Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Παρουσίαση προορισμού: Κούβα με την πρεσβεία της Κούβας, ζωντανή Latin μουσική και μεζεδάκια με θέα την ακρόπολη

 
ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter. newsletter@versus-travel.gr
Τετάρτη 12.06.2013
 
 
Μετά από μια αξέχαστη Βιετναμέζικη βραδιά που είχαμε την προηγούμενη Τετάρτη, τη σκυτάλη των καλοκαιρινών βραδιών του Ιουνίου παίρνει η Κεντρική Αμερική και η Κούβα. Κούβα μόνη της ή σε συνδυασμό με Μεξικό ή με Γουατεμάλα, Κόστα Ρίκα και Παναμά. Όπως και να το δούμε εδώ είναι Κούβα και όλα συμβαίνουν με πάθος.
 
Μια βραδιά που άφησε εποχή στις αρχές του χρόνου, επαναλαμβάνεται αυτή τη φορά όμως με την συμμετοχή της Πρεσβείας. Θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε τον αξιότιμο κ πρέσβη της Κούβας στη Ελλάδα και θα κάνουμε τα πάντα όλοι εμείς τα μέλη του Versus club  να νιώσει σαν το σπίτι του. Θα έχουμε κουβανέζικη μουσική, πούρα αλλά πάνω από όλα τη ζεστή αγκαλιά, τη γνώριμη φιλοξενία όλων των μελών, φιλοξενία που ήταν αξιοσημείωτη και στον Πρέσβη του Βιετνάμ και σας ευχαριστούμε για αυτό  
 
Κούβα
 
Ο χρόνος καταργείται, η ζέστη χαλαρώνει τις αισθήσεις, η μουσική τις ξεσηκώνει και ο ταξιδιώτης δεν έχει άλλη επιλογή: αφήνεται να παρασυρθεί στο ρυθμό της. Άλλωστε, όπως λένε και οι άνθρωποί της, "εδώ είναι Κούβα, και  όλα συμβαίνουν με πάθος!".
 
Σε αυτήν την Κούβα, τη γνήσια Κούβα του Versus Τravel, θα μεταφερθούμε την αποψινή βραδιά. Μεταφορικά και ουσιαστικά. Θα συνδεθούμε διαδικτυακά με τον μόνιμο αρχηγό μας στην Κούβα για να μας μεταφέρει τα πιο ενδιαφέροντα από τα τελευταία νέα της Κούβας, τα κουτσομπολιά για την καθημερινότητα και την πολιτική. Μην ξεχνάτε ότι εκεί συναντάμε έναν από τους πιο ιδιόμορφους τρόπους ζωής και μια κοινωνική δομή μοναδική στον πλανήτη. Πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες θα μάθουμε σήμερα από πρώτο χέρι!  Το Versus Τravel είναι το μόνο γραφείο που πραγματοποιεί εξασφαλισμένες οργανωμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις για την Κούβα.
 
Ζωντανή Latin μουσική
 
Μετά  την παρουσίαση του προορισμού θα ανεβούμε στον 6ο όροφο  για να  καλωσορίσουμε με live Κουβανέζικους ρυθμούς από  Latin συγκρότημα  
 
Νέο πρόγραμμα του Versus Club για το φθινόπωρο – χειμώνα 2013 – 2014
Με πολύ ζήλο σχεδιάζουμε εδώ και καιρό το πρόγραμμα του Versus club μετά την καλοκαιρινή περίοδο για τον φθινόπωρο  - χειμώνα 2013 – 2014
Μια άλλη εποχή για τους φανατικούς ταξιδιώτες του Versus με σημαντικούς  καλεσμένους - ομιλητές και ποικίλες δραστηριότητες που θα σχολιαστούν, αλλά και θα μας συγκινήσουν, θα μας ενημερώσουν, θα μας επιμορφώσουν, θα μας διασκεδάσουν και πάνω από όλα θα γεμίσουν με ενδιαφέρον τις βραδιές μας στο στέκι μας.  
Γιατί έτσι αξίζει στους ταξιδιώτες του Versus travel. Θέλουμε να νοιώθετε ότι είστε μοναδικοί ,έξω από τα καθιερωμένα, πρωτοποριακοί. Όπως ακριβώς και η ταξιδιωτική μας οικογένεια, το Versus Travel.  
 
 
Την Τετάρτη 12/06/2013,      Ώρα : 1930 στο στέκι μας
 
 
Λ. Συγγρού 61,  5ος και 6ος όροφος
 
Είσοδος δωρεάν αλλά μόνο μετά από δήλωση συμμετοχής στο 211 18 13 345 ή στο 210 32 32 800 εσ. 405   
 
Μετά την παρουσίαση όπως αναφέραμε θα ακολουθήσει κρασάκι και μεζεδάκια  για να απολαύσουμε με την παρεούλα μας, ζωντανή μουσική στον 6ο όροφο. Πάντα με θέα την Ακρόπολη.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ