Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι ΚΑΙ ΟΤΙ Π Ρ Ο Κ Υ Ψ Ε Ι

Σύμφωνα με έρευνες, τους καλοκαιρινούς μήνες μειώνονται οι αναστολές μας



Το καλοκαίρι βοηθά στην απιστία

11 ΑΥΓ 2011

Το καλοκαίρι είναι μία ιδανική εποχή για ερωτικές περιπέτειες, απιστίες και εναλλαγές συντρόφων για τους περισσότερους, όπως δείχνουν οι έρευνες. Σύμφωνα με έρευνες της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), το 69% όσων απατούν το ταίρι τους το κάνουν καλοκαίρι, ενώ το φθινόπωρο «επιλέγει» μόλις το 14% - τον δε χειμώνα, μόλις το 7% και την άνοιξη το 10%.

Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αίσθημα ανεμελιάς και ελευθερίας ελέω διακοπών ή τους πειρασμούς που κυκλοφορούν παντού, αλλά και με την ερωτική διάθεση που νιώθει κανείς. Όσον αφορά την εναλλαγή ερωτικών συντρόφων, οι ειδικοί της ΕΜΑΣ ρώτησαν σχετικά 600 νέους ηλικίας 25-35 ετών που απευθύνθηκαν στην Ανοιχτή Γραμμή Βοήθειας και Στήριξης της εταιρείας και το 67% είπαν πως κάνουν περιστασιακό σεξ και επιδίδονται στην εναλλαγή συντρόφων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Μάλιστα η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου είναι κάτι στο οποίο πολλοί αφιερώνουν μεγάλο τμήμα των διακοπών τους και, αναλόγως με την ηλικία και τη συναισθηματική ωριμότητα, καταλήγουν σε μια σχέση εφήμερη ή σε μία που αντέχει στο χρόνο.

Σύμφωνα με την ΕΜΑΣ, εφήμερες είναι κατά κανόνα οι καλοκαιρινές ερωτικές σχέσεις που κάνουν οι νέοι ηλικίας έως 30 ετών: μόλις το 13% των καλοκαιρινών σχέσεων στις ηλικίες έως 25 ετών φτάνουν μέχρι το χειμώνα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις ηλικίες 25-30 ετών είναι λίγο υψηλότερο (20%). Αντιθέτως, στις μεγαλύτερες ηλικίες, όπου η ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματική δέσμευση είναι εντονότερη, σχεδόν τέσσερις στις δέκα καλοκαιρινές σχέσεις αντέχουν στο χρόνο.

ΠΗΓΗ : akous.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ