Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Επιστολή- δριμύ κατηγορώ για αθρόες "προσλήψεις" από το παράθυρο στην ΕΛ.ΑΣ.

Σάββατο, 06 Ιούλιος 2013 08:39

 

  • ΠΗΓΗ : BLOKO.GR
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)
Επιστολή- δριμύ κατηγορώ για αθρόες "προσλήψεις" από το παράθυρο στην ΕΛ.ΑΣ.
Οι αμετροέπειες και τα φληναφήματα του Δένδια περί της ανήκεστης και αδήριτης αναγκαιότητας για τη μείωση των αστυνομικών που κατά δήλωση του είναι περισσότεροι απ' ότι χρειαζόμαστε.
Η υποταγή στις ρητές διαταγές της τρόικας για μείωση του αριθμού εισαγωγής στις αστυνομικές σχολές, που βάζει ταφόπλακα στα όνειρα και στις επιθυμίες διαγωνιζόμενων και
όχι διαγκωνιζόμενων μαθητών.
Οι μετατάξεις, η διαθεσιμότητα και η κινητικότητα που "μπάζουν" από το παράθυρο στην ΕΛ.ΑΣ. αθρόες προσλήψεις σε βάρος των λόγων και της νοημοσύνης, με τελευταία τη μεταφορά με υπό έκδοση διάταγμα αστραπή των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας, οι οποίοι στο κάτω κάτω της γραφής, ούτε το ζήτησαν ούτε το διεκδίκησαν αλλά αποτελούν αθύρματα μιας ανεμώλιας πολιτικής αλλοπρόσαλλων εφαρμογών, υπήρξε η θρυαλλίδα σταγόνα για τους υποψήφιους εισαγωγής στις αστυνομικιές σχολές που μας έστειλαν την ακόλουθη οργισμένη αλλά πλήρως κατά την άποψη μας αιτιολογημένη επιστολή.
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
Κάποιοι παίζουν με την ψυχολογία και τα όνειρα των μαθητών που στόχος μας είναι να πετύχουμε με τις πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή μας στις Αστυνομικές Ακαδημίες.
Πόσα να αντέξουμε ακόμα, αρχικά μας στέρησαν το δικαίωμα να διαγωνιστούμε, στην συνέχεια μας είπαν διαβάστε, πληρώστε φροντιστήρια, δώστε πανελλήνιες, αγχωθείτε, διαγωνισθείτε σε ψυχομετρικές, αθλητικές, ιατρικές δοκιμασίες και περιμένετε δύο χρόνια (το 2015) να καταταγείτε όσοι πετύχετε, (κάτι είναι και αυτό είπαμε), στην συνέχεια εκδώσανε την εγκύκλιο και καθόρισαν ΜΟΝΟ 80 εισακτέους στην Αξιωματικών και 500 στην Αστυφυλάκων διότι όπως είπαν η πατρίδα μας έχει δεσμευτεί στην τρόικα ότι δεν θα γίνουν προσλήψεις για δύο χρόνια στην Αστυνομία!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
Ερωτώ λοιπόν: ΟΙ 1500 υπάλληλοι που μετατάχτηκαν στην ΕΛ.ΑΣ προ διμήνου τι ήταν;
Οι 4000 δημοτικοί (αστυνομικοί) που θα μεταταχθούν τι είναι;
Οι 3000 καθηγητές που και αυτοί θα μεταταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ τι είναι; δεν είναι προσλήψεις;
Τώρα δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις μας στην τρόικα;
«Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα» είναι η αστυνομία εκτός από εμάς που διαβάσαμε, γράψαμε αλλά δεν έχουμε μέσον και θα πρέπει να περιμένουμε δύο χρόνια και να έχουμε γράψει 16000 μόρια για πετύχουμε στην αστυφυλάκων όταν στα πανεπιστήμια περνάνε με 11000 και 12000!!!!!!!
Για την Αξιωματικών μην αναφερθώ πάνω από 18000 μόρια, λίγο κάτω από την Ιατρική. Αλήθεια για τους δημοτικούς (αστυνομικούς) και του υπολοίπους που θα απορροφηθούν από την ΕΛ.ΑΣ θα υπάρχει το όριο ύψους(1,70) και ο Δείκτης Μάζας Σώματος(20 - 27); θα εξετασθούν σε ψυχομετρικές και αθλητικές επιδόσεις;
Όπως διαφαίνεται πλέον οι αστυνομικοί των παραγωγικών σχολών θα κάνουν την "βρώμικη δουλεία" άρα αυτοί θα βρίσκονται απέναντι από τις κάννες των Καλάσνικοφ, αυτοί θα ψάχνουν στα κορφοβούνια των κάθε παρανοϊκό εγκληματία δραπέτη, αυτοί θα είναι όλη μέρα σε μία μηχανή της ΔΙΑΣ εκτεθειμένοι στον ήλιο και την βροχή μη γνωρίζοντας αν θα φάνε καμία σφαίρα ή τα μούτρα τους με τα ερείπια που τους έχουν δώσει για μηχανές, αυτοί θα είναι στις διμοιρίες των ΥΑΤ να δέχονται τις μολότοφ και τους χλευασμούς του κάθε πικραμένου διαμαρτυρόμενου, αφού όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία τα γραφεία θα τα καταλαμβάνουν οι δημοτικοί (αστυνομικοί) και κάθε λογής 'κηπουροί' και 'θυρωροί" που μετατάσσονται αθρόα απο όλες τις ρουσφετολογικές υπηρεσίες στην ΕΛ.ΑΣ.
Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ θα αντιδράσουν; Ή δεν τους καίγεται καρφί; Πως τα ανέχονται όλα αυτά; Γιατί δεν απαίτησαν αύξηση των εισαχθέντων στις αστυνομικές σχολές; Μόνο τα συνταξιοδοτικά τους ενδιαφέρουν; Πιθανόν, γιατί η θέση τους στο γραφείο δεν κινδυνεύει!!!!!!!!
ΤΩΡΑ λοιπόν, να αυξηθούν οι εισακτέοι στις αστυνομικές σχολές σε 120 και 1000 για αξιωματικών και αστυφυλάκων αντίστοιχα ώστε να μπορέσουν να εισαχθούν ποιο πολλά παιδιά (και με λιγότερα μόρια) που έχουν αγάπη για την αστυνομία, που διάβασαν, διαγωνίστηκαν και θα κριθούν ικανοί, αυτό θα είναι και η ανταμοιβή τους για την αναμονή των δύο χρόνων που θα περιμένουν για να καταταγούν, Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και σε όλους αυτούς που μετατάσσουν αλήθεια; Ας τους πουν όποιος θέλει ας έρθει στην ΕΛ.ΑΣ σε δύο χρόνια!!
Αλλά αυτά τα λένε σε εμάς τους μαθητές μόνο που ξέρουν ότι από την αγάπη μας για την αστυνομία θα το υποστούμε και αυτό, τότε θα ήθελα να δώ τις αντιδράσεις όλων αυτών (Υπαλλήλων – Δημοτικών Κλπ) Και μην τολμήσει κανένας να αναφερθεί σε δεσμεύσεις στην τρόικα, σε αύξηση του κόστους μισθοδοσίας ή σε ανάγκες γιατί το δούλεμα πια πρέπει να έχει και όρια. Όσο για το αν απαιτούνται σε δύο χρόνια 1000 μάχιμοι αστυφύλακες ας πάρουν θέση οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ και όλα τα μάχιμα παλικάρια της αστυνομίας, απόφοιτοι των παραγωγικών σχολών της
Αγαπητό bloko.gr, σε παρακαλούμε να γίνεις αρωγός και συμπαραστάτης στο αίτημα μας και να προωθήσεις την παρούσα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και στις συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών. Εμείς δεν έχουμε μέσον μόνο την αγάπη μας για την αστυνομία έχουμε και την επίπονη προσπάθειά μας έχουμε να επιδείξουμε.
Σε ευχαριστούμε.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ