Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



Κόρινθος, 6 Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ύστερα από καταδίωξη, ενώ αναζητείται άλλος ένας.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών μεταλλικών αντικειμένων και γεωργικών μηχανημάτων στην Κορινθία, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 20 και 21 ετών, ενώ αναζητείται άλλος ένας, για κλοπή και απείθεια. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 46χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας οχήματος με το οποίο μετέφεραν αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει.
Ειδικότερα, σήμερα (6-12-2011) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Μπολάτι Κορινθίας, οι τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. Φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας 46χρονης, δεν σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στο 93ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) ημεδαπούς, καθώς ο τρίτος, ο οποίος και αναζητείται, κατά την διέλευσή τους από οικισμό ΡΟΜΑ στο Ζευγολατιό Κορινθίας, βγήκε από το όχημα και διέφυγε πεζός, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Εντός του φορτηγού οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα και εξαρτήματα γεωργικού ελκυστήρα, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από αγρόκτημα, ιδιοκτησίας 76χρονου ημεδαπού.
Μετά από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω, είχαν διαπράξει και τις παρακάτω κλοπές:
  • Το χρονικό διάστημα από 28-10-2011 έως 18-11-2011, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, μπήκαν σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας 67χρονου και αφαίρεσαν τη μεταλλική περίφραξή του, καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και αγροτικά εργαλεία.
  • Την 2-11-2011, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, μπήκαν σε αγρόκτημα, ιδιοκτησίας 73χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν τα μεταλίκια στηρίγματα.
  • Το χρονικό διάστημα από 14-10-2011 έως 21-11-2011, στην Νεράτζα Κορινθίας, μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα, ιδιοκτησίας 80χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν, μέταλλα και εργαλεία, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές.
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 14.100 ευρώ περίπου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

ΠΗΓΗ: astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ