Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

«ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ΕΘΝΩΝ
19/03/2013
Συνέδριο με θέμα «Μικρασιατικός Ελληνισμός & Πολιτισμός» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλίας Εθνών υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο των εορτασμών των 150 χρόνων από την ίδρυση της Φιλοσοφικής Σχολής και του έτους μνήμης των 90 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, σε συνεργασία με Μικρασιατικούς και άλλους φορείς. 

Θα πραγματοποιηθούν διάφορες συνεδρίες όπως «Ελληνισμός Μ. Ασίας: ξεριζωμός, εγκατάσταση και ένταξη προσφύγων στον Ελλαδικό χώρο» με συντονιστή τον Μικρογιαννάκη Εμμανουήλ, «Ιωνία-Καππαδοκία-Πόντος-Θράκη: Γράμματα, Τέχνες, Εμπόριο» με συντονιστή των Παυλίδη Αντώνη. 

Ο Σύνδεσμος Φιλίας Εθνών είναι εθελοντική Μη κερδοσκοπική και Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Σωματείο) που ιδρύθηκε το 1997 στην Αθήνα, με πρωτοβουλία στελεχών της πνευματικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Αρχές του Συνδέσμου είναι αυτές όπως εκφράζονται στον Καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ, στην Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στην Τελική Πράξη του Ελσίνκι, στον Χάρτη των Παρσίων, στο Σύμφωνο της Ρώμης, στο Διεθνές Δίκαιο, στις αρχές και στις αξίες του εθελοντισμού. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στo Αμφιθέατρο AULA της Φιλοσοφικής Σχολής (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου) στις 29 -30 Μαρτίου 2013.

ΠΗΓΗ : "    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ