Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


Για να σπάμε την μονοτονία.
Ναύπλιο 26-10-2011
(Κατά χρονικά διαστήματα θα αναγράφονται διάφορα) 

1.- Αν αναζητείτε δουλειά, βάλτε πίσω από την εξώπορτα ένα αγαλματάκι ελέφαντα με έναν κρύσταλλο χαλαζία στην πλάτη και φανταστείτε ότι μεταφέρεστε με μεγαλοπρέπεια και ασφάλεια στα ραντεβού σας.



2.-Αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό υπολογιστή για δημιουργικές εργασίες, όπως γράψιμο ντιζάιν, γραφιστική και εικονογραφήσεις, τοποθετείστε τον στα Βόρεια ή τα Δυτικά του δωματίου για να ενισχύσετε την έμπνευσή σας.

3.-Αποφύγετε να έχετε τον καναπέ σας με την πλάτη προς την εξώπορτα, ιδίως αν η απόσταση μεταξύ τους είναι μικρή.

4.-Τα εξωτικά ψάρια αροουάνα ( δρακόψαρα ), που κινούνται στο νερό σαν εντυπωσιακές ασημένιες κορδέλες, θεωρούνται μαγνήτες πλούτου για το φενγκ σούι - ωστόσο χρειάζονται παρέα και μεγάλο ενυδρείο.

5.-΄Οσα έπιπλα δεν είναι κολλημένα σε τοίχους, πρέπει να απέχουν αρκετά μεταξύ τους ώστε να χωράτε να περνάτε ανάμεσά τους με μια σχετική άνεση.

6.-Οι εστίες της κουζίνας και ο φούρνος σας πρέπει να είναι πάντα καθαρά και σε καλή κατάσταση, γιατί συνδέονται συμβολικά με τον πλούτο που έχετε στο σπιτικό σας.

7.-Τα νούμερα  1,3,6,8 και 9 θεωρούνται ευνοϊκά για να τα έχει κανείς στον αριθμό του δρόμου όπου βρίσκεται το σπίτι ή η επιχείρησή του.

8.-Χαρίστε στους πιο ηλικιωμένους αγαπημένους σας ή βάλτε στο σπίτι χρυσάνθεμα, που επειδή διαρκούν πολύ συμβολίζουν την μακροζωία, τη σταθερότητα και την ευκολία.

9-Πάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας ή/ και της κουζίνας σας είναι καλό να υπάρχει έναν καλάθι με φρούτα ή φρέσκα λουλούδια, για να εκφράζει την αφθονία που θέλετε να έχετε.

10.-΄Οταν φτιάχνετε τον κήπο σας, σεβαστείτε όσο περισσότερο γίνεται τη φυσική κατάσταση της χλωρίδας και προτιμήστε να έχετε φυτά που ευδοκιμούν και από μόνα τους στο συγκεκριμένο κλίμα και τοποθεσία.

ΠΗΓΗ : Τα αναγραφόμενα είναι από ημερολόγιο της   :  feng  shui. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ