Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου στις 6-7 Ιουλίου

ΠΗΓΗ : "     http://www.argolidalife.gr      "

achladokabosanavasighjkl
Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι η ανάβαση Αχλαδόκαμπου η οποία παίρνει την σκυτάλη από την Ριτσώνα. Πρόκειται για έναν αγώνα που διοργανώνεται για τρίτη φορά από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Τρίπολης, οι δύο προηγούμενες ήταν το 2010 και 2011, ενώ το 2012 δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Η διαδρομή έχει μήκος 4.900 μέτρα είναι πολύ τεχνική και βρίσκεται στην περιοχή Κολοσούρτη.
Το τοπίο που ντύνει το βουνό είναι πανέμορφο, διαθέτει μαγευτική θέα με φόντο το Ναύπλιο. Η απόσταση από την Αθήνα είναι λιγότερο από 2 ώρες και προσφέρεται εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης για μια τριήμερη απόδραση, η οποία συνδυάζει βουνό και θάλασσα αλλά και συνάμα αρκετή δόση αγωνιστικής δράσης. Όσο για την διοργανώτρια λέσχη της Τρίπολης έχει δώσει τις καλύτερες εξετάσεις σε προηγούμενες διοργανώσεις αγώνα εκεί και δη στον Αχλαδόκαμπο.
Άλλωστε είναι και μεγαλύτερος τροφοδότης και υποστηρικτής αγώνων Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που διεξάγονται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης αφού διαθέτει πολλά ενεργά αγωνιστικά αυτοκίνητα αλλά και μεγάλο και αξιόλογο φυτώριο νέων οδηγών. Οι άνθρωποι της περιοχής αγκαλιάζουν αυτόν τον αγώνα και μακάρι να αγκαλιαστεί και από όλους εμάς που αγαπάμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να σημειώσει μια ακόμη οργανωτική επιτυχία.
Σύντομα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και περαιτέρω λεπτομέρειες από την αρμόδια λέσχη μέσω του δελτίου τύπου, ενώ το www.cityauto.gr θα είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας του αγώνα. Mετά την Ανάβαση Ριτσώνας ελπίδα όλων είναι να καταφέρει και ο Αχλαδόκαμπος να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών και κυρίως να αποτελέσει αγώνας – καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αναβάσεων.
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ