Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ενάντια στην μεταλλαγμένη σόγια

 

 (
Ξέρεις ήδη ότι μεγάλες εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που καταναλώνουμε καθημερινά, χρησιμοποιούν μεταλλαγμένες ζωοτροφές και μάλιστα πριν λίγους μήνες έστειλες email διαμαρτυρίας για αυτό.
Σκέψου ότι την ώρα αυτή οι εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σπαταλούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να εισάγουν σόγια που προορίζεται για ζωοτροφή και είναι τις περισσότερες φορές μεταλλαγμένη.
Αυτό που ίσως δεν ξέρεις όμως, είναι ότι υπάρχει λύση και είναι ελληνική! Τα παραδοσιακά κτηνοτροφικά φυτά, όπως το κουκί και το ρεβίθι, καλλιεργούνται από Έλληνες παραγωγούς, είναι πρωτεϊνούχα και μπορούν να αντικαταστήσουν την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές. Όχι μόνο δεν είναι μεταλλαγμένα, αλλά επιπλέον προστατεύουν το περιβάλλον και την υγεία μας, ενώ η χρήση τους στην κτηνοτροφία θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ζωικών προϊόντων και θα τονώσει την απασχόληση στον αγροτικό τομέα.
Ο στόχος της greenpeace είναι να μαζέψει 10.000 υπογραφές αυτό το καλοκαίρι. Έτσι ώστε το φθινόπωρο, με τη νέα καλλιεργητική περίοδο, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία και τις εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων: καλλιέργεια ντόπιων, καθαρών, κτηνοτροφικών φυτών και όχι εισαγωγές μεταλλαγμένης σόγιας!
Κλίκαρε εδώ, εάν θέλεις να βοηθήσεις
Πηγή: Καλά Νέα

ΠΗΓΗ BLOGGER : http://www.schizas.com


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=46917:enantia-stin-metallagmeni-sogia&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz24TjLcJ2x

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ