Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αυστραλία: Φόβοι για αντίγραφο της βρετανικής δολοφονίας

ΒΟΜΒΑ ΖΙΑΖΙΑ: «Η Θράκη χάνεται, η Αθήνα κοιμάται» – Τι αποκάλυψε για τις συνέπειες των περικοπών στις ΕΔ……

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ / ANAΛΗΨΗ / ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. / ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2005/65ΕΚ
30/05/2013
Στην αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών στα λιμάνια και στην επίτευξη της ασφαλούς διακίνησης των επιβατών, ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας προχωρά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου με την υλοποίηση της Οδηγίας 2005/65ΕΚ «Για την Ενίσχυση της Ασφάλειας στους Λιμένες», καθώς και του Διεθνούς Κώδικα για την ασφάλεια πλοίων και λιμενικών εγκαταστάσεων (ISPS). 

«Με το νόμο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, που ψηφίστηκε τον περασμένο μήνα στη Βουλή, ξεκίνησε μια σημαντική μεταρρύθμιση με σκοπό την καλύτερη λειτουργία και διαχείριση των λιμένων της χώρας μας», δήλωσε σχετικά ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης. 

Νέο ρεκόρ εξωστρέφειας πέτυχε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ
30/05/2013
Ένα νέο ιστορικό ρεκόρ εξωστρέφειας, στα επίπεδα των 27,6 δις ευρώ, μετά από αύξηση της τάξης του 13,4% πέτυχε το 2012 ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων. 

Σύμφωνα με τον απολογισμό δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων κατά το έτος 2012προκύπτει αύξηση 5,1% στις εξαγωγές ακόμη κι αν αφαιρεθούν από τον υπολογισμό τα πετρελαιοειδή (στα 17 δις ευρώ). Ο ΠΣΕ έγκαιρα είχε προβλέψει αύξηση μεταξύ 4 και 6%. 

Από το 2009, οπότε και άρχισε η κρίση στην Ελλάδα, οι ελληνικές εξαγωγές έχουν αυξηθεί κατά 57% (30,56% χωρίς τα πετρελαιοειδή). Το ποσοστό συμμετοχής των εξαγωγών στο ΑΕΠ σχεδόν διπλασιάστηκε και έφτασε το 13,8%, ενώ το εμπορικό έλλειμμα της χώρας υποχώρησε στα επίπεδα το 10,7% του ΑΕΠ. 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 2014

ΥΦΕΣΗ 4,6% ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ 28%
30/05/2013
Ύφεση, με μείωση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) που φέτος θα αγγίξει το 4,6% και σταθεροποίηση της ανεργίας στο 28%, προβλέπει μεταξύ άλλων η Ετήσια Έκθεση για τη Νομισματική πολιτική που κατέθεσε χτες στη Βουλή ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΤτΕ ο πληθωρισμός εφέτος αναμένεται να είναι αρνητικός (-0,3%), η οικονομία έχει εισέλθει σε τροχιά εξισορρόπησης, ενώ η ανάκαμψη τοποθετείται χρονικά το 2014. 

Παράλληλα, η ΤτΕ «βλέπει» αποκλιμάκωση της ανεργίας από το 2015 και εκτιμά ότι το 2013 θα υπάρξει υπερανάκτηση της απολεσθείσας ανταγωνιστικότητας την περίοδο 2011 - 2009. 

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

6,1 εκατ. ευρώ θα μοιράσει ο ΕΛΓΑ την Παρασκευή

ΠΗΓΓΗ :   "      http://www.argonafplia.gr        "  ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΖΑΣ

 
Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 6.408 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 6,1 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2012 και 2013.

ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΑΝΕΚΔΟΤΑ-Taws

ΠΗΓΗ : Asteiakia.gr

Ευθανασία

Βρίσκονται τρεις μεγαλόσωμοι σκύλοι στο κτηνιατρείο και συζητούν τα 
παθήματά τους. Ρωτάει ο ένας τον άλλον για ποιόν λόγο βρίσκονται εκεί. 
Απαντάει ο πρώτος. Εγώ που λέτε ρε παιδιά ήμουν ήσυχος. Αλλά ξαφνικά εκεί 
που πήγαινα βόλτα με το αφεντικό μου κάποιος μου πάτησε την ουρά και από τα 
νεύρα μου άρχισα να δαγκώνω τον κόσμο. Γέμισε ο τόπος αίματα. Μετά από το 
επεισόδιο με φέρανε εδώ να μου κάνουνε ευθανασία. 

Στόχος Κινέζων Χάκερς Αμερικανικά Οπλικά Συστήματα

Θρίλερ με την Παράδοση των Πυραύλων S-300 στη Συρία

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «Η ΡΩΜΑΝΙΑ»
29/05/2013
Για την ιδιαίτερη σημασία που έχει η Γενοκτονία για κάθε Έλληνα ποντιακής καταγωγής, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία», Κυριάκος Τιλγκερίδης, στις εκδηλώσεις μνήμης για τη σφαγή. 

Την Κυριακή 26 Μαΐου οι εκδηλώσεις μνήμης ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από φορείς της πόλης της Γλυφάδας, στο μνημείο της Γενοκτονίας, στα γραφεία του στην πλατεία Πόντου (Κονίτσης), σε μία σεμνή, λιτή, σύντομη και κυρίως περιεκτική εκδήλωση.

Τις 52.500 έφτασαν οι αιτήσεις για την «Επιταγή Εισόδου στον Τουριστικό Τομέα»

ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ 10.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ
29/05/2013
Πέντε φορές περισσότερες αιτήσεις από τον αριθμό των προσφερόμενων 10.000 επιταγών εργασίας στον τουρισμό υποβλήθηκαν, φτάνοντας τις 52.500 για το πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους του Τουριστικού Τομέα Ηλικίας έως 29 Ετών» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το οποίο υλοποιείται από τον ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ. 

Οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις αιτήσεις τους στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.sete-voucher.gr, ενώ η μοριοδότηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων, ανακοινώθηκε στην ίδια ιστοσελίδα χτες, μέσω του πληροφοριακού συστήματος, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας. 

ΕΚΤΙΜΑ Ο ΔΙΟΙΗΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ


Ικανοποιητικό το τίμημα πώλησης των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα
29/05/2013

Ως προϋπόθεση για την έγκριση του πακέτου βοήθειας προς την Κύπρο τέθηκε η πώληση των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου (ΚΤΚ),κ. Πανίκος Δημητριάδης. 

ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

ΥΨΟΥΣ 386,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
29/05/2013
Ταμειακό πλεόνασμα ύψους 386,8 εκατ. ευρώ παρουσιάζει το πρώτο τετράμηνο του έτους ο ενοποιημένος προϋπολογισμός της αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Εσωτερικών. 

Ο αρμόδιος υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης σχολιάζοντας τα στοιχεία ανέφερε πως «η πολιτική εξυγίανσης των ΟΤΑ συνεχίζεται ως την τελική επιτυχία». 

Επίσης, ο υπουργός πρόσθεσε ότι «η λειτουργία του Παρατηρητηρίου στην πράξη μάς απομακρύνει από ισοπεδωτικές προσεγγίσεις και εξατομικεύει την αξιολόγηση των ΟΤΑ, συμβάλλοντας στην επιτυχία του εγχειρήματος. Στους τέσσερις μήνες επιτυγχάνεται πρωτογενές πλεόνασμα που ανταποκρίνεται στους στόχους μας», 

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - 2013.4η και 5η ημέρα Παραμονής - επιστροφής VIDEO ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΙΚOΝΑΣ εικόνας στον Πρόδερο της Διεθνούς Ενώνσεως Αστυνομικών-Τοπ. Διοίκησης Αργολίδας

 
Το προσκύνημα από 13-5-2013 έως 17-5-2013 φθάνει στη τελευταία ημέρα.
 
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ
 

 
Αφού φθάσαμε στην Ιερά Μονή Καρακάλου  μας καλοδέχτηκαν, μας κέρασαν, ενημερωθήκαμε από τον αρχοντάρι της μονής για το πρόγραμμά της και εν συνεχεία τακτοποιηθήκαμε στα δωμάτια.
 

Γεμάτα βακτήρια τα σπίτια με σκύλους – Τα πλεονεκτήματα

ΠΗΓΗ : "  http://www.econews.gr    "

Τα σπίτια με σκύλους έχουν διαφορετικές μικροσκοπικές μορφές ζωής από τα σπίτια που δεν υπάρχουν ζώα, σύμφωνα με έρευνα τουΠανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLoS ONE.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ετήσιες Βεβαιώσεις Μερίσματος του Μ.Τ.Σ.

ΠΗΓΗ : "  http://sindesmosapostraton.blogspot.gr "

Μετά από την έντονη ανησυχία των φορολογουμένων που είναι δικαιούχοι μερίσματος του Μ.Τ.Σ., για την καθυστερημένη αποστολή των σχετικών βεβαιώσεων, το Ταμείο εξέδωσε ανακοίνωση με το ακόλουθο περιεχόμενο: 

Υπάρχει ''εξάρτηση-συσχέτιση'' σε ποσά που δόθηκαν για ΜΤΣ-ΒΟΕΑ, εγγραφόμενες πιστώσεις στον Π/Υ 2013 για τα οδοιπορικά (ΗΕΕ) και στις μειώσεις των αποδοχών;

ΠΗΓΗ :  "  http://kranosgr.blogspot.gr    "

Του Λοχαγού (Ο) Ηλία  Νατσιούλα
 Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας

Ø      Ποσό 183 Εκατ ευρώ φάινεται ότι δόθηκε στο ΜΤΣ από την Κυβέρνηση για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς μερισματούχους. Θα εξοφληθεί το ποσό από το ΜΤΣ; ΕΔΩ και ΕΔΩ (Μεταβείτε στο σύνδεσμο για περισσότερα )

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ GOOGLE +

ΠΗΓΗ :  GOOGLE +  Από  

بحث و گفتگو  -  6:50 μ.μ.
Buona Sera a Tuttiiiiiiii...Sono Tornata!!!! 

Α Λ Λ Η Λ Ε Γ Γ Υ Η


 
                         ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ     ΑΡΧΩΝ    ΑΞΙΩΝ    ΚΑΙ    ΘΕΣΕΩΝ

 

       Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,

  Είναι ευρέως γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι Αστυνομικοί στην Αττική και ακόμη περισσότερο του στενού κέντρου της πόλεως των Αθηνών.

  Γνωστό επίσης σε όλους και το ότι οι Αστυνομικοί των Αθηνών υπερβάλλουν εαυτόν προκειμένου να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της Κοινωνίας.

ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΑΝΕΚΔΟΤΑ-Taws. Αρκετή Πλάκα

ΠΙΘΗΚΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ

  

ΠΗΓΗ :  GOOGLE +  Από

بحث و گفتگو  -  6:31 μ.μ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ