Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ

ΠΗΓΗ :  " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
09/08/2013
Στην πιο «τουριστική» περίοδο του καλοκαιριού εισέρχεται η χώρα, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, με την κίνηση στα λιμάνια να αυξάνεται σημαντικά. 

Το Λιμενικό Σώμα από σήμερα και για όλη την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο καλούνται να φτάνουν μιάμιση ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους των λιμανιών. 

Η προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων όλο το 24ωρο, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας γίνεται από το τηλέφωνο, στον αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. 

Αυξημένη εκτιμάται ότι θα είναι η κίνηση και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς από 12 έως 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν 11 επιπλέον πτήσεις, από και προς Παρίσι, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Άμστερνταμ και Μύκονο. 

Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από το Σαββατοκύριακο και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει την ενίσχυση των αμαξοστοιχιών με επιπλέον βαγόνια. 

Στο μεταξύ, έκτακτα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Ελλάδας, έχει προγραμματίσει η τροχαία, ενώ αποφασίστηκε και η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών την Τετάρτη και την Πέμπτη 14 και 15 Αυγούστου. 

Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ελέγχους ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κλπ, καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση. 

Σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στα εθνικά δίκτυα, θα ισχύσει, για το ρεύμα εξόδου την Τετάρτη 14-8-2013 από ώρα 16:00 έως 22:00 και για το ρεύμα εισόδου την Πέμπτη 15-8-2013, από ώρα 16:00 έως 23:00.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ