Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ




Μετά από πολλά χρόνια, μπορείς να διαπιστώσεις αφού υπάρξουν  διάφορες και δύσκολες καταστάσεις  στις σχέσεις των ανθρώπων,  ποιος είναι ο καλύτερός σου φίλος, και αυτό για να μπορέσεις να είσαι απόλυτος είναι δύσκολο.

Εάν όμως έχεις προσωπική εμπειρία σχετικά με τους σκύλους τότε θα έχεις καταλάβει ποιος πραγματικά πολύ γρήγορα είναι ο καλύτερος φίλος.

Επειδή για αρκετά χρόνια είχα σκύλο έχω προσωπική εμπειρία ως προς την φιλία του σκύλου προς τον άνθρωπο.

Με αυτή την αδυναμία που έχω προσπάθησα να βρω μικρά κείμενα για όσους από εσάς αρέσουν οι φίλοι αυτοί. Για να έχεις όμως σκύλο σε γενικές γραμμές πρώτα θα πρέπει να τον αγαπάς πραγματικά, να έχεις τον ανάλογο χώρο για τον σκύλο, χρόνο να ασχοληθείς μαζί του για να δώσει και ο σκύλος όλη την αγάπη  του και ότι άλλο από τις φυσικές του δυνατότητες.

Σε διάφορα χρονικά διαστήματα θα δημοσιεύονται αντίγραφα που έχω συλλέξει από εφημερίδες - περιοδικά - βιβλία  κ.λ.π. τα οποία έχουν  γραφτεί όπως θα βλέπεται σε έντυπο Ζωοφιλικά που ήταν ειδική έκδοση πριν από τον Δεκέμβριο 2001, από ειδικούς.

Μπορεί να έχει περάσει μία δεκαετία από τότε και να έχουν βγει νέοι τρόποι εκπαίδευσης κ.λ.π. για τους σκύλους αλλά οι βασικές έννοιες και η ψυχολογία του σκύλου προς τον άνθρωπο δεν αλλάζει. Ο άνθρωπος προς τον σκύλο αλλάζει.

Σήμερα όμως με τις τόσες κλοπές και με άλλες αποδεδειγμένες   ικανότητες ( ακόμα και σε διάφορα θέματα υγείας ) των σκύλων προς τους ανθρώπους, έχει μπει πάρα πολύ στα σπίτια ο σκύλος και συνεχώς αυξάνεται.

Δεν είναι όμως σωστό να βλέπουμε αδέσποτα στους δρόμους με τα τόσα προβλήματα, τα οποία όμως τα έχουν κάνει οι άνθρωποι αδέσποτα, και αυτά από την πλευρά τους να δημιουργούν τα διάφορα προβλήματα που όλοι μας έχουμε ακούσει και βλέπουμε.

΄Οσοι από εμάς τους ανθρώπους έχουμε σκύλο και κάποια στιγμή δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε άλλο, υπάρχουν λύσεις πολλές αντί να πάμε και να τον αφήσουμε αδέσποτο.

Σε γενικές γραμμές λίγα λόγια από τον προσωπική μου εμπειρία όπου στα χρόνια που είχα σκύλο πέρασαν από τα χέρια μου 2 σκύλοι ιδίας ράτσας  και για όσους από την φωτογραφία γνωρίζουν την ράτσα, παρότι έχει παρεξηγηθεί εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα απεναντίας το αντίθετο διότι όλα έγκειται στον ιδιοκτήτη του κάθε  σκύλου, για ποιο σκοπό θέλει τον σκύλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ