Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

H ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΥ VERSUS

 
 
ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr
 
 
 
 
Εκτεταμένη Ανδαλουσία  - Γιβραλτάρ
Ένα πρόγραμμα που καλύπτει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ανδαλουσίας και το Βρετανικό έδαφος του Γιβραλτάρ Με το οδοιπορικό μας αυτό ταξιδεύουμε στη Γρανάδα, με το μαγευτικό ανάκτορο της Αλάμπρα, στην Κόρδοβα, με το μεγαλύτερο τέμενος του δυτικού κόσμου, στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας Σεβίλλη, με βασιλικό παλάτι Αλκαζάρ, στα περίφημα Λευκά Χωριά (Pueblos Blancos), Χερέθ ντε λα Φροντέρα, Κάδιζ και Ρόντα, στην όμορφη Μάλαγα, τη γενέτειρα του Πικάσο και στη θρυλική παραλία της Κόστα ντελ Σολ με τα κοσμοπολίτικα θέρετρά της ( Τορρεμολίνος, Μαρμπέλα κ.ά.).
Πλεονεκτήματα Versus Travel
·          Διαμονή στις ιστορικές πόλεις
·          Τα ξενοδοχεία μας είναι 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες
·          Ημιδιατροφή καθημερινά
·          Περιλαμβάνεται η είσοδος στην Αλάμπρα και Χερεναλίφε
·          Πέρα από τα καθιερωμένα, περιλαμβάνει επισκέψεις στα περίφημα Pueblos Blancos (Λευκά Χωριά) στη νότια Ανδαλουσία, μία συστάδα γραφικών οικισμών χτισμένων στις κορυφές λόφων ή σε κοιλάδες με φόντο τα βράχια, με ολόλευκα κτίσματα και ασβεστωμένες αυλές.
Hμέρες: 6, 7 ~ Αναχώρηση: 26.07, 14.08(ειδικό 6ήμ. Πρόγραμμα), 13.09, 27.09~ Κόστος Εκδρομής: 599€ κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μεγάλο  Πανόραμα Ανδαλουσίας  - Γιβραλτάρ – Αυθεντική Ισπανία
ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS οι μοναδικές πόλεις Μέριδα, Κάθερες (Εστρεμαδούρα), η πιο αυθεντική γωνιά, μη αλοιωμένη από τον τουρισμό, με εισόδους & επιπλέον εκδρομές που σε άλλο προγράμματα είναι προαιρετικά . Ζητήστε μας αναλυτικό πρόγραμμα
Ένα πρόγραμμα που καλύπτει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ανδαλουσίας, σε συνδυασμό με την Καστίλη και το Βρετανικό έδαφος του Γιβραλτάρ. Το οδοιπορικό μας ξεκινάει από την αρχαία Μέριντα, το Κάθερες - πρώτη Ισπανική πόλη που ανακηρύχτηκε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς  το 1949 - και κατεβαίνει προς την Κόρδοβα και το μεγαλύτερο τέμενος του δυτικού κόσμου, προς την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας τη Σεβίλλη με βασιλικό παλάτι Αλκαζάρ, το Κάδιζ, το Τρομερό  Γιβραλτάρ, τα Λευκά χωριά στη Ρόντα, την όμορφη Μάλαγα – γενέτειρα του Πικάσο – και ανηφορίζει πάλι προς Γρανάδα με το μαγευτικό ανάκτορο της Αλάμπρας, για να σταθεί στην μεσαιωνική Μπαέζα, την μεσαιωνική Ούμπεντα - την αποκάλυψη της εκδρομής μας -  την Κονσουέγκρα του Δον Κιχώτη και τέλος την πάντα ζηλευτή Μαδρίτη.
Πλεονεκτήματα Versus Travel
Ø      Διαμονή στις ιστορικές πόλεις
Ø      Τα ξενοδοχεία μας είναι 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες
Ø      Ημιδιατροφή καθημερινά
Ø     Πέρα από τα καθιερωμένα, περιλαμβάνει επισκέψεις στα περίφημα Pueblos Blancos (Λευκά Χωριά) στη νότια Ανδαλουσία, μία συστάδα γραφικών οικισμών χτισμένων στις κορυφές λόφων ή σε κοιλάδες με φόντο τα βράχια, με ολόλευκα κτίσματα και ασβεστωμένες αυλές.
Hμέρες:  9 ~ Αναχώρηση: 6.07, 02.08, 09.08, 23.08, 30.08, 06.09, 13.09, 20.09, 27.09~ Κόστος Εκδρομής: 999€ κατ’ άτομο στο δίκλινο (+ 199 € φόροι κλπ έξοδα)
Πλήρη Βόρεια Ισπανία – Χώρα των Βάσκων
ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS ένα ανεπανάληπτο 11ήμερο πρόγραμμα με αριστουργήματα μεσαιωνικές ρωμαικές πόλεις Σαλαμάγκα , Σεγκόβια, Άβιλα (Καστίλη, Λεόν) & Μπιαρίτς (σπουδαίο Γαλλικό θέρετρο).
Ένα πρόγραμμα που καλύπτει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Βόρειας Ισπανίας σε πέντε  επαρχίες της: των Βάσκων, της Κανταβρίας, της Αστούριας της Γαλικίας, της  Καστίλης  & Λεόν  με τη Μαδρίτη.
Το οδοιπορικό μας ξεκινά από τη Χώρα των Βάσκων με το αναγεννημένο Μπιλμπάο και το διάσημο μουσείο του Γκουγκενχάιμ, το κοσμοπολίτικο θέρετρο των Γάλλων στον Ατλαντικό, το Μπιαρίτς, το πανέμορφο Σαν Σεμπαστιάν και τις παραλίες του Βισκαϊκού Κόλπου.
Συνεχίζει στην Κανταβρία με τη γραφική Σαντιλιάνα ντελ Μαρ, που έχει χαρακτηριστεί μνημείο εθνικής κληρονομιάς, το επίνειο του βασιλείου της Καστίλης Σανταντέρ και το ψαροχώρι Κομίλας με το περίφημο "El Capricho" του Γκαουντί.
Μπαίνουμε στην Αστούριας επισκεπτόμενοι κοντά στην Κάνγκα ντε Ονις το Εθνικό Πάρκο Picos de Europa και την Κοβαντόνγκα, όπου το 722 μ.Χ. οι Χριστιανοί νίκησαν για πρώτη φορά τους Μαυριτανούς και καταλήγουμε στο θρυλικό Οβιέδο.  Και μετά η Γαλικία με το πανέμορφο Λούγκο που περιβάλλεται εξ ολοκλήρου από ρωμαϊκά τείχη σε εξαιρετική κατάσταση, το Μόντε ντο Γκόζο, το λόφο απ΄ όπου οι προσκυνητές που ακολουθούσαν το μονοπάτι του Αγίου Ιακώβου αντίκριζαν για πρώτη φορά τον πολυπόθητο Ναό του Αγίου Ιακώβου και το μαγευτικό Σαντιάγκο ντε Κομποστέλλα, την ιερή πόλη του Ισπανικού Χριστιανικού Μεσαίωνα και των μεγάλων βασιλέων της Καστίλης. Από εκεί πλέον κατευθυνόμαστε στην περιοχή της Καστίλης και Λεόν περνώντας και επισκεπτόμενοι την Σαλαμάνκα, την Αβιλα και τη Σεγκόβια με τα αρχαία Ρωμαϊκά & μεσαιωνικά αριστουργηματικά τους μνημεία.
Τέλος μία ολόκληρη μέρα στη Μαδρίτη για προσγείωση στην σύγχρονη πραγματικότητα της εποχής.
Πλεονεκτήματα Versus Travel
  1. Επιλεκτική διαμονή σε ιστορικές πόλεις, που φέρουν έντονα τα σημάδια ενός ένδοξου παρελθόντος, δίπλα στα σημαντικότερα αξιοθέατα (όπως στις μεσαιωνικές πόλεις - αριστουργήματα Μπούργος, Σαντιάγκο Ντε Κομποστέλλα, Οβιέδο, Σαλαμάνκα, η Αβιλα και η Σεγκόβια.) και όχι σε περιφερειακές, εμπορικές, τουριστικές και αποκεντρωμένες περιοχές άλλων προγραμμάτων, που επισκέπτονται τις πόλεις αυτές με κουραστικές ημερήσιες εκδρομές. 
  2. Η είσοδος στο μουσείο του Γκούγκενχαϊμ,(εκεί όπου σε ορισμένα από τα οποία απαιτείται η προ κράτηση για την είσοδο του γκρουπ).
  3. Εκδρομές, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως στο πανέμορφο πάρκο Picos de Europa, στο περίφημο "Μονοπάτι της Αρκούδας", στο ακρωτήριο Φιντεστέρ κ.ά.                             
     Στο πρόγραμμά αυτό  δεν υπάρχουν προαιρετικές εκδρομές.
  1. Επιλεγμένες περιπατητικές ξεναγήσεις και ιστορικά μονοπάτια (για όσους επιθυμούν) σε διαδρομές που ακολουθούσαν τα "καραβάνια" των πιστών Χριστιανών κατά το Μεσαίωνα, που ξεκινούσαν από τη Γαλλία και διέσχιζαν τη βόρεια Ισπανία.
  2. Τα ξενοδοχεία μας είναι 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες, ως επί το πλείστον στο κέντρο των ιστορικών πόλεων.
  3. Ένα ταξίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα ταξίδια στην Ιβηρική Χερσόνησο, σωστά οργανωμένο, που μόνο στο Versus Travel θα βρείτε.
Hμέρες:  11 ~ Αναχώρηση: 19.07, 07.08, 17.08, 13.09, 11.10, 25.10, 15.11~ Κόστος Εκδρομής: 1.199€ κατ’ άτομο στο δίκλινο (+ 199 € φόροι κλπ έξοδα)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ