Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής 

Ακαδημίας –
CEPOL με θέμα «Κοινές Ομάδες Έρευνας».
Ολοκληρώθηκε, την 16η Δεκεμβρίου 2011,
το πενθήμερο σεμινάριο με θέμα «Κοινές Ομάδες Έρευνας», του οποίου η διοργάνωση έλαβε χώρα στην Αθήνα, το χρονικό διάστημα 12-16 Δεκεμβρίου 2011, υπό την ευθύνη του Εθνικού Τμήματος CEPOL της Αστυνομικής Ακαδημίας και την επίβλεψη - καθοδήγηση της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας ( CEPOL ), δείγμα της άριστης συνεργασίας και του κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ της CEPOL και της Αστυνομικής Ακαδημίας της Χώρας μας.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν 27 ανώτεροι Αξιωματικοί (εκ των οποίων 5 Έλληνες) και 16 Δικαστικοί (εκ των οποίων 5 Έλληνες) των Κρατών – Μελών της Ε.Ε., οι οποίοι εμπλέκονται στην έρευνα υποθέσεων του Οργανωμένου Εγκλήματος και ενδεχομένως να εμπλακούν σε έρευνες που διεξάγονται σε άλλα Κράτη – Μέλη της Ε.Ε.
Την έναρξη του σεμιναρίου τέλεσε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος, κ. Μπαλής Δημήτριος. Μετέπειτα, και υπό την προεδρία του υπεύθυνου υπαλλήλου της Γραμματείας CEPOL , κ. Julian Ter Huurne και με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων από τις Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, EUROPOL, EUROJUST, OLAF, EJTN (European Judicial Training Network) καθώς και των εμπειρογνωμόνων των Εθνικών Τμημάτων CEPOL της Αστυνομικής Ακαδημίας και EUROPOL του 2ο Τμήματος της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκαν εκτενέστατες Ομάδες Εργασίας, με τη συμμετοχή τόσο των εκπροσώπων των αστυνομικών όσο και των δικαστικών αρχών, προωθώντας με αυτό τον τρόπο τη βέλτιστη συνεργασία και ανταλλαγή χρήσιμων πρακτικών και γνώσεων των δύο πλευρών.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Σταματάκης Αδαμάντιος επέδωσε τα πτυχία στους συμμετέχοντες.
ΠΗΓΗ: astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ