΕΑ: Ένας αξιωματικός του ΠΝ επισημαίνει αδικία!
Εδώ και αρκετούς μήνες άρχισε η αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου στο χώρο μας που λέγεται ΜΤΣ. Περιγραφή εκατομμυρίων που πετάνε από τα παράθυρα, μη σύννομων πράξεων, κακοδιαχείριση και άλλα πολλά που ακόμα δεν ξέρουμε, αν και φανταζόμαστε.

Από την άλλη πλευρά ένα Υπουργείο που από την σταδιακή αποκάλυψη αυτής της ιστορίας παραμένει προκλητικά αδιάφορο και παρακολουθεί την κατάρρευση σαν απλός παρατηρητής. Παρακολουθεί επίσης την
κλοπή των χρημάτων, των δικών μας χρημάτων μέσω της μεγάλης εφεύρεσης της νεώτερης ιστορίας του ονομαζόμενου PSI που δήθεν θα έσωζε την Ελλάδα από το χρέος. Και αντ’ αυτού βύθισε εκτός των άλλων και τα μετοχικά μας ταμεία στο χάος. Ειδικότερα βύθισε τα νοικοκυρεμένα ταμεία που με θυσίες, ιδρώτα και μέθοδο είχαν μπει σε πορεία αναστροφής της παραγωγής ζημιών. Έτσι κούρεψαν το ΜΤΝ και το ΜΤΑ που είχαν αποθέματα. Το ΜΤΣ τι να έχει, όταν είχε φάει και τους φακέλους!

Ξαφνικά λοιπόν χωρίς καμία μελέτη, κανένα σχεδιασμό, έρχεται ο ΥΦΕΘΑ, Απόστρατος Αξιωματικός του Σ.Ξ. υποστηριζόμενος από τον Α/ΓΕΕΘΑ και χαρίζει 180 εκατ. Ευρώ για να δοθεί το ΒΟΕΑ. Και βέβαια πολύ σωστά η πολιτεία θα πρέπει να βρει λύση για τα λεφτά που φαγώθηκαν και να αποδώσει το ΒΟΕΑ στους δικαιούχους. Ποτέ όμως με αυτό τον άδικο, ανορθόδοξο και κάτω από το τραπέζι τρόπο.

Έρχονται λοιπόν τα ερωτήματα στα οποία κάποιος πρέπει να απαντήσει.

Κε Σταϊκούρα από την τσέπη σας τα βγάζετε τα λεφτά; Με ποιο τρόπο τα δίνετε; Κύριε ΥΦΕΘΑ μήπως ήταν λάθος του ΜΤΝ και του ΜΤΑ που δεν τα μοίρασαν όλα ώστε να πάρουν και αυτά ένα δωράκι; Μπορεί κάποιος να μας πει πως είναι δυνατόν από ένα διαλυμένο ταμείο, με όλα αυτά τα τεχνάσματα τελικά οι συνάδελφοι του ΣΞ να παίρνουν μεγαλύτερο άθροισμα μερίσματος και ΕΚΟΕΜ από αυτό των συναδέλφων στο ΠΝ/ΛΣ και την ΠΑ;
 Κύριοι τα ξέρουμε όλα γι΄ αυτό μαζευτείτε και αντιμετωπίστε το πρόβλημα με δικαιοσύνη.

Απόστρατος Αξιωματικός ΠΝ 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ